Докато мислим за малкия човек, ще сме непреодолима сила!

Малко по-внимателно с напъните ДПС да бъде изолирано, призова Местан
Обновена: 15 сеп 2014 14:20 | 15 сеп 2014 13:52,
103
Докато мислим за малкия човек, ще сме непреодолима сила!
Снимка: архив Булфото

Лютви Местан обяви ДПС за единствената политическа сила, която издига в приоритет проблемите на малкия човек. Пред симпатизанти в Плевен той изрази убеденост, че докато това е така, партията ще е непреодолима сила. Местан предупреди политическите си опоненти, че изолирането на ДПС е невъзможно и допълни, че ако все пак стане, то няма да е в българския национален интерес.

„Няма да атакувам самоцелно политическите си опоненти. Само ще ги помоля малко по-внимателно с напъните ДПС да бъде изолирано“, каза лидерът на ДПС. Той обясни, че политическата тежест на една партия не се определя от „мераци на лидери на други партии“. „Докато сме единствената партия, която издига в приоритет малкия човек, малкото населено място, за да имаме право всички на равни услуги, ще бъдем непреодолима сила", каза още той.

Още по темата
Местан призова президентът да накара назначеното от него правителство да спре с политическите уволнения.
"Г-н президент, обърнете внимание на назначения от вас служебен кабинет да спре с политическите уволнения", призова Местан.

Той попита симпатизантите си дали има реваншизъм по отношение на партията и получи утвърдителен отговор от залата, съобщи пресцентърът на партията. Местан даде и конкретни примери за това - служебният кабинет е уволнил четирима директори на Областни дирекции по земеделие заради принадлежността им към партията. "През последните няколко седмици наблюдаваме нещо, за което не бяхме се разбрали при президента на републиката г-н Росен Плевнелиев", каза още лидерът на ДПС.

Той припомни, че по време на консултациите при държавния глава основните партии са се споразумели, че трябва да има плавен преход към стабилност без реваншизъм.

"Като председател на ДПС на всеки акт на дискриминиране ще отговарям с още по-сериозно отваряне на партията, точно обратното на дискриминационната политика“, закани се още пред хората си Местан. Той допълни веднага, че ДПС е българска партия и в нея има място за всички - и за турци, и за българи, и за роми, и за цигани, и за християни, и за мюсюлмани, „за целия букет от етноси, които живеят в милата ни родина“. За пореден път Местан отхвърли обвиненията, че ДПС е етническа партия, и припомни, че 15 от водачите на листите на ДПС са етнически българи.

"Етническата" партия ДПС остана в кривото огледало на анти ДПС страстите. Само който не иска да погледне истинската същност на ДПС, няма да е в състояние да види истинския образ на тази партия. ДПС не е проблемът на България, не е проблемът на българската демокрация, ДПС е важен фактор за решаване на проблемите на българската демокрация", каза още пред симпатизантите си Местан.

Той декларира, че партията му ще продължи да работи единствено за българския национален интерес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
6
 
! Отговори
До Местан : преди 9 години
Местане , в Америка се заговори за ИЗКЛЮЧВАНЕ на Турция от НАТО .Обвиняват Ердоган в терористични мисии !
75
1
 
4
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
другаря местан отново манипулира будалите с евтини приказки за лека нощ деца. ако за годините, в които бяхте в управленията на "тази територия" и наистина бяхте мислили за "малкия човек", той отдавна щеше да е един неприятен спомен от миналото. днес, "малкият човек" е още по-неграмотен, още по-беден, още по-малък и още по-подкупен. колкото за "кадрите" "без които не можем", аз твърдя, че те са некадърни и без тях е в пъти по-добре, отколкото да обират фондовете и да събират "такси" за "услуги".
74
0
 
5
 
! Отговори
емигрантъ преди 9 години
Може ако ГЕРБ и БСП се коалират ще дадете назад.По принцип няма разлика и двете партии са от БКП,то и Вие сте от там.Само не знам какво ще ви наредят от Анадола въоражена съпротива или емиграция.И двете не устроиват ЕС,НАТО,Турция а Русия хич няма да ви бави.Така де опичаи си акъла анадън му.
73
8
 
4
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Абе като плюете ДПС задайте си въпроса дали те изгониха 2 млн.българи в чужбина да си търсят хляба ,дали опустялата и тревясала земя е по вина на ДПС ,дали пустите села ,празните градове ,порутените училища са плод на тяхната политика СТИГА сме се плюли един друг ,тая земя може да храни целия ни народ без проблем ,стига да не се цепим на българи,турци,*** ,всеки проблем може да се реши ако има съгласие P.S. За тия които ще ме оплюят БЪЛГАРИН СЪМ и СЪМ ХРИСТИЯНИН и се ГОРДЕЯ С ТОВА
72
0
 
11
 
! Отговори
V преди 9 години
Малкия човек казва: депутата от ДПС Пеевски и контролираните от него (вас) медии съсипахте КТБ .Бяхте в управлението,имахте прецедател на финансивата комисия в парламента и накрая съсипахте малкия човек МНОГО МИСЛИТЕ НЯМА ЩО!
71
2
 
7
 
! Отговори
Байо преди 9 години
Лозане Лозане, *** турай на жена си черните чаршафи по главата понеже алах така е казал и *** си в Турция или в САЩ при другите турци.Ако гласуват всички Българи, няма да сте и в топ 5 даже. След 3 седмици ще видиш.
70
0
 
10
 
! Отговори
факт преди 9 години
ДПС ще е наистина непреодолима сила ,не поради своята политика , а защото българите са заспали ,за да не употребя по - драстичен ,но верен епитет!PS Малки хора няма ефенди! Човека в тютюна е с пъти по- стойностен от рафинирания крадец с бяла екичка
69
12
 
5
 
! Отговори
Лозан ДПС преди 9 години
мили ми дечица. колкото и да гласувате ДПС ще е в топ 3 винаги ;). В Бг има над 500 000 турци, още поне 250 000 в Турция и в Европа. Ромите са не малко. а напоследък партията има и все повече български гласове ;). Лютви Местан владее българския език 100 пъти по добре от вас драскачи. А на 5 октомври заедно с Герб, Дпс ще направи кабинет подкрепен от Европа Сащ и Турция. Пукайте се Злобари.айде хейтвайте сега нали сте смешковци
68
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГАРИ СЪБОДЕТЕ СЕ И ПОЧНЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ , ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ ПАРТИЯТА ДПС
67
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждате ли, Чалмата заплашва. Ако бил изолиран щяло да бъде опастно за Бългатия. Мръсен фес заплашва националната сигурност и никои нищо не прави. Срам и позор!
66
2
 
17
 
! Отговори
Байо преди 9 години
Хора, гласувайте без значение дали за ГЕРБ или БСП, разберете че най - важното е ДПС вече да не е винаги 3 партия и да изчезне!
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха, тоя колко е нагъл! Електората им мизерства, ама партията им видиш ли мислела за малкия човек! Мюсюлманите това им дай - средновековен строй.
64
2
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
Не гледайте Американците които ви дават изгнилата царевица , гледайте Русия която ще купи вашата царевица ! п.с. баба Ванга
63
1
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
До масов вотИмаш предвид БКП, а не БСП? Защото БСП е една фалшива *** представяща се за наследница на БКП, но те дори не умеят да ги имитират, а се пишат за техни наследници.
62
1
 
11
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Към всички които дрънкат врели некипели за АТАКА ! След като се очертава Атака да са извън парламента след тези избори , това означава че и ДПС няма да са фактор нали ? Защото Сидеров няма да го има да ги издигне на власт !? Ами радвайте се братя Българи ! Най-сетне надвихме ДПС и след толкова години най-накрая ДПС е срината и вън от властта !!! УРААААА ! И АКО НЕ СТАНЕ ТАКА ? ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ КОЛКО СТЕ НЕГРАМОТНИ И ЗАТЪПЕЛИ !
61
0
 
10
 
! Отговори
тенко преди 9 години
що, ти голям човек ли си бе, селски бек? нямаш коса иначе бундеслигата много ти отиваше. как мислиш за малкия човек - вземаш от едни и даваш на други? в името на етническия мир? щото тютюна ви нещо не е много икономически изгоден, май цяла държава работи да ви плаща на твърдия електорат?
60
1
 
5
 
! Отговори
Шефа преди 9 години
Другари усещам че днеска някой няма си получи надника ще има докладни тука някой пишат против братска Русия а вие не сте го засипали с минуси
59
5
 
3
 
! Отговори
:) преди 9 години
какво печелим от Русия ?
58
8
 
6
 
! Отговори
До 67 преди 9 години
А според мене просто си крадете евро средствата и затова ви ги спират Дано американците съсипят Русия че да можем и ние да се освободим от тях
57
4
 
10
 
! Отговори
<> преди 9 години
Боко се изпусна той за коалицията си :) ама сега се поспря ......ще го набута на избирателите си след изборите :) тогава ще е късно за жалване драги гласоподаватели герберски :) Пък и ако се врътне коалиция ГЕРБ , ДПС и ББЦ .........направо плюя на тоз народ и си правя плановете за дългосрочно напускане на държавата !

Спонсорирани публикации