Миков на среща с КНСБ: Скокът на тока ще е удар за бедните

БСП ще защитава трудовите хора, обеща лидерът на левицата
15 сеп 2014 16:43, Анисия Иванова
9
Миков на среща с КНСБ: Скокът на тока ще е удар за бедните
Срещата със синдикатите. Снимка БСП

Платформата на Коалиция "БСП лява България“ ще защитава интересите на трудовите хора, независимо от платформите на другите политически сили и бъдещото им присъствие в следващото Народно събрание. Това заяви лидерът на социалистите Михаил Миков на среща с представители на КНСБ.

Важно е в платформата ни да присъстват ангажименти към хората, които можем да изпълним, както и да защитаваме слабите, както винаги сме го правили, допълни Миков.

"Абсурд е това, което ГЕРБ залагат като 2% данък върху доходите, защото с този данък работникът, трудовият човек ще бъде облаган повече”, подчерта той.
 
През последните месеци се хиперболизира финансовото състояние на страната, за да се окаже натиск върху трудещите се хора, смята лидерът на БСП.

„Когато и токът скочи, отново ще бъде удар за бедните хора, за трудовите хора. Дори смятам, че трябва да се изискат стенограмите от разговорите при президента, за да се види какво се е обсъждало там и дали е в интерес на хората”, категоричен бе лидерът на социалистите.

Според него българската десница, в лицето на ГЕРБ, трябва да преосмисли редица от политическите си виждания. „През техния мандат се видя, че управлението им е по-дясно от това на Иван Костов. ГЕРБ са доста "гъвкави” и считам, че след изборите те ще запазят това свое качество”, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кой договори по точно....като фотоволтаиците са на едните, тецовете на другите,а водните каскади на третите.Че кой договори са неизгодни?
4
0
 
3
 
! Отговори
Ехо преди 9 години
Каквото и правителство да дойде на власт трябва да преразгледа неизгодните договори и да върне евтината електрическа енергия на населението.
3
1
 
5
 
! Отговори
666 преди 9 години
Ако новото правителство, каквото и да е то, посмее да вдигне тока да си събира дюзените и да знае че си заминава скоропостижно. Ще има рекорд за най-кратко управлявало правителство. Не си правете експерименти, ще има сериозни протести, да не кажете после че не сте били предупредени
2
6
 
9
 
! Отговори
9999 преди 9 години
Миков е много прав ,но за Борисов няма значение ,че народа ще гладува и мръзне ,за него е важно да граби колко си може повече народа.
1
7
 
9
 
! Отговори
стефан преди 9 години
Герб ако имат власт ще съсипат напълно бедния народ ,

Спонсорирани публикации