Бюлетините за вота се печатат под строг контрол

Премиерът: Нещата вървят нормално и в ритъм
Обновена: 18 сеп 2014 14:24 | 18 сеп 2014 13:52,
36
Бюлетините за вота се печатат под строг контрол
Снимка: БТА

Премиерът Георги Близнашки обяви изборите на 5-и октомври за изключително важни за страната. Той изрази надежда, че те ще предизвикат висока гражданска активност.

Според Близнашки изборите ще са от огромно значение за справянето с много тежки проблеми, пред които е изправена страната. Премиерът е убеден, че много хора си дават сметка, вотът на 5-ти ще е акт за потвърждаване на привързаността на българите към демократичните ценности.

Още по темата
Процесът на отпечатване на изборните книжа върви под много строг контрол, увери още министър-председателят. Той обясни, че до края на седмицата се очаква БНБ да приключи с отпечатването на бюлетините. Предстои да бъдат експедирани и бюлетините за гласуване зад граница. В чужбина ще бъдат открити 472 секции.

„Нещата вървят нормално и в ритъм, няма място за безпокойство. Взети са изключителни мерки за сигурност – и в печатницата, и при транспортирането на бюлетините“, заяви премиерът. Той откри изложбата „Цар Самуил – величие и трагизъм“ в Националната библиотека.

По-рано премиерът отиде при протестиращите служители от „Напоителни системи“, които от месеци не са получавали заплати и осигуровки. „Исканията на хората са справедливи“, каза Близнашки. Той увери протестиращите, че кабинетът има най-добро желание да търси решение в дългосрочен план на проблемите в дружеството, съобщи правителствената пресслужба.

Пред журналисти Близнашки отново призова Цветан Василев да се върне в България. Според премиера банкерът трябва да се върне и да съдейства на правосъдието за бързото изясняване на ситуацията с КТБ, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
:)* kato obestanieto na Stanishev, che se kandidatira za EP, za da se otkaje ot posta sled izborite?!* kato pri rabotata na BNB s *** i Agricolbank?! + ah, Monika i "Vashite dobri pari v nashite dobri ratse" +
25
0
 
0
 
! Отговори
ТАКИВА НА ГЕРБерасти преди 9 години
ТАЯ МАЗНА МУТРА КАТО Я ВИДЯ И МИ СЕ ЩЕ ДА Й ПОВЪРНА ВРЪЗ ГАДНАТА ФИЗИОНОМИЯ. ТИПИЧЕН БОЙКОВИСТ-НИЩОПРАВЕЦ. БЮЛЕТИНИТЕ И БЕЗ ДРУГО СЕ ПЕЧАТАТ ПОД КОНТРОЛ И НЯМА НУЖДА БЛИЗАШКИ ДА СИ ГО ПРИПИСВА КАТО ЗАСЛУГА - СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЕЧАТНИЦА НА БНБ. ДА КАЖЕ МАЗНИКЪТ, КАК ЩЕ КОНТРОЛИРА СТРОГО ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕРБ И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ.СПОРЕД ГЕРБавите "СОЦИОЛОГИЧЕСКИ" АГЕНЦИИ,МУТРЕНСКО-МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПАРТИЯ Е КУПИЛА 34-36 % ОТ ВОТА.ВЕЧЕ СА СМЕНЕНИ И ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ С
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюлетините... По-важни са протоколите!!!
23
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
А чувалите готови ли са?Да не се окаже,че са малко,и бюлетините да се разпилеят по улиците.Не за друго,да не станем за резил пред демократичните евро-наблюдатели?И внимавайте със преброяването,да няма изненади,че много пари са вложени,трябва да има възвращаемост,мдаа.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
izbiram samo edno kyrshym za vas izmenici.
21
0
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ преди 9 години
Под строг герберски контрол!
20
0
 
6
 
! Отговори
9999 преди 9 години
Бойко ли контролира,за да не му ги хванат пак .
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде? В Костинброд ли??
18
0
 
6
 
! Отговори
ние преди 9 години
Близашки не ти вярваме,никой не вярва на ренегати.Защо тогава уволняваш и слагаш гербаджии навсякъде,закъде си се забързал толкова,даже изборите не чакаш,отговора е един да можете да манипулирате изборите-обл управители,шефове на МВР по градовете,администрация пряко зависеща от изборите,че даже и шефа на митниците-парички ли ти трябват,те по избори особено много трябват.
17
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
В Костинброд си имаше манипулация и колкото и да ни убеждаваш в противното запази си мнението за себе си.И на тези избори ще има манипулации,просто Герб са мутренска структура и ще нагласят пак работите,те са нагли и с нищо не се съобразяват камо ли със законите,по фалшификациите са експерти.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това гербаджиите са мнооо прости хора. Типично селски разсъждения на западно ориентирани *** . БСП И ДПС феновете не отсъпват с нищо разбира се ... Па Атака и те...
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е 7 милионна, откраднатите кеш пари от КТБ са 280 милиона... А сега си направете сами сметката ,тия избори реален резултат ли ще имат или не ....
14
0
 
18
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Гледайте да не забравите 500-600 хиляди бюлитини някъде:) И си посмалете малко секциите в Република Турция, че такъв резил няма в Световната история! Турски парламент ли избираме или български
13
3
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
То с...бюлетини ако са...фалфалшифициръше,още щяхме да...гледаме Костоф като...премиер.Пълна тъпня.Окрадоха едни...държавни пари на предните избори,като завишиха бройката на държавната...поръчка за нужните бюлетини,но това се...замълча.Явно това е било...практика до сега,но се вдигна...шум,че уж са за...фалфалфалшификация;а то всичко до...парите опира.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
47% от гласувалите на референдума в Шотландия са за нейната независимост, а 53% са на обратното мнение. Това показват първите екзит пол извадки в страната
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти кажи за цената на тока, това ни касае.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
STROG KONTROL----GARANTIRAN OT MAFIQTA GERB.
9
0
 
3
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До МангАсМинали са вече на брашно и кокошки.Кебапчето ще трябва да си го купиш.До 4 октомври трябва да минат...
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно контролират строго Мая да не разбере за наднормения печат.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече не ми дреме... нещастници

Спонсорирани публикации