Станишев: Когато ГЕРБ управлява, цената на тока расте

"Служебният кабинет изпълнява поръчка на ГЕРБ за кадрови чистки"
80
Станишев: Когато ГЕРБ управлява, цената на тока расте
Сергей Станишев Снимка: БТА

Служебното правителство изпълнява политическата поръчка на ГЕРБ за кадрови чистки, заяви президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев във Велико Търново.

Според него е много скандален примерът с уволнението на изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" от последните дни.

Станишев заяви, че винаги когато ГЕРБ управлява, цената на тока нараства, а хората обедняват. Президентът на Партията на европейските социалисти посочи, че сред предизборните приоритети на БСП е да не се допусне ГЕРБ отново да се върне на власт, да се осигури добра икономическа среда за бизнеса, без "рекет и тормоз" и създаване на условия за справедлива социална държава.

Още по темата
Той припомни, че за последната една година са открити 50 хиляди нови работни места, а цената на тока е намаляла. Според него това е така, защото правителството се е противопоставило на монополите, чиито интереси сега се обслужват от служебното правителство и ГЕРБ.

"За последната година се направиха в пъти повече социални неща, отколкото за четирите години в мандата на ГЕРБ, затова ние търсим доверието на хората, за да имаме силата да продължим това, което започнахме", каза той, цитиран от БТА.

Станишев отбеляза, че без БСП не може да има стабилно управление на страната, което да извърши сериозни реформи. Той отчете, че два пъти социалистическата партия е платила висока политическа цена заради управление с участието на ДПС.

Според него в бъдеще БСП не би влязла в никаква коалиция без ясна програма, политическо споразумение с ясно разпределение на правата и отговорности и без широко допитване за коалиране в самата партия.

Водачът на листата във Велико Търново Мариана Бояджиева подчерта, че с решение на служебното правителство от тази седмица са спрени 274 хил. лв. за ремонт на читалището в свищовското село Царевец.

Според д-р Таня Андреева, трета в листата на коалицията, с решение на Министерския съвет от сряда е спряно отпускането на 24 млн. лв. от Публичната инвестиционна програма, предназначени за реформа в системата на Спешната помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
55
2
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 9 години
А когато БСП управлява фалират банки
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А при вашият Жан Виденов какво беше........
53
2
 
8
 
! Отговори
ИВО преди 9 години
Я па тоя,пак изпълзял от мишата си дупчица,са каже некоя лъжа или глупост !
52
1
 
7
 
! Отговори
гунчо преди 9 години
Шалом бе Хитриевич! Колко българи измами днеска?
51
2
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
А като управляват БСП всички фалират.Съсел гнусен, къде са инвестициите?Къде са работните места?Къде е нарастването на доходите?Къде е индустриализацията?Отделно за върховенство на закона, борба с корупцията на средно и високо ниво в изпълнителната, законодателната и съдебната власт, прозрачност на държавното управление, стабилност на нормативната база за бизнес, облекчаване на административната тежест за дребния и средния бизнес въобще не си говорил, *** некадърен!Бог да ти даде каквото си заслужил!
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ah kolko losho !!! Njama da ti stignat stotinkite za da si plashtash toka !!!!
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EVTIN POPULISAM, MANIPULAZII I VSJAVANE NA NESIGURNOST - TIPICHNI PRAISTORICHESKI KOMUNISTICHESKI POHVATI: Samo ne mi izlizai s nomera, che njama da mogesh da si plashtash toka
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOZI PAK KAKVO VZE DA SE IZKAZVA ??!!
47
1
 
7
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
А когато цената на тока е по ниска явно никой не може да управлява,дори и БСП.И дори шефът на управляващата партия най позорно абдикира в Европа,като на раздяла съпартийците му подаряват червен велосипед.
46
3
 
10
 
! Отговори
Юда преди 9 години
Станишев дойде ти много голям този на ДПС. Провали се некадърното ти управление. И сега какво? Отричаш се от ДПС, като ЮДА от ХРИСТОС. Защо цяла година им се дупи, само за да си на власт, а сега се отричаш. Веднаж поне се оттегли с достойнство ако си умен. Остави другите партии да управляват.
45
3
 
12
 
! Отговори
АСЯ ДЕ преди 9 години
Вижте го, показа се от мишата си дупка и пак започна. Няма срам това човешко подобие. Не стига, че предаде БГ , ами има смелостта да се показва. Но, той не е виновен, виновни са тези, който му вярват и са слепи, че не виждат как той ограби България и избяга.
44
3
 
14
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
А когато ти управляваш, държавата фалира!НЕКАДЪРНИК!
43
11
 
5
 
! Отговори
KU-KU преди 9 години
BLAGDARENIE NA STANISHEV I BCP EDNA GODINA HORATA GIVIAHA SPOKOINO,OTKRIHA SE RABOTNI MESTA.GERB-VEDNAGA ISKA UVELICENIE NA TOKA,A OTTAM SE VDIGAT VSICKI CENI PO VERIGATA.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Do 47 moho si prav
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙ увеличава тока ?КОЙ, КОЙ, КОЙ ?
40
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да се знае също и че ВЕИ-мафията е закриляна от ГЕРБаджийте защото там основни играчи са Цветелина Бориславово (от името на Бойко Борисов) и Иво Прокопиев (от името на Росен Плевнелиев). Останалото са ала-бали-змни на безгръбначния им слуга Близашки.
39
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От кога Борисов чакаше тая възможност да ПОВИШИ ЦЕНАТА НА ТОАК, ЗАЩОТО ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНКА БОРИСЛАВОВА ОТДАВНА НЕ НОСЯТ ПРОГНОЗИРАНАТА СВРЪХ ПЕЧАЛБА. Сега Борисов с присъщата си селендурска хитрост се опитва да прехвърли негативите по повишението на цената на тока на плазмодия Близнашки_Лизащки, но тоя път АНДРЕШКОВСКИТЕ СМЕТКИ ЩЕ МУ ИЗИГРАЯТ МНОГО ЛОША ШЕГА. ЦЯЛАТА ПРОСТАЩИНА, КОЯТО ВЪРШИ БЛИЗНАШКИ СЕ ЛЕПИ НА БОРИСОВ.
38
4
 
13
 
! Отговори
марин преди 9 години
За никой не е тайна , че БСП управлява Енергитиката и това не се е променило в годините. Доказателство за това е покачването ноа цените на ел. енергията по време на февруарските събития и оставката на Борисов.Ако Б.Б. контролираше енергетиката , това нямаше да се случи.Въпреки , че чужди фирми "владеят" енергетиката , БСП ги контролира , така че да не се говорят празни приказки .Наглостта няма граници.
37
3
 
9
 
! Отговори
От Синедриона преди 9 години
Аааа... Шалом бе Хитриевич! Колко българи измами днеска?

Спонсорирани публикации