ББЦ обеща закон за забрана на етническите партии

Бареков обяви, че ще даде под съд цялото ДПС
21 сеп 2014 20:53,
73
ББЦ обеща закон за забрана на етническите партии
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ББЦ Николай Бареков обяви, че обмисля да предложи законопроект в следващия парламент, който да забрани партиите на етническа основа - независимо дали са цигански, турски или български. Бареков обеща и да съдейства за въвеждане на образователен ценз за гласуване, съобщи БТА.

Още по темата
"Категорично заявявам, че това ще бъде един от водещите закони, който ние ще приемем - за образователен ценз. Това се случва в ден, в който българите обявиха в социологическо проучване, че искат затваряне на границата с Турция и настояха за образователен ценз", каза Бареков.

Той се възмути, че 30 години след Възродителния процес, ДПС продължава да спекулира с политическа карта и „да внася туркоезични избиратели с български паспорти, които гласуват едновременно за Ердоган и за Местан”. „Българският народ, а не ДПС дава властта, г-н Местан. Не бъдете толкова високомерен", призова Бареков.

Лидерът на ББЦ обяви, че ще даде под съд цялото ДПС. Поводът за това е изказване на лидера на партията, в което той нарича ръководството на „България без цензура” „болни мозъци” и сравнява Бареков с Тодор Живков.  „За първи път ще подам иск срещу цяла политическа партия", каза още лидерът на ББЦ.

Бареков обвини ДПС, че използва безпардонно гласовете на турците. "Ще разваля сметките на коалицията "Бостан", зарече се още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: ДПСизбориБареков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Mihail преди 9 години
Obeshtava , bez da izpulnqva.. Takiva obeshtanniq imashe i za zatvarqneto na granicite , otnovo ostanaa samo obestaniq , samo pozirane pred mediite i tursene na vnimanie.. Razberete ce Barekow e proteje na Peevski i e chowek na DPS. Tozi chovek e izmamnik ! Izlezte hora i glasuvaite . Ne e pravilno da pristigat hilqdi hora ot turciq i da resavat nashata sudba !
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС-2 привидно иска да закрие ДПС-1. Някой вярва ли ти? И още нещо - някой вярва ли ти ще спре да ти вярва като след изборите се коалираш с гробарите. Играеш същия анти гробарски скеч, който бе нареден на Яне - да обираш антигробарските гласове и после да се коалираш. Как иначе да си обяснем кандидат депутатите ти като Димитър Колев готови ако се отметнеш от коалицията да станат отново незовисими от гробарчетата. :-) Ремикс на Яне Янев - новия пудел на ББ
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гласувайте за патриотичния фронт с бюлетина 24
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков нищо не може да направи, защото КС призна ДПС за неетничесак паритя, това което може да направи е да им намали гласоподавателите - да усложни откриването на секции (нека се гласува само в посолства) да забрани на хора с двойно гражданство да гласуват, да забрани двойното гаржданство да се уналследява, да поиска които не е живял 9 месеца в страната да не може да гласува, да изчисит списъците от мъртви души, да забрани всеки сневалиден паспорт да гласува и пр.Тогава ДПС ще стане7-8%
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
41
0
 
1
 
! Отговори
ни преди 9 години
Този много лошо си повярвал.Бареков оправи зравеопазването ,че както е тръгнало ще се самозатриете като нация.Не обештавай нешта който не ще изпълниш.
40
0
 
4
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Бареков, престанете да изтривате писаното о мен.Нали сте партия за борба срещу цензурата, а най-жестоко е използвате вий.
39
4
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИ СТАВАЙТЕ !!! преди 9 години
на "3,4 милиона души" 35,9% са 1 220 600 души за ГЕРБ. Съответно 18,3% за БСП са 622 200 души, а за ДПС са 14,2% или 482 800 души. Към декември 2013 населението ни е 7 245 677 души. 1 172 208 са децата. Хората с право на глас са 6 073 469 души към тази дата. Искате да ми кажете че 3 000 000 души ще си стоят в къщи и няма да гласуват за да могат 500 000 турци да ни управляват пак ??? Алооо БЪЛГАРИЯ събуди се - гласувай за който и да е но не за ДПС! Не се давайте 500 000 турци да решават съдбата
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези от Патриотичния Фронт за спасение на Бойко се бяха снимали на една яхта с Турския Консул.Какво правят там? Поредните Национални предатели, а Бареков е малкото ДПС финансирано от Пеевски и Ковачки. Сега под строй неговите работници ще трябва да гласуват за Бареков.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тия лъжи Бареков! По едно време щеше да разкатаваш Борисов,ама нещо стресна ли се,някой те стисна за %ъдяята ли кво там стана и се спря?! И с тия ти оещания ще стане така!А колко струваш се вижда.Щом и Крумова те напусна.........
36
0
 
8
 
! Отговори
Ст преди 9 години
...но въпреки всичко ще гласувам, може да е за Св.Витков, но няма да оставя да ми разпределят гласа където те решат
35
5
 
4
 
! Отговори
Ст преди 9 години
Незнам, но този път наистина няма за кого да гласувам. Патриотичният фронт не ми вдъхва доверие, те са бивши Атакисти, за Атака да не говорим, те се самоубиха в последното НС, ББЦ е партия за която гласуват само наивници <незнам кой му вярва на Барека>, БСП но комент, ГЕРБ също, те са вече провалили се партии, едните многократно сваляни преждевременно от власт, Реформаторите са остатъците на царя под що годе добрата репутация на Кунева като еврокомисар от едно време, ДПС е етническа партия...
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков е алчен и безкрупулен
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато Барека обещава как всички ще живеят по-добре и раздава пари на *** да гласуват за него. В същото време в Бургас протестират миньорите, защото Ковачки не плаща заплати на работниците. Същия човек, който редом с прасето Делят Пеевски стои зад финансирането на ББЦ.Значи има пари да раздава за купуването на гласове, а няма пари да си плаща заплатата на хората които му изкарват парите. Нека Бареков да коментира това ?
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, троловете къде са? Запиляха се с тези пици!!! Хайде де, имате много коментари да триете, много сте мудни днес...
31
0
 
21
 
! Отговори
56565 преди 9 години
Барека как ще забрани етническите партии, като именно неговата партия е създадена от такава?? Ей, толкова е нагъл, неговите лъжи нямат край(1 млн работни места и т.н.). Да ходи да се крие в дупката, от която е изпълзял този пишман журналист.
30
0
 
7
 
! Отговори
ФЕД преди 9 години
До Анонимен 31Много точен коментар. Сега очаквам да бъде изтрит, защото не е хубаво да се казва истината "право куме у очи".
29
0
 
10
 
! Отговори
Чети книжки бе момче преди 9 години
Ех тъпчо , тъпчо (Бюреков) , *** да беше прочел Конституцията , там си е написано , че не може да се създават партии на религиозна основа. Нямаше да се изхвърляш . като чек.я на мокър "песък" То и сега са си забранени , но кой следи за това ? И по-точният въпрос е кой предприема нещо това да не се случва ?Аз веднага ти отговарям . Никой!
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хитър е кръвопиецът Доган! С ДПС обира гласовете на своите безмозъчни, с *** обира и гласовете на *** от другата страна. Важното е омраза да има!
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ббц е проект на доган, хем да сплоти помаклъка, хем да събере повече гласове от простотията! всичко е един цирк! кажете, въпреки всичкото джавкане и плюене на барека, да е свършил нещо реално? няма и да направи! истината ще лъсне след изборите, ама ще е късно! и както е казал народа:"акъл дошъл, ама *** отишъл"!