Целта на Миков: Управлението на страната да не може без БСП

"Мога да седна и да преговарям с всеки"
Обновена: 21 сеп 2014 18:30 | 21 сеп 2014 18:28,
77
Целта на Миков: Управлението на страната да не може без БСП
Снимка: архив Булфото

Целта на БСП е едно управление на страната да не е възможно без БСП. Това обяви лидерът на партията Михаил Миков пред bTV. Водачът на социалистите обясни, че би могъл да седне и да преговаря с всеки, който влезе в парламента, за бъдеща коалиция.

Още по темата

Крайният резултат обаче щял да зависи от това какви ще са приоритетите на бъдещото мнозинство. Миков обясни, че една от темите, на които социалистите ще държат, е прогресивното подоходно облагане.

Лидерът на БСП обясни, че обществото има нужда от отговорност и затова той би водил преговори за управление с формациите, които влязат в Народното събрание. „Другият вариант е да стоим на вратата на залата да видим дали ще има кворум. Сеирджийската политика умори хората”, каза още Миков.

Водачът на социалистите коментира и казуса около КТБ. Той припомни, че през седмицата поиска от президента да разсекрети стенограмите от дебатите за бъдещето на банковия сектор, които се водиха при държавния глава през лятото. Миков беше категоричен, че благодарение на отговорната позиция на БСП не се е стигнало дотам, че хората да трябва да платят сметката на това, което е вършила БНБ.

„Много често се говори за дупка в КТБ, но става дума или за липса, или за присвояване, или за необезпечени кредити”, каза още лидерът на ДПС. Той се възмути, че с понятието „дупка” се размиват нещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: БСПизбориМихаил Миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
68 преди 9 години
Ако беше най-богатата, нямаше да е най-плютата от паричнозависимите деформатори на общественото мнение. Най-богатата е най-хвалената. А ако си мислиш че гербавия електорат е по-богат, едва ли, по-зоблуден може би да.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
54
0
 
3
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Миков може да поседне с всеки на ракийка и след дълги и безполезни разговори да попита -"Аааааааа ти мене уважаваш ли ме"?
53
3
 
3
 
! Отговори
Kit Chelin преди 9 години
Явно голяма част от българите са мазохисти след като ще гласуват за др. Борисов. За този който ги обижда, подслушва, увеличава цените на лекарства, ток, хранителни продукти. За този който сменя мнението си по няколко пъти на ден, няма визии за управление, кадрите му са деца и внуци на номенклатурчици, военни , полицаѝ, служители на ДС. За човека, който ще се прегърне с ДПС, защото има голямото желание да стане президент, а без ДПС е заникъде.
52
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО , И МИКОВ ОКОНЧАТЕЛНО СПЕЧЕЛИ МОЯ ГЛАС. Досега съм гласувал само за ГЕРБ
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ МОЛИ ЛИ СЕ ЗА НЕЩО ?
50
0
 
12
 
! Отговори
Саламандър преди 9 години
Мазен влах пияндурник, ти нали показа вече какво можеш за България, хайде бягай след съсела!!
49
6
 
2
 
! Отговори
valcho преди 9 години
Блаженни са вярващите, но не във Бога а в ГЕРБ и Боико Борисов които е бил комунист от МВР!!!Който копирайки Тодор Живков открива не заводи а незначителни обекти,като детски градини например, в които след няколко години вероятно няма да има деца!!!!Ха, ха, ха е че руснаците са пияници е вярно, но гербаджийте са *** на Бараката и американците,които нападат страните които не им харесват,затъват в блатото и бягат позорно,като остават хаос и бежанци!
48
3
 
2
 
! Отговори
777 преди 9 години
Докато продължавате да говорите за комунисти, а не за мутри, последните ще Ви управляват като Ви вземат и последното, което имате или сте придобили в соца. Днешния ден ни напомня какво прави една обединена държава. Няма комунисти и антикомунисти, има честни и нечестни политици, но май последните преобладават. И докато ние се ядем един друг, те си пълнят гушите.
47
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТОВА Е САМО ГЕРБ!!!
46
3
 
8
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Това не е цел на др. Миков не се заблуждавайте! Това е цел на БКП заложена в Конституцията, Избирателния закон и Съдебната система с цялата со "независимост". Те ще управляват, и децата им, и внуците им защото за последните 25 години цялата икономическа власт е в тях и ще остане в тях. Това прекрасно го знаят, но си траят и "другарите" от ЕС и САЩ и винаги ще скочат в защита на имотоимащите ! Затова НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!Правят Ви съучастници в понататъшните си грабежи !!!!!!!!
45
3
 
16
 
! Отговори
историк преди 9 години
Червения *** се прави на утрепан. Много точно си го е написал 58 . Тези 25 години влизат в 70 години мракобесие. Да не би десните да са убили Луканов и да са завзели всички икономически лостове. И до момента БКП-БСП-ДС дърпат конците на икономиката и затова хората живеят с 400 лв. заплати. Кой ограби банките и спестяванията на хората през 1997 г. , айде ходете в Северна Корея та да живне народа без вас.
44
7
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
До Бивш член на БСПЧовечееее, 25 години видяхме докъде докараха държавата твоите дясно ориевтирани предатели, айде бегай у европа и не се връщай. И пак припомнам за Шипка и руските войничета.
43
3
 
15
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
След 70 години комунистическо-социалистическо беззаконие и мракобесие на БСП и се иска още толкова да тормози народа и да ги лъже, че мисли за тях. И така както мисли Станишев, Миков, Мая Манолова, К.Нинова, Кутев и всички от партийната върхушка станаха милионери, а баба Гицка и дядо Кольо карат с 130 лв. пенсии. На тях им повишиха с 4.50 лв. и то на месец, а на себе си по няколко милиона. Не благодаря от такава партия.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Да, номи партии, като този нЕ'къв си фронт и други подобни патерици, са произведени за слепоци. Щом си видял е добре.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само че е възможно ами е желателно ......ама кога българина ще узрее да изгони грабителите си от БСП и ГЕРБ и да започне да оправя държавата си..има и други партии или независими кандидати а ако не ги харесвате направете нови
40
1
 
19
 
! Отговори
Rusofob преди 9 години
"Управлението на страната да не може без БСП",казал Дявола и седнал да си чисти рогата...
39
3
 
11
 
! Отговори
Да, но преди 9 години
До Анонимен 50Добре, имах намерение за гласувам за патриотичния фронт. Валери Симеонов ми изглежда мното симпатичен и разумен човек, сам по себе си. Обаче като видях кандидатите за депутати в моя 23 МИР, ми стана зле и се отказах. Списъкът е от бивши на ДС и хора без биография. Е може ли такива хора да се слагат в листите за депутати и как да гласувам за тях. И за преференция човек не намерих ... Кажете ми един свестен компетентен и не от ДС в листата и ще гласувам за него.
38
1
 
22
 
! Отговори
А трябва преди 9 години
Управлението на България може без БСП. Не само може без БСП, а трябва да бъде без БСП.
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хе хе ПИЯН ***...

Спонсорирани публикации