ДПС спира кампанията си за Независимостта на България

22 септември е официален празник по наше предложение, припомни Местан
Обновена: 21 сеп 2014 17:08 | 21 сеп 2014 17:01,
142
ДПС спира кампанията си за Независимостта на България
Снимка: архив Булфото

ДПС няма да провежда предизборна кампания в Деня на Независимостта на България. Това обяви лидерът на партията Лютви Местан в специално обръщение към българите по случай празника. Причината Местан да спре кампанията на движението за ден е, защото уважава духа на празника  и вярва, че „всеки ще вложи в този ден мисъл за бъдещето на България”.

Още по темата
В посланието си по случай 22 септември лидерът на ДПС пожелава самочувствие и „непрестанно усещане за съобщност като фина и затова непреодолимо значима част от държавността”. Той уточнява и че поздравът му е направен с политическа отговорност и е насочен към всички български граждани.

„Европейска България днес е богата със своите граждани и е с дълг на политиците към тях за модерна управленска култура и институционална компетентност в името на държавата”, пише още Местан.

В поздрава си той припомня и че денят на Независимостта е включен в официалните празници на страната през 1998 година по предложение на ДПС. Причината е, за бъде „тържествена еманация на човешкия ни усет за държавност”.

Местан обявява и представата си за бъдещето на България - модерна европейска държава с дар на стратегически богат и знаков политически партньор в цивилизационния диалог на Европа и света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: ДПСизбориЛютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
4
 
1
 
! Отговори
емигрантъ преди 9 години
Вместо да се прашиш на българин обещаи,че когато един ден не останат българи в България ще пратиш Политиците в Диарбекир.Разните му там капиталисти и пишман работодатели също и тогава може и да се върнем в България или както ще се казва незная.С ромите как ще се оправите нямам идея,но работа е изтървана и исляма няма да помогне.
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей какъв патриот, но не знам защо всички техни хора които полазиха във всички държавни структури не могат да говорят български. Водят се български граждани, а не знаят езика??? Всъщност какви са те?
89
2
 
6
 
! Отговори
Саламандър преди 9 години
Уважаеми БЪЛГАРИНО, ако се наведеш и видиш още един чифт ***, бъди сигурен, че противника е на близо и си се качил на шейната!
88
2
 
20
 
! Отговори
??? преди 9 години
Тоя на българин ли се прави ? Преди няколко дена се прегръщаше с Ердоган !!!
87
1
 
16
 
! Отговори
Читател преди 9 години
Ха-ха! Тоя да не е учил във византийско училище! Егаси лицемерието!
86
1
 
5
 
! Отговори
Mustafa преди 9 години
Ne e vazno koi shte upravliava darzavata,moze i DPS ,samo da e v svarzano s prosperiteta na darzavata ni.No se samniavam DPS iskreno da zelaiat edna silna i nezavisima Bulgaria.Kakvo ot tova che ni upravliava patriotichna partija,nema te ne znaiat da kradat i da budat korumpirani.Otmina vremeto na psevdopatrotizma.Ot kade namirat sili da navivat patriotichnite pruzini na bulgarina,kato niama za kakvo.
85
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
84
1
 
19
 
! Отговори
Околиец преди 9 години
Аре ве, смешници такива... що се правите на български политици, мислещи и милеещи за българския народ. Вий сте просто едни крадци. Събуждам се сутринта от лудите ви маанета пред общината, а след това осъзнавам, че това сте вие, щом вашия говорител представя мижавата ви партия. Че и на турски език си водите предизборната кампания. За какви български политици се имате, като сте чиста *** на Турция и на турските интереси в България. Напуснете българския парламент, защото сте антиконституционни!
83
2
 
13
 
! Отговори
вова преди 9 години
като има етническа партия -това е расизъм и нацизъм срещу всеки друг етнос изобщо и радикален уклон против суверенитета на страната, като и против европейските нации.Да ви напомня на нещо много популярно?
82
3
 
5
 
! Отговори
PETZL преди 9 години
До Иван Ивановсъвет -просто се игнорират ... това е начин за противодействие.
81
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
толестарията доведе дотук
80
3
 
17
 
! Отговори
Иван Иванов преди 9 години
До АТАКИСТНито ще ти простим на теб, нито на вожда ти, марш на бунището и в затвора! Съд и присъда ви чака оттук нататък всички атакисти до един + вожда ви. *** работи бе нехранимайко, няма цял живот фалиралата партия Атака да те храни като ***.
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
комшулар кажи на аркадаша да си върне кредита от КТБ
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТDobre,che veche nqma takava partiq,koqto beshe sram za balgarskiq nacionalizam!
77
5
 
7
 
! Отговори
TOP SECRET преди 9 години
По-късно, през 1989 г. започва кампания по прибързано изселване под натиск на около 1/3 от засегнатото население. Това са около 360 000 души, които са принудени да се изселят в Турция, а по-късно около 150 000 от тях се връщат обратно след падането на БКП от власт. Кампанията бива обяснена в медиите от комунистическата власт като екскурзия, което става повод събитието по-късно да придобие известност в обществото като Голямата екскурзия
76
4
 
10
 
! Отговори
Възродителен процес преди 9 години
През 1984 г. Централният комитет на Българската комунистическа партия с първи секретар - Тодор Живков взема решение за изпълнение на програма за смяна на имената на българските турци. Тази програма остава в историята като Възродителен процес, при който около 850 000 турци са задължени да променят арабско-турската си именна система. Наред с това е забранено носенето на шалвари от жените и черни такета за мъжете. Сватбите и погребалните ритуали не бива да се извършват според ислямските традиции. Забранява се честването на основните мюсюлмански празници Рамазан байрам и Курбан байрам, както и п
75
6
 
7
 
! Отговори
******************** преди 9 години
В условия на неплатежоспособност и със задача да се осигурят средства за погасяването на предстоящи падежи по дълг към западни банки, през 1960 г. Тодор Живков лично се обръща с писмено предложение до Първия секретар на ЦК на КПСС - Никита Хрушчов с молба СССР да закупи резерва на БНБ, натрупан в продължение на 66 години от Освобождението през 1878 г до 1944 г., от 22 тона злато и 50 тона сребро срещу конвертируема капиталистическа валута. [8][9] Днес стойността на златния резерв би била 639 млн долара
74
4
 
7
 
! Отговори
задържане под стража преди 9 години
Тодор Живков арестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение "задържане под стража" е заменена с домашен арест.Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.
73
3
 
4
 
! Отговори
Хахахаха преди 9 години
не се притеснявайте ,останалите партии ще направят кампания и митинги и заради дпс-то
72
3
 
8
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 9 години
тоя едно време не беше лош човек , ама много заприличал на началника си , еднакво плешив брадичка и очилца , да не бе Дуган да се е преродил прижеве хехехехехех

Спонсорирани публикации