Борисов: България се нуждае преди всичко от стабилност

"Така ще върнем доверието на Европа към страната ни"
Обновена: 23 сеп 2014 16:10 | 23 сеп 2014 16:10, Камелия Цветанова
62
Борисов:  България се нуждае преди всичко от стабилност
Снимка: БТА, архив

България се нуждае преди всичко от стабилност, за да можем да върнем доверието на Европа към страната ни, убеден е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата
Той е изразил това становище и пред структурата на ГЕРБ в Девин, както и пред местното население по време на посещението си в града.

„Подчертах пред тях, че България се нуждае преди всичко от стабилност, за да можем да върнем доверието на Европа към страната ни. Това е пътят да възстановим усвояването на средства от европейските фондове и да увеличим чуждестранните инвестиции, което ще доведе до икономически растеж и увеличаване на доходите и заетостта”, написа Борисов в социалната мрежа Facebook.

„Удовлетворен съм, че видях добро сътрудничество между различните вероизповедания и етноси в този район на България. Това е ценност, която България задължително трябва да запази”, пише още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
17
 
! Отговори
A TI BOKO преди 9 години
До П.ПетровKAKVO SI NAPRAVIL ZA BULGARSKIA IZMUCHEN NAROD TOVA CHE CELUVA TURSKI EVREYSKI I AMERIKOEVREYSKI ZADNICI VSEKI GO RAZBRA A ZA BLAGOTO NA BULGARSKIA NAROD NISHO TOGAVA KUDE SI TRUGNAL ILI OSHE NE SI SE NAKRADIL
47
0
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
България се нуждае преди всичко от работещи и некорумпирани държавни институции. Стабилността, инвестициите и просперитета сами ще дойдат като следствие.
46
1
 
20
 
! Отговори
123 преди 9 години
За този изверг мога да кажа само едно нещо "---------///////-------)()////////////////////?/???//;;;:::12309876-***************" долна!!!
45
1
 
24
 
! Отговори
с а у р о н преди 9 години
да,прав е борисов ,че България се нуждае от всичко това но и много хора са прави,че България не се нуждае от бойко методиев борисов
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оффф, аман от теб и бюрека! Що не се гушнете двамцата и не си направите едно тв шоу ала "Комиците"? Тогава само който иска, ще ви гледа!
43
1
 
25
 
! Отговори
КРАТУНКОВ преди 9 години
... ДЪРЖАВАТА ИМА НУЖДА ОТ УМНИ ХОРА.....
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за да излезнат купувачите на гласове от играта да се върнат отделните бюлетини за партиите и глас в плик. Преди всеки си гласуваше по съвест, вземаше една бюлетина и си слагаше в джоба от другите бюлетини та и да ги преброят да не разберат за кой е гласувал. Сега е възможно да се правят индийски и какви ли не нишки, като например се дава попълнена бюлетина на жертвата, с която влиза в секцията и гласува а после му се взема празната дадена от комисията. Симеончо смени бюлетините и почна търговият
41
1
 
26
 
! Отговори
qwe преди 9 години
Edno e qsno spored men - Bulgariq NQMA NUJDA ot takiva hra4ki kato Boko i negovata mutrensko-oligarhi4na partiq GERB, su6tata boklukdjiska lainomelnica BSP, i tursko-gadjalskata DPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puskaite prazni buletini!!!!!!!!!!!
40
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТАБИЛНОСТТА ще се постигне с чистки и репресалии, с фалити и безработица, с дефилиращи калинки по телевизии и други медии?
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стабилността май е най-голяма на дъното.и още нещо - има ли журналист да проконтролира как зависими общинари ходят на митинги в събота под страх от уволнение?и още нещо - стабилността ще се изрази в това и само в това, че организатора на протестите БМБ като е с кокал в устата ще спре да ги организира и да се бори със "задкулисието"
38
1
 
20
 
! Отговори
PETZL преди 9 години
Борисов: България се нуждае преди всичко от стабилност----------------------------------------------------------------------------Мдаа от стабилност ДА но кардиналния въпрос е-КОЙ ЩЕ СЛОЖИ РЕД И ДИСЦИПЛИНА респективно СТАБИЛНОСТ ...КОЙ !!!
37
1
 
25
 
! Отговори
луд умора няма преди 9 години
Напорил Бог хора с къса памет в Тикволандия.Изглежда всички са забравили "стабилността" с която страната бе забита в дъното и дълбаеше уверено към следващото.Е,сега ви се удава продължавана на дълбаенето,само,че,ако първия път работехте със задниците си,сега ще ближете с езици.
36
1
 
17
 
! Отговори
... преди 9 години
imam mnenie , no ne jelaia da komentiram ,
35
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този национален предател, антибългарин и ционистка марионетка НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОПУСКАН ДО ВЛАСТТА НИКОГА ПОВЕЧЕ. ЦРУ го държи с престъпното му минало и той прави, каквото му кажат американския посланник и мъжа му.
34
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има една единствена алтернатива-Герб или ДПС, със сигурност бих дал гласа си за ДПС, но никога повече на тия разбойници. 4 години гербавото комунистическо управление заедно с продажните атакисти беше кошмар.
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За каква стабилност говори този пожарникар и комунист, който за 4 години ни съдра кожите от гърба-нито лев индексация за заплати и пенсии, обра и спестяванията на хората от банките като ги обложи с данък за да си строи магистралите, а да ядем асфалт, неимоверно вдигна цените на тока, както и сега прогербавото правителство. Ще види властта през крив макарон.
32
1
 
18
 
! Отговори
kado преди 9 години
uvolnyavame bg slujitelite ot centralnite bg administracii i nastava stabilna obstonarodna radost?!stigat ni samo mestnite administracii i sultanata ot Bruxelle.
31
1
 
29
 
! Отговори
Инж+ преди 9 години
Боко, Народът ти е приготтвил "брадвата"! Ако искаш стабилност,не ставай премиер!
30
7
 
17
 
! Отговори
Izh преди 9 години
Към всички близачи на червени *** и гробокопачи на България "За мен не е удоволствие че ще се удавим заедно"
29
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ искаха да закриват болницата в Девин. Как не го е срам да ходи там!!!

Спонсорирани публикации