БСП не бива да се коалира с ДПС, твърд е Станишев

"Ако се прави коалиция с когото и да е, трябва да има споразумения"
Обновена: 23 сеп 2014 14:56 | 23 сеп 2014 14:55, Камелия Цветанова
83
БСП не бива да се коалира с ДПС, твърд е Станишев
Снимка: БТА

БСП има ясна позиция, че този път не бива да прави коалиция с ДПС, написа днес в социалната мрежа Facebook бившият лидер на партията и настоящ председател на ПЕС и евродепутат Сергей Станишев.

Още по темата
Не по-малко категорична е позицията ни и за това, че ако се прави коалиция с когото и да било, трябва да има ясно разписани споразумения, гарантиращи реализацията на нашите политики, отбеляза още той.

Станишев, който посочи Пламен Орешарски за премиер, настояваше да не бъде подписвано коалиционно споразумение с ДПС, другата партия, която застана зад правителството и която в крайна сметка предреши съдбата на кабинета и насрочването на предсрочни избори.

В понеделник в Плевен Сергей Станишев коментира, че досега БСП управлява два пъти с ДПС. 

„И двата пъти плащаме висока политическа цена и затова позицията на БСП е ясна, че този път не бива да правим коалиция с ДПС", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: ДПСБСПСтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
BSP преди 9 години
БСП ЗАВИНАГИ
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спокойно, коалицията ще е ГЕРБ-ББЦ (ДПС-2). дпс ВЕЧЕ СИ ИМА ДВЕ ПАРТИИ и пак ще са на власт. Депутати на Яне в листите на ББЦ и то станали независими от герб като Димитър Колев.
67
0
 
1
 
! Отговори
ARKADASH преди 9 години
SEGALI BE SERGEI4O RAZBRA 4E NE TRIABAVA DA SE KOALIRASH I ZAVOALIRASH ,BRAVO NA TEP ,AKO VSI4KI SA KATO TEP ZNA4I BALGARIA E ZLE AMA MNOGO ZLE..
66
0
 
6
 
! Отговори
Ани преди 9 години
СтаниШеф се опитва да затъмни истината че БСП е Българска Социалистическа Партия, а ДПС Душманска Партия на Социалистите.
65
5
 
2
 
! Отговори
komunista преди 9 години
До АнонименTI SI LUD BRE ......KOMUNISTITE OT GERB GO NAPRAVIHA TOVA
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как бе, нали се иЗвиняваше там, целувахте се с Местан, пък сега небива. Вие стр *** продажен кош За ***!
63
3
 
7
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Нищо не е разбрал гн Станишев! Само и само за да е във властта и да може да продължава да благоденства е готов да се коалира и с Дявола / колко му е да се надупи и за трети път на ДПС?/
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даже и кухата кратуна разбра че държавата е опоскана и няма с какво да си купи 12% гласове / 8% турски и 4% *** /. Няма майна, няма. Спасявай се овреме , иначе бой !!!
61
0
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
ДПС е като сиренето в капана за мишки.Който е правил коалиция с ДПС е споделил съдбата на мишката-СДС,НДСВ,БСП.Ако и ГЕРБ направи такава коалиция това ще е краят им.
60
7
 
7
 
! Отговори
mihail преди 9 години
Eдинствения начин българия да оцелее като държава е да се прекрепи към Руската федерация
59
2
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
До джо - Нищо няма да направи ,там трудно се краде но с неговата жена може да опитат.
58
3
 
9
 
! Отговори
H преди 9 години
Е това е червения комунистически мазохизъм. Цял живот *** ви надупват и е очевидно че ви харесва, защото пак сте в наведена поза. С разликата че Станишев ви доведе Догам Местан Ибрям.
57
0
 
12
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Не БСП а ДПС не трябва повече да участва в управлението на страната с БСП. В предишното правителство имаше з министри от ДПС при положение че имаха една трета от депутатите. Вината е на БСП изцяло защото са продажни и корумпирани. В страната няма държавници. С преференциалния вот на тези избори 40-50 продажници ще влязат в парламента и ще искаме стабилно управление, никога.
56
3
 
15
 
! Отговори
BG преди 9 години
Все съм че чудел до къде може да стигне излагацията на ***, ама ката ден ме изненадват :))) Що така бе аркадаш, че довчера цуни-гуни на Лъвов Мост, пък сега - йок :))) А, недей така рахата да разтуряш бабаит Станишев, недей ! Я, сега другарите кажете - съжалявате ли още за смяната на имената или вече не съжалявате:)))
55
2
 
14
 
! Отговори
бАтака преди 9 години
Другари, затягате ли вече колана? За тези които имат все още пари за черни дни- купете си бензин, за другите- ние ще ви спонсорираме, даже и кибрит ще ви дадем. После ще ви отделим необходимото внимание като кажем по някоя дума за вас по форумите.
54
13
 
11
 
! Отговори
джо преди 9 години
Порасна доста за тия 13 години Станишев. Нищо общо няма с момченцето, което Гоце остави "за малко" да му пази мястото. Да видим на европейска сцена какво ще направи.
53
16
 
9
 
! Отговори
Sven преди 9 години
Е то няма и как, ДПС са се уговорили с Бойко вече. Мутри и турци, егати комбинацията!
52
10
 
9
 
! Отговори
Колев преди 9 години
Добре, че приключи тая гадост с ДПС. Но имаше и нещо хубаво, Тиквата не беше на власт. В онзи момент изглеждаше оправдано. За съжаление ДПС получи прекомерно много власт, а накрая дори си позволи да събори кабинета на Орешарски.
51
18
 
10
 
! Отговори
ak47 преди 9 години
Гласуваш за Боко, получаваш Доган, Местан и Дебелян Гарантирано от ГРОБ. Да ви е честита новата коалиция ДПС- ГРОБ, другари демократи! Да живей!
50
6
 
4
 
! Отговори
NORMALEN преди 9 години
BCP +GERB-->DECATA NA BKP GERB +BCPKOALICIA SAMO S BLIZKIA IDEOLOGICESKI NASLEDNIK NA BKP.NIE VSICKI SME DECA NA BKP.

Спонсорирани публикации