Бареков изпълни заканата и блокира границата с Турция

От ББЦ щели да броят влизащите в страната автобуси
Обновена: 1 окт 2014 09:19 | 1 окт 2014 09:19,
50
Бареков изпълни заканата и блокира границата с Турция
Снимка: България без цензура

Николай Бареков и членове на „България без цензура“ блокираха границата с Турция като протест срещу изборния туризъм.

Протестиращите членове и водачи на листи на ББЦ спряха движението на ГКПП „Капитан Андреево“. Сред тях бяха и заместник-председателят на партията Росен Петров, водачът на листата за Пловдив област Мартин Иванов, Тезджан Наимова, Дяко Дяков, Мария Календерска, водачът на листата за Хасково Борислав Иглев и други.

Групата е опънала и две шатри, където протестиращите ще лагеруват.

Граждански патрули на ББЦ ще броят в дните до парламентарния вот у нас влизащите в страната автобуси с, за да се провери дали ще има злоупотреби с гласове на наши изселници, съобщават от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Ivo преди 9 години
До Изметете ***!Дразниме се,и то много.Точно тоя *** мрасен с тениска на Апостола...нямам думи.
37
2
 
2
 
! Отговори
Изметете боклуците! преди 9 години
Хора, не се ли дразните като гледате как този ***, лъжец, нагаждач, гъзолизец .. същество без никакви човешки добродетели носи на гърдите си лика на Апостола?
36
2
 
4
 
! Отговори
ee turk преди 9 години
Tova e balamosvane dps plashta na barekov da plashi turskite izbirateli za da glasuvat za dps
35
0
 
5
 
! Отговори
Глупости преди 9 години
И като преброи автобусите какво ще стане? Ще намали гласовете на ДПС с пет автобуса или какво. Туй момче съвсем е изпушило. Някой път си мисля че *** си пилее парите по ***.
34
2
 
5
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
Този е едма камбана! Колкото по силно го дърпат, по силно дрънчи! Разбирай: като му спрат кранчето на парите, ще му спре и дрънченето! Ще си останат двамата с другия мишок Росенчо да плющят сантасе.СМЕШНИЦИ!
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може пък там да си продаде кебабчетата на делавера.
32
1
 
3
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Добре е,че турците в България не се връзват на такива провокации
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вместо да брои рейсове, да иде да брои по колко хора влизат в турските секции да гласуват и да ги съпостави с броя на отчетените гласове! така сега *** абсолютно нищо не прави! само се опитва да привлече заблудени и изпростели душици!
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои хора мотивира Бареков?Ми те вече са мотивирани, уважаеми. Ако мислите че на изселниците им трябва един Бареков за да се консолидират и да отидат да гласуват за ДПС, то кой тогава е почетния председател на ДПС? Бареков ли.Това си е чиста проба политически PR. *** се цели в избирателите на Фронта и на Атака.Втъврдявал електората на ДПС? Смях.Електоратът на ДПС е отдавна програмиран!!!
29
3
 
2
 
! Отговори
**** преди 9 години
Тези щели да броят автобусите,че каква е ползата от броенето ви,нали целта е да бъдат спрени, и да не влизат в българия,и за какво се хабят да ходят до границата,ако е само да се покажат за изборите,че правят нещо,то това е отделен въпрос.
28
7
 
4
 
! Отговори
Матанов преди 9 години
Поздравления за куража! Да забраним ДПС!
27
2
 
4
 
! Отговори
Plovdivcanka преди 9 години
Po takiv nacin Barekov motivira horata da glasuvat za dps ,imam cuvstvoto ce vsicko e naglaseno no interesnoto ce kak moje nyakoi hora da si pomislyat ce barekov e patriot nyamam dumi
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно е да блокираш, друго е да контролираш!*** не знае ли, че "да блокираш граница" означава да не позволиш на никого да я прекоси?Онова, което ББЦ обещава да направи там, е да контролира броя на автобусите. Броенето не е блокада!Не може да направи разлика между две елементарни понятия, а има претенции да управлява!Но не това е странното. Какви ли не смешници видяхме на власт през последните 70 години в България.Чудното е това, че се намират хора да гласуват за смешници и ***!
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със своите действия,с ожесточената антиДПС пропаганда Бареков само помага на Доган.Спомнете си,че преди избори винаги Доган правеше някакво провокативно изказване на някой предизборен митинг.Това отприщваше бурна анти ДПС кампания с което се мобилизираше електората.В Турция има достатъчно секции и затварянето на границата само ще активира електората.Пупулизъм целящ да събере чувствата на баламурниците.И да брои и да не брои не може да спре хората да пътуват.***.
24
2
 
9
 
! Отговори
гост преди 9 години
До РадоПростотията на Бареков няма край! В момента работи за активиране и мобилизиране на електората на ДПС. И всички тези "акции", за сметка на гладните миньори, защото и те са притиснати, като електората на ДПС от дерибеи.
23
3
 
1
 
! Отговори
Коста преди 9 години
До партиен членЕ смел! Защо не?
22
16
 
2
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Единствената партия, която прави нещо по въпроса с турските гласове! Браво на ББЦ! Успех!
21
5
 
5
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
*** е смел??????
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като броят рейсовете ( проверяват ли документите , имена и дали имат Български паспорти и как са ги получили ) ?Тази история с турското гласуване за Турска партия в България ( такъв сценарии никъде го няма по света )???
19
0
 
8
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Шоуто ще продъпжи още няколко дни след което кавала ще се седне на задните части и ще мирне, защото ще му стане кристално ясно, че премиер нема да бъде, Ако случайно вкара некой депутат в парламента това ще му е за първи и последен път.

Спонсорирани публикации