Широка коалиция е лош вариант!

Петър Николов: Ако има, тя трябва да е с конкретни приоритети
10
Широка коалиция е лош вариант!
Петър Николов. Снимка: архив, БулФото

Широка коалиция е лош вариант, но ако се стигне до такова нещо, то трябва да се стъпва върху много сериозно вписване на конкретни приоритети. Това заяви Петър Николов, председател на Института за дясна политика пред БНР.

Преди форум за перспективите пред външната политика той коментира, че това е една от сферите, в които десницата е тази, която успява, а левицата се е проваляла.

"Смятаме, че е възможно да има консенсус. Реализирането на големите проекти на България се случи, след като имаше национален консенсус. Това, което липсва на дясното, е цялостна концепция за националния интерес, защото до този момент десницата е стъпвала само на проатлантическата и проевропейската линия в тази сфера, но това не изчерпва външната политика", изтъкна Николов.

Според него проблемът в БСП е в пропастта между това, което мисли елитът на партията и избирателите.

По думите му темата за българската външната политика вероятно липсва в предизборната кампания, защото скоро отминаха изборите за европейски парламент, когато тя беше основна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Какъв е тоя Петър и какъв е този институт за дясна политика??!! И не промивайте мозъците на хората че широка коалиция е лош вариант, лош е за вас, щото Бойко няма да може да прави каквото си иска, нали!! Точно обратното, широка коалиция е най-удачния вариант, тъкмо да ги видим дали наистина мислят за страната, както декларират. В Германия как се разбраха, ама в Германия не са с манталитета на нашите *** и простаци, нарекли себе си политици.
7
0
 
5
 
! Отговори
:-№ преди 9 години
на тия от десния институт им е невъзможно да обяснят как гроп са десни Те по-скоро са персонажи на Уолт Дисни.
6
0
 
3
 
! Отговори
доган: преди 9 години
друго си е един тесен бостан.
5
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
не може бившия член на БКП,бойко методиев борисов да говори,че е десен освен ако има предвид работата си с подземните си приятели,наглоста и безочивлостта на този бивш нагъл комунист няма граници.Време е да се махне и отиде в пожарната.
4
0
 
6
 
! Отговори
Циганйор преди 9 години
До дедо ТашункоДедо, тия институти таковата бее... ъъъ... дето там правят тинк- танк за народа, сеш' ли се?
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май институтите пак станаха повече от вузовете, те пък не могат да се преброят.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петьо що не се обръснеш бе човек,на нищо не приличаш.Каква дясна политика бе ***,в държава управлявана от комунисти и ченгета.
1
0
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Какъв е този" институт за дясна политика"? Само се хвърлят пари на вятъра, измъкнати от джоба на данъкоплатците. България загива!

Спонсорирани публикации