Бареков: Тройна или четворна коалиция ще е като буре с барут

"Патриотичният фронт няма място в една лодка с АБВ"
71
Бареков: Тройна или четворна коалиция ще е като буре с барут
Снимка: ББЦ

Тройна или четворна коалиция ще бъде абсолютно безпринципна и ще извади скелети от гардероба на прехода за определени министри, смята лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков.

Още по темата
„Това ще бъде коалиция, която ще е като буре с барут, защото е основана на тежки лични предателства през последните 20 години“, коментира той, цитиран от пресцентъра на партията.

Бареков настоява да знае дали по време на днешните разговори с АБВ в централата на ГЕРБ от партията на Бойко Борисов са попитали Румен Петков за срещата му с братя Галеви, както и за начина, по който той изгони Бойко Борисов от МВР през 2005 г.

„Ако Красимир Каракачанов, когото аз все още имам за приятел, не беше напуснал нашата коалиция и ме беше послушал да направим общ патриотичен фронт и с Валери Симеонов срещу ДПС, то в днешния парламент консерватори и патриоти щяхме да имаме общо 50 депутати. И не Патриотичният фронт щеше да ходи при ГЕРБ, а от ГЕРБ щяха да дойдат при нас на крака, за да молят за подкрепа за двойна коалиция на принципна основа“, посочи Бареков.

Според него Патриотите нямат място в обща лодка с АБВ. Той припомни, че през 2006 година Румен Петков е  извадил досието на лидера на ВМРО.

„Питам и Каракачанов - би ли се чувствал комфортно в един отбор с Меглена Кунева, която затвори 3-и и 4-и блок на АЕЦ "Козлодуй", за които той и Валери Симеонов бяха направили референдум?“, посочи още Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Бравос Барек ефенди! Тоя требе да е от партията на Царо!" Ашколсун, аферим, машаллах " сигурно аплодират наговите избиратели.. Аз знам, че платата им у Брюксел е около 20000 евра. Ама и така да е това за 4 години е около милион. Избирателите му ще видят и милионна част от тях през крив макарон. Ще бъде ПОЛИТИК до живот като М.Кунева и ще се върти все около държавния казан! Много гладници АМА И КАЗАНА ГОЛЯМ !!!!!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюрек Углу, За тебе ми е най интересно да чета, само че коментарите !!!
36
1
 
10
 
! Отговори
Мъчи ме въпрос преди 9 години
след като нашия Станишев и Бареков и още куп други :герой: са в ЕП,какво очакваме от ЕП
35
6
 
3
 
! Отговори
ДАНС преди 9 години
ДАНС да конфискува Българския паспорт на Каракачанов и да бъде екстрадиран веднага в Македония
34
1
 
11
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Каква мизерия и нищета на мисълта.
33
1
 
24
 
! Отговори
Андрейчо преди 9 години
Никой не ти е искал мнението,Бюрек - скривай се и не се обаждай повече! Нямаме нужда от тво ето НЕКОМПЕТЕНТНО мнение ! Ти си срам за българските политици-несиреозна личност търсеща само своя изгода! Такива като теб мноооооооого- с лопата да ви рине човек!Пръждосвай се!Там в Брюксел се надлъгвайте със Станишев колкото искате - като има абдали да ви вярват
32
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
da byreto kam parlamenta .....
31
1
 
34
 
! Отговори
щурофон преди 9 години
Бареков - излъга по най-гаден начин избирателите си! Махай се навеки!И да - с 40 000 евро на месец добре ще си поживееш!А съвети от такова хлъзгаво и злобно влечуго като теб не искаме!!!!! Не се връщай повече в България!!!
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков не е ли член на Либералната партия в Европарламента, там дето е ДПС ? Значи с ДПС са партийни другари, така да се каже.....
29
0
 
31
 
! Отговори
224466 преди 9 години
На тебе никой не ти иска мнението. Една година размахва празни папки за да се намъкнеш в ЕП.
28
0
 
32
 
! Отговори
сусола преди 9 години
Боли го Бареков за вас. Глупаците гласуваха за него, направиха го евродепутат със 7,500 Евро месечна заплата, колкото и да е свършил кинтите не му е зле - с толкова *** народ винаги ще има някакво решение за селски хитрец и интригант като него!
27
1
 
32
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Г-н Бареков, ако сте искали да помагате и да работите за Вашата Родина, да бяхте останали в нея и всички да видят на какви добри дела сте способен. Но Вие, както и г-н Станишев, се спасихте в ЕП. Отстрани е лесно да се дават мнения и съвети, нали?
26
0
 
34
 
! Отговори
Горубляне преди 9 години
Пандиз за тебе само, коп*еленце краставо!
25
0
 
25
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Бюрека е в Цу-Цванг! Нито може да управлява с кирливите си проценти, нито има шанс да си купи наново гласовете ако пак се стигне до избори, защото няма повече кинти!!!! Юбрееее, "само да та гепна, кл*итора щи цепна"...помните ли го какъв диджей беше навремето! Може пак да се хане да води некоя фолк-дискотека.
24
0
 
22
 
! Отговори
Ей Бюрек! преди 9 години
Бурето НИ е много по-добро от бурето ТИ!
23
0
 
29
 
! Отговори
W преди 9 години
Айде бегай ,за теб место нема там к'во се пениш само!
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, горкия, много кратък политически живот живя:))) Никой го вече не ще, и откраднатите пари от КТБ свършиха....жал да ти стане.....Ама всички тези авантюрки на наш гръб се пишат....
21
0
 
40
 
! Отговори
Атака- Победа преди 9 години
Върни милиарда Ники на народа и си заминавай в Брюксел с 11-те млади секретарки които си взел за съветнички и да не те виждаме повече в България.
20
1
 
27
 
! Отговори
върни парите преди 9 години
барек
19
38
 
4
 
! Отговори
знае ли човек преди 9 години
*** с нищо не е по лош от другите тропосери в парламента,не виждам защо да не му гласуваме доверие-току виж направил нещо за народа!

Спонсорирани публикации