Борисов започна втори преговори с АБВ, но без Първанов

По-късно лидерът на ГЕРБ ще се срещне и с Патриотичния фронт
Обновена: 23 окт 2014 10:22 | 23 окт 2014 09:39,
64
Борисов започна втори преговори с АБВ, но без Първанов
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ и АБВ започнаха втори кръг от преговорите за съставяне на правителство рано сутринта в централата на ГЕРБ.

Още по темата
За разлика от първия кръг, този път на срещата между двата екипа присъства и Бойко Борисов, казаха от ГЕРБ.

В същото време от преговорния екип на АБВ липсва лидерът на формацията Георги Първанов.

Той се включи в първия кръг на разговорите с Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова в парламента миналата седмица.

От името на АБВ в централата на ГЕРБ сега преговарят Ивайло Калфин, Румен Петков, Росица Янакиева и  Кирил Цочев.

При разговорите между двете формации преди дни стана ясно, че между ГЕРБ и АБВ има съвпадение в 14 от 18-те точки, по които партията на Борисов води преговори.

Хората на Георги Първанов настояват за лявоцентристка коалиция между ГЕРБ и БСП и обявиха готовност да я подкрепят. Те настояват и за коалиционно споразумение. 

В АБВ са против сътрудничество с десните партии, с които Борисов също води преговори за кабинет.

Вторият тур на преговорите за съставяне на кабинет продължи с четири партии, след като ГЕРБ направи анализ на резултатите от първия кръг. Това са БСП, Реформаторите, Патриотичният фронт и АБВ. С РБ вече се състоя втори тур на разговорите, след който ГЕРБ и Реформаторите обявиха, че са по-близко едни до други.

По-късо днес предстои среща на ГЕРБ с Патриотичния фронт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
1
 
! Отговори
Ева преди 9 години
Боко и Гоце са опасни за българския народ!!!
48
1
 
1
 
! Отговори
Гоце Подлизуркин преди 9 години
Ауууууууууууу м акак тъй без Парванката бе? Нали е ходил, ръка е целувал и там каквото друго за целта?
47
1
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Давай Рапоне, събери ги всичките агенти при тебе, начело с баш агента Буда!
46
1
 
1
 
! Отговори
Миро преди 9 години
Аааа и с него ще се съберете не ви мисля , приятели от време оно сте си
45
1
 
1
 
! Отговори
Роси преди 9 години
Кой не знае за близките отношения на Боки и Гоце? Янакиева съвсем ги сближи последните години. Така че, мижай да те лъжем народе!
44
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Много важно дали ще е с него или бе него. Те са се разбрали още преди това.
43
1
 
0
 
! Отговори
44 преди 9 години
500 000 сега няма кой да ги пипне ще си метат 4 години и ще чакат боко да им плаща с пари от бизнеса ,който успешно унищожи
42
1
 
2
 
! Отговори
44 преди 9 години
за боко гласуваха 500 000 с метлите от временната заетост
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я,разкажете за тайния апартамент с решетки на ДПС. Защо криете истината. Ченгетата хванаха ли крадените пари? Милиарди открити в апартамент, собственост на ДПС. Познайте, кой бил вътре и броял пачки? Бисеров къде е Бисеров да го е&ба ???Скоро идва диктатора в БГ, а с него и Народен Съд за грабителите. Крадоха, крадоха от ЕС и фондовете. Не им стигнаха милионите евро и накрая посегнаха на най-святото. Окрадоха левчетата на отрудения бг. народ.
40
1
 
0
 
! Отговори
666 преди 9 години
Леле, този Боко само ако знае, че накрая всички ще си измият ръцете с него. Знаете ли, че Искров е на по-високо ниво в иерархията на кръга Капитал. Този път не може да се спре това, което вече започна. Един по един ги "самоубиват".Медиите говорят за това точно 66 секунди.Когато дойде и твоя ред, за теб медиите ще отделят с 600 секунди повече. Няма как да откраднеш милиарди и да си мислиш, че от върха на пирамидата ще Ви оставят. Нали, утре може да се окажете пречка за НСР. Бойко,върни парите
39
4
 
0
 
! Отговори
до антимутра преди 9 години
Заради ДПС казваш! :) А кой ги докара ДПС на власт? А да видим смееш ли да си признаеш, че главния виновен е ония продажен турски *** Волен Сидеров. :) Много учудващо нищо не спонемаваш за него? Да не си му от клакьорите дето спамат по сайтовете. :)
38
1
 
4
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
КОЙТО ИМА И МИНИМАЛЕН ИНТЕЛЕКТ ГО Е РАЗБРАЛ ДОБРЕ КОЛКО СТРУВА БОРИСОВ И ЩО ЗА ДОЛНОПРОБЕН ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ Е!БОРИСОВ С 80-ТЕ МУ ДЕПУТАТА, ЩЕ Е НА ВЛАСТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЩОТО ДЪРЖАВАТА НИ Е ПЪЛНА С ПРОДАЖНИЦИ, ПОДЛИЗУРКОВЦИ, ЛИЦЕМЕРИ И ИЗМАМНИЦИ!!!
37
1
 
7
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
ЗАРАДИ ДПС СЕГА НИ ЧАКАТ 4 ГОДИНИ МУТРО СЕЛСКА ПРОСТАЩИНА!! БОРИСОВ Е РОДЕН В СЕЛО БАНКЯ КОЕТО ЧАК ПРЕЗ 1969-ТА ГОДИНА Е ОБЯВЕНО ЗА ГРАД!БОРИСОВ РАЗСИПА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЛЕД КАТО ИЗТОЧИ РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА!БОРИСОВ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА СЛЕД КАТО СПРЯ ДА СЕ РАЗПЛАЩА СЪС ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ С ГОДИНИ!БОРИСОВ ПРЕСУШИ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА И ВЗЕ НОВИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!САМО ХОРА БЕЗ МОРАЛ И НУЛЕВ КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛЕКТ СА ЗА БОРИСОВ!~
36
4
 
2
 
! Отговори
Suleyman преди 9 години
DPS I nikoy drug....ne ni puka za nito edna partia. Vnimavayte kak ste go karate tozi mandat gerberi!!!!! Samo ne stipvayte virhu gustera ce tejko I gorko ste vi e!!! Tozi pit katayte karucata bez nas no sledvastia pit ste vi pokajem. Uspeh vi jelaem v imeto na naroda.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До социолог да не си ученик на мутрата
34
1
 
6
 
! Отговори
Раннобуден преди 9 години
До социологЕй как си брат ?Хубаво си заработихме с теб на протестите!!Сега и тука ли припечелваш???Вкарай ме пак в далаверата и да започвам да възхвалявам Дебелият!
33
2
 
3
 
! Отговори
Tony преди 9 години
Ako DPS ne vleze v pravitelstvoto znaci proletta ste ima novi izbori.
32
1
 
10
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
МУТРАТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЩОТО ДПС РАЗТУРИ УПРАВЛЕНИЕ СЪС 120 ДЕПУТАТИ ПЛЮС НЯКОЛКО ОТЦЕПНИКА ОТ ГЕРБ ЗА ДА МОЖЕ СЕГА ДА Е С БУДА ИСКАРИОТСКИ КОЙТО ОПОЗОРИ ДПС ВСЯЧЕСКИ!!С ДВЕ ДУМИ С ПОДКРЕПАТА СИ ЗА МУТРАТА ДПС СЕ ИЗПЛЮВА ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ МУТРА! ХА ЧЕСТИТО ДА ИМ Е!АЗ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА МУТРАТА ИЛИ ДПС С КОЕТО СЪМ ГОРД БЪЛГАРИН!!ЖАЛКО, ЧЕ ТЕЗИ ОТ РБ, НФСБ, АБВ, ББЦ СЕ ПРОДАДОХА НА МУТРАТА ЗА ПО ЕДНА ВАФЛА И СЕ ИЗГАВРИХА ЖЕСТОКО С ЕЛЕКТОРАТИТЕ СИ!
31
1
 
10
 
! Отговори
Дуда преди 9 години
Ами ако буда вдигне високо кръвно,какво ще правим?
30
10
 
2
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Абсолютно точен коментар на колегата от 31 . Червените *** искат да сеят омраза като заразна болест , но засега и за в бъдеще ще се радват само те на своите простотии , които пишат. Факт е , че ГЕРБ печелят всички избори досега е достатъчен . БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , никога вече няма да видят власт. Просто и ясно им го каза народа на изборите.

Спонсорирани публикации