Прекратиха мандата на кмета на Перник

Бойко Астатков пък сменя Валентин Павлов като общински съветник
6
Прекратиха мандата на кмета на Перник
Росица Янакиева. Снимка: архив, БулФото

Общинската избирателна комисия /ОИК/ е прекратила мандата на кмета на Перник Росица Янакиева и общинския съветник д-р Валентин Павлов, които са избрани за народни представители. Това съобщи председателят на ОИК Петър Трендафилов, цитиран от БТА.

Росица Янакиева влиза в парламента като водач на листата на АБВ в 14-и МИР в Перник, д-р Валентин Павлов бе начело на листата на Реформаторския блок.

ОИК обяви следващия избран за общински съветник. Това е председателят на организацията на БЗНС Бойко Астатков. Той ще положи клетва преди заседанието на Общинския съвет на 30 октомври.

Вероятно ще бъде изпратено запитване до ЦИК относно откриването на процедура за избор на кмет на Перник, каза още Трендафилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: перникРосица Янакиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
фен преди 9 години
Закопа града, унищожи всичко което мърдаше сега е ред на България. Да ни са честити народните изедници
4
1
 
0
 
! Отговори
винкел преди 9 години
гьци гьци гьци
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време беше да я махнат тая ***
2
4
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 9 години
Преди известно време писаха,че сватбата на сина на Янакиева е струвала 200 000 лв.които неса били платени от нея или семейството.Изникват въпросите:-има ли Янакиева син?-женен ли е той?-къде му е била сватбата,колко е струвала и кой е заплатил стйността?-ако писанията са верни,намирисва на корупция,защо не е търсена отговорност от Янакиева?-ако писанията са клевета,има ли осъден за нея?Разбирам,че при състоянието на нашето правораздаване,всичко казано дотук е смешенкьорфишек и спирам!
1
5
 
15
 
! Отговори
С една дума преди 9 години
Добиче.

Спонсорирани публикации