Патриотите научили от медиите за новото условие на ГЕРБ

Не мога да кажа дали ще се съобразим, каза Валери Симеонов
Обновена: 25 окт 2014 17:39 | 25 окт 2014 17:37,
72
Патриотите научили от медиите за новото условие на ГЕРБ
Снимка: Булфото

В Патриотичния фронт са научили от медиите за новото условия на ГЕРБ пред съставянето на бъдещия кабинет. Това стана ясно от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата
„Снощи научихме, че има промяна в позицията на ГЕРБ, въпреки че преди дни се съгласихме за подписване на програма за отговорно управление”, каза той пред „Дарик”.

В петък в предаването „Панорама” Цецка Цачева от преговорния екип на ГЕРБ обяви, че не приемат решението на Патриотите да не участват с министри в правителството и даде да се разбере, че очакват това от тях. Само ден по-рано Патриотичният фронт и ГЕРБ се разбраха след четиричасови преговори да се подпишат единствено под програма за управление и без условия за министри.

„Не мога да кажа дали ще променим позицията си да не участваме с министри, въпреки че имаме решение да не участва с политически лица в правителството", каза днес  Валери Симеонов.

Той призна, че е изненадан  от променената позиция на ГЕРБ. „Научих от медиите за това и все още нямаме отговор по този въпрос, тъй като решенията при нас се взимат колективно. Ако има официално позиция на ГЕРБ по този въпрос, ще преразгледаме нашата позиция по време на заседанието на политическия съвет в неделя”, каза Симеонов.Той обясни, че на този етап решението на Патриотите е да не участват с министри.

„По време на цялата кампания ние издигаме тезата за правителство от специалисти, което няма да бъде партийно оцветено, а ще бъде съставено от хора, които са специалисти в конкретната област и по възможност са минали през бизнеса. Нямаме претенции за личността на човека, който ще бъде премиер, както и за състава, когато се формира от партия, натоварена с отговорността да състави кабинет", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
<<<<< преди 9 години
нови ИРБОРИ искаме 2015
42
2
 
3
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 9 години
ВСЕКИ престъпник е Патриот в България , тоест кражби , убийства и.т.н
41
0
 
3
 
! Отговори
физионимия преди 9 години
С таа физионимия не говори добре за България , само лоши неща
40
5
 
3
 
! Отговори
евлоги преди 9 години
егати държавата която сме щом и така наречените патриоти са ни ментерляци.балевски каракачанов и компания станаха *** те на борисов .жалка работа от която ти става гадно .тези патриоти от нфсб са по голяма гнус от дпс атака бсп и рф и ббц
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе на тия тайни събирания пипат ли се?
38
10
 
19
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Какви Патриоти , това са следващите крадци и разрушители на Държавата
37
3
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Кaшчeй Безсмертний Какъв Цъки Слушалката, бе клоун? За какви подслушвания намекваш? Нищо такова не е имало.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гготов съм за министър.записвайте телефона ми и чакам да се обадите........00.и да не ми сложите ЦЦ за заместник.всеки ден ще го шамаросвам.
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ са в патова ситуация и се чудят какви врътки да приложат,за да излъжат още някой да се закачи за тях.Засега Валери Симеонов показва твърдост,но може и да клекне.
34
6
 
39
 
! Отговори
НИЕ преди 9 години
Тази ще е последната зима на нашето недоволство!Боко усеща,че ще играе голямата сопа и се чуди какъв номер да скрои ,за да излезе от капана,който сам си заложи-то консултации,разговари ,преговори....брех,че демокрация! Няма вече кого да излъжеш,***!
33
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Патриотите" дето правят коалиция с Касимчо и Корморан?!Бре-бре!
32
4
 
41
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 9 години
СЕГА ВСИЧКИ ПАРТИИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ СУБСИДИИТЕ И ДА ГИ ДАДЪТ НА БЕДСТВАЩИТЕ ХОРА
31
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-големият" патриот" синът на агента на ДС и самият той агент на ДС псевдо патриота,фурнаджииската лопата,човека дето сменя партньорите си по често от носните си кърпички палячото Каракачанов най-после влезе в парламента.
30
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е изоставена от държавата при първия сняг - улици под вода, двете магистрали в плачевно положение, спрени влакове, прехвалените и преплатени ЕРП-та, дремали досега оставиха градове и села без ток, снабдяването с газ е под голяма въпросителна......., а избраните от нас политици разиграват пасианси.
29
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички са жалки и смешни мошеници. Искат да са във властта за да си напълнят гушите, а не да вдигнат България на крака.
28
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нищо за учудване - на обяд се казва едно, вечерта друго...
27
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАКВИ ПАТРИОТИ МОЖЕ ДА СА ТЕЗИ ДАЛАВЕРАДЖИИ ?
26
5
 
19
 
! Отговори
Чакай преди 9 години
Чакай ... след като имат обща програма и желаят тя да се изпълни, какво по-логично от това да имат и поне един министър като гаранция че, работата ще върви поне в неговото министерство? Излиза че, не програмата ги интересува! Какво тогава?И накрая какво целят - да излязат чисти като девици и да кажат "ама ние не сме управлявали, разочаровани сме, гласувайте за нас" ? Наясно са какво идва и се пазят да не са на мушката, ама и келепира да не изпуснат.
25
5
 
26
 
! Отговори
Преговарящ преди 9 години
Първоначалният отказ на ПФ от министерски постове е елементарно блъфиране в техниката на преговаряне - описано е в литературата, ама то трябва и да се чете! Сега "ще се пожертват" на ползу роду, щом толкова ги молят... Като по учебник - никой няма да може да ги упрекне, че ламтят за власт и постове, а то си е така.
24
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какаъв Патриот е този Делиормански купанарин -има очи на жепчия !!!!!!!

Спонсорирани публикации