Взривиха колата на кандидат-кметица на Ямбол

Изгоряла и разбита е предната част на лекия автомобил
Обновена: 9 окт 2015 12:29 | 9 окт 2015 12:27,
18
Взривиха колата на кандидат-кметица на Ямбол
Снимка: bTV

Тази вечер на паркинг в централната част на Ямбол е взривен личният автомобил Неда Карска, кандидат за кмет на общината на местните избори, издигнат от НФСБ, предаде БТА.

По думите й взривяването и последвалият пожар са станали малко след полунощ. Съседи са позвънили на тел 112. Пожарът е бил потушен бързо, изгоряла и разбита е предната част на лекия автомобил.

Според Карска взривяването е дело на нейни политически опоненти, но не може да посочи кои са те. Досега не е получавала заплахи и предупреждения.

"Страхувам се за живота си - както за моя, така и за живота на децата ми и цялото ми семейство. Призовавам шефа на ямболската полиция г-н Иванов да си подаде оставката, тъй като в града на година има над 20 палежа, които остават неразкрити", посочи Карска пред bTV.

Преди шест месеца бе взривен автомобилът на втория в листата на НСФБ с кандидати за общински съветници - адвокатката Ваклена Кънчева, но досега извършителите не са разкрити.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Андонов преди 8 години
"...Според Карска взривяването е дело на нейни политически опоненти...", че тя и без това няма никакви шансове, кой я познава изобщо?
10
0
 
3
 
! Отговори
nikolon преди 8 години
Ако само малко познавате тази жена, веднага ще ви стане ясно ,че всичко това е манипулация и шоу. Тази постоянно си измисля скандали и създава интриги,за да се шуми около нея . Абсолютно брутална и нагла. Тя най-много ще се надява да не намерят извършителя (поръчителя е ясен) ,защото ще се размине с каското. Гражданин на Ямбол
9
0
 
11
 
! Отговори
Иван преди 8 години
На какъв паркинг ве,горе на тротоара паркинг ли е??? Мръсни гадове.
8
2
 
10
 
! Отговори
ами преди 8 години
Заслужила го е. Защо е качила автомобила си на тротоара? Пешеходците трябва да слизат на улицата и да я заобикалят. Така че, няма политически мотив, това е граждански протест.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай *** прави избори!!!25-ти сезон!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
децата от квартала вероятно са се събрали да опънат по фас и нещо пламнало...
5
0
 
8
 
! Отговори
cc преди 8 години
Като гледам не е взривена, а само запалена.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
взривената кола - най-големият удар по честта на неда "КАРСКА"! неда шоферска.
3
1
 
13
 
! Отговори
red преди 8 години
Това тротоар или паркинг е ??????Дали ще я глобят и за неправилно паркиране????Иска да става кметица, а потъпква общинските закони!!!!
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паркинг - на тротоара ???
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв паркинг? Това ми прилича на тротоар. Какво прави там автомобилът на тази така невинна дама? А като е толкова добра и загрижена за бъдещето на Ямбол защо не си е пререгистрирала автомобила, че да си плаща и данъците там?

Спонсорирани публикации