Хаджигенов: Слави ще предложи кабинет, има умни хора

Ако му трябват експерти, "Изправи се! Мутри вън!" ще дадат
Обновена: 13 апр 2021 09:59 | 13 апр 2021 09:17,
112
Хаджигенов: Слави ще предложи кабинет, има умни хора
Снимка: БГНЕС

Смятам, че "Има такъв народ" биха предложили правителство. Отговорно е, Слави е събрал около себе си умни хора, много от тях познавам. И смятам, че поне ще опитат да съставят правителство.Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!" пред Нова тв.

Още по темата

Хаджигенов обясни, че той би направил правителство чрез обединение между "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!", но не знае как точно ще постъпи Слави Трифонов. Но ако той им поискал експерти, те имали готовност да му предложат.

Хаджигенов обясни, че разговори между трите формации се водели още след края на протестите, те продължавали неофициално и сега.

"Принципът в нашата част на коалицията е, че ние ще подкрепим политики, защото така работи демокрацията, а хората не би трябвало да имат значение. Засега имена не обсъждаме", отговори Хаджигенов на въпрос дали биха подкрепили правния експерт от "Има такъв народ" Ива Митева за шеф на Народното събрание.

"Трите протестни партии трябва да изберат председател на Народното събрание от тях, защото ние представляваме протеста, макар и от различен ъгъл", категоричен бе обаче Хаджигенов.

След като математически не излизат сметките, подкрепа от БСП, каквато те ни предложиха, ще я вземем. Ако ДПС също предложат, ще я вземем, каза той.

"Колко е демократично - ще се явяваме на избори, докато сменим мнозинството на ГЕРБ с наше мнозинство?", контрира Хаджигенов на въпрос за предсрочни избори.

Не бихме приели да даваме нашите гласове срещу еди-какво си, категоричен бе той. И обясни, че подобни разговори ще се водят публично.

Адвокатът не можа да каже дали ще има обща парламентарна група между "Изправи се.БГ" и представителите на т.нар. "отровно трио" след скандала между него и Мая Манолова. Но демокрацията изисква хора с различни мнения, цели и идеи да могат да се съберат и да работят заедно, допълни той.

"Те коментираха мои думи, с които дори не се бяха запознали в цялост и цопнаха в една кална локва", коментира Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай Кольо, к.88,89Преди 2 дни гледах клип от заседанието на НС. Доколкото видях, а режисьорът и операторът задържаха кадъра на поведението на ПГ, депутатите от ГЕРБ тропаха яко по банките и си помагаха с крака. Какъвто лидерът, такива и питомците.
74
1
 
3
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
До ВескоИТН заедно с изправи се бг вкара най-много простаци в парламента.тези хора могат само да реват,да псуват и да плюят по опонети и по журналисти.Ако тези простаци са на власт,тежко му на народа!!!
73
2
 
3
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Ако Бабикян ви е експерта - жална ни майка!
72
1
 
4
 
! Отговори
Мъка преди 3 години
В 44 народно събрание имаше 1 луд, а депутатка. В 45парламент влязоха още поне две. Така че отк, ачал, ките стават най-малко 3. Утре в 10 часа шоуто започва.Щеше да е много смешно, ако не е толкова тъжно за нас-българите.
71
3
 
11
 
! Отговори
ЧАКАМЕ СИ ОБЕЩАНИТЕ преди 3 години
ВИСОКИ ДОХОДИ С КОИТО НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- ЦЯЛО ЛЯТО НА ПРОТЕСТИТЕ С ТОВА ЗАПОЧВАХТЕ И С ТОВА ЗАВЪРШВАХТЕ, СЕГА СЕ КАРАТЕ- ЧАКАМЕ ОЩЕ МАЛКО ЧЕ ЩЕ МЕТЕМ ЯКО И БЕЗ ОМЕКОТИТЕЛ, ЛЯТОТО ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ЛЕК ЛЕТЕН ПОВЕЙ- И УМНАТА С БАНКИТЕ, ЧЕ ДЕЦАТА МИ И ВНУЦИТЕ МИ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗАРАДИ ОНЯ С МУСТАКА, АМАН ОТ МУРВЕНСКИ НОМЕРА НА ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ И РЕЗИДЕНТЪ ИМ- И ДА ПЛАЩАТЕ ЕЙ- ЧЕ ДЕЦАТА МИ РАЗЧИТАТ ДА ГИ НАХРАНЯ И ВЪЗРАСТНИТЕ МИ РОДИТЕЛИ СЪЩО- ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ЛИ ПО 50 ЛВ.
70
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Божков,нали щеше да си идва още преду изборите,записи щял да вади...бла бла...
69
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите от - герб ни вьрнаха в каменната ера , да се надяваме , че скоро ще се отървем от тях
68
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас Велмазов, к.72Лозунгът ти беше: "Долу чалгата и мутрата Славун". Второто изречение забрави: "Да живее пожарникарят и бивш СИКаджия БиБи!"
67
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом юристът х.Генов твърди, че в "Има такъв народ" има умни хора, може да му се вярва. Предполагам, че Тошко Йорданов е най-умният политик сред сценаристите..
66
6
 
18
 
! Отговори
Да,Хаджигенов е преди 3 години
специалист по калните локви.Специалист по хвърлянето на домати и яйца.Другите специалисти-убитата Мая и умната,слаба и красива Татяна билипаднали в кална локва.Само дето Хайван Бабичан,също умен и красив неуспя да падне в нея,защото си мълчи.Тоест от това котило умни и красивине пада в кална локва само този,който си мълчи.Убеден съм,че злобнитеи злопаметни Мая и Татяна,за да покажат кой е шефът,работят за изкопаванекална локва за ХГенов,защото им е конкуренция в битката за власт.
65
4
 
18
 
! Отговори
ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ преди 3 години
ПРЕЗ МАЙ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА ЧАКАТ ПЛАЩАНИЯ ПО РАЗЛИЧНИ ПРОГРАМИ- ТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ НА КОГО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО- ТЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ОБЕЩАНИТЕ ПАРИ, КОИТО ДО СЕГА СА ПОЛУЧАВАЛИ, А РАБОТЕЩИТЕ ЧАКАТ ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, ВИСОКИ ПЕНСИИ....А 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ЛИ, ЗАЩОТО ПАНДЕМИЯТА НЕ Е СВЪРШИЛА, А ГИ ДАВАХА ДА СИ ПОМАГАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ...ЧАКАМЕ ИЛИ ЩЕ МЕТЕМ ЯКО.
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 53 - СЛАВИ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗА ДА СИ СЪТРУДНИЧИ С ГЕРБ.Голяма хапка хапни, голяма дума на казвай!
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минеков излезе много по- умен от Жаджи Генчо и Сбабикян. Сега ще им тледа сеира....
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все още ги наричат отровно трио,а третия вече не го споменават,какво става с професора,че на него място се настанили други като изправили се,че сменили мотото Исправи се като първи план,а Мутри вън на втори план,а преди викаха заедно против мутрите,като под мотото Измитайте се.Мутри вън.
61
24
 
13
 
! Отговори
Веско преди 3 години
Не съм гласувал за ИТН, но каквото и да предложи Слави за министър, ще е доста над нивото на цялата плеяда посредствени хорица дето бяха министри при ББ.
60
5
 
26
 
! Отговори
този е : преди 3 години
Тотална ГНУС !!!
59
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Хаджи Генчо Трътката ще се жертва за министър, а ако го изнасилят-ще кандиса и за премиер....Мая Общата ще менажира бардака....
58
11
 
37
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Долу чалгата и МУТРАТА Славун !
57
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хх 10Може ли примери какво е направил Г-н Божкон за бедния през последните 30 години, преди да го настъпят и да се провъзгласи за борец за справедливост, най-вече към него?
56
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия на снимката не се ли разделиха миналата седмица?