Нинова: Ние не сме партия на статуквото

Време е за градеж, но и възмездие, заяви тя
12 юни 2021 19:05, Александър Попов
95
Нинова: Ние не сме партия на статуквото
Снимка: БГНЕС

"Ние сме в средата на една дълга, изстрадана от нас битка за промяна. Днес е началото на кампанията за един парламент. Но не е време за мандатници. Днес е време за държавници", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при откриването на предизборната кампания на левицата.

"Преди 4 години започнахме тази битка за промяна - тогава, когато беше много трудно, когато мнозина мълчаха - уплашени или купени. Още тогава заявихме: "България е поробена от свои. Има паралелна държава и задкулисие. И те крадат 10 милиарда лева от българския народ. Това беше през 2017 г. И знаете, че през следващите години заради тези смели думи и действия, бяхме подложени на натиск, на охулване, на опити за купуване", каза Нинова.

Тя подчерта, че промяната е започнала: "ГЕРБ, Борисов и техният едноличен, крадлив модел на управление рухна. Време е за възмездие, но е и време за градеж".

Според нея днес най-важният въпрос е "Какво следва след модела "Борисов"?".

Нинова припомни, че са се появили нови партии, които са си присвоили протестния вот.

"Нарекоха се "протестни партии", макар и появили се накрая за аплодисментите. Но си позволиха да ни нарекат "статукво". И трябва да получат нашия отговор. А отговорът е истината - ние не сме статукво. Ние сме последователната, принципната, системната опозиция на този модел. Ние сме системната партия, която може да даде сигурност в промяната и да се погрижи за всеки", заяви лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Компетентен преди 2 години
Предизборната кампания започна, а кога ще дават безплатни кебапчета ? То не може само да ни агитират и обещават, а да не дават нищо. Честито на лидерите на политическите партии.
71
0
 
1
 
! Отговори
Влад преди 2 години
Сега всички гербопитеци дружно да поздравите вашият вожд ,както го правеха комунистите с др. Живков!
70
0
 
1
 
! Отговори
Влад преди 2 години
Герберасти,когаго говорите за БКП, припомнете си какви са начело във вашата печална партия! Кой разтриваше ушите на др.Живков,кой го возеше и охраняваше бре, гербопитеци?!
69
2
 
1
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
ЛЪЖЕ!!!
68
0
 
0
 
! Отговори
всеки със свой прино преди 2 години
С тази партия сме обречени да сме на опашката. Представете си какво ще е облекчението ако веднъж се закрие. Това действително ще даде тласък на обществото.
67
0
 
0
 
! Отговори
Закона Магнитски преди 2 години
Вие не сте политическа партия. Вие сте престъпна организация.
66
1
 
10
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ преди 2 години
много си права нинова- възмездие за тия дето докараха народа си ДО 1.8ДЛ МИН ЗАПЛАТА И СРЕДНА 3/5ДЛ- ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА- ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- НО БЕДЕН НАРОД СЕ УПРАВЛЯВА ЛЕСНО...ЧЕРВЕНИ ГНУСНИ Г А Д О В Е
65
3
 
9
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 2 години
И ЗА ВЪЗМЕЗДИЕТО СИ ПРАВА, НИНОВА- ТИЯ ДЕТО ФАЛИРАХА 15 БАНКИ КАТО РАЗДАДОХА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ НА ДС И ПОДАРИХА ЗАВОДИ ЗА 1 ДЛ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ВЪЗМЕЗДИЕ- ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЗАПОЧНА ДА ГИ ПРИБИРА И ВИЕ ГО ОБЯВИХТЕ ЗА МАФИОТ- Е ДА ДЕ АМА НЕ НА НАС- ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ СТИГА СТЕ КРАЛИ НАРОДА СИ!
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МНОГО СИ ПРАВА НИНОВА- ВИЕ СТЕ ПАРТИЯ НА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ!
63
2
 
6
 
! Отговори
Дедо Ташунко преди 2 години
Радев и Костов са троянските коне на Русия,а Корнелия ...троянската кобила!
62
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛИНЧ ЗА НИНОВА #71Абе човек, някой бесепар да не ти е напъхал 3" стоманена ос отзад, та пищиш цели 8 реда с главни букви?!
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие сте партия, която от 1891 г. се кикерчи в политическия живот на България и цели 45 г. бяхте на власт. Добре че дойдохте начело на БСП, г-жо Нинова, та раздвижихте групировките в БСП, те решиха да станат самостоятелни партии и станаха главатари без армия.За разлика от Сл.Тр. вие жадувате за власт, независимо че и вие като ИТН нямате хора експерти в различните отрасли на икономиката. Такива имат ДБ, но хора за електорат досега нямат. А Боце и хунтата около него имат хора само да "приватизират"
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вие сте партия на дебелата крава
59
0
 
13
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 2 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
58
2
 
10
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
НИКОЙ НЕ Е НА ВИСОТАТА НА Б. БОРИСОВ.ДА Е ЧЕСТИТ РОЖДЕННИЯ МУ ДЕН.
57
1
 
10
 
! Отговори
Петю преди 2 години
Дошло е Време Разделно - историята се повтаря.Трябва да избираме по-малкото зло,друг път няма.Нали сме Демокрация-при нея е така.
56
2
 
14
 
! Отговори
Да бе! преди 2 години
Не сте партия на статуквото, а какви сте, дрОгарко приватизаторке?
55
2
 
19
 
! Отговори
Един от Юг преди 2 години
Верно е Курнело, не сте партия а мафия!Време е да ви вкарат по панделите!
54
2
 
17
 
! Отговори
Още един пенсионер преди 2 години
Казаното от пенсионера е АБСОЛЮТНО ВЯРНО !!! Ще добавя,че помним времената, кога то ни се раздаваха купони за насъщния,когато в края на годината човек ИМАШЕ ПРАВО на ... 3 / три / килограма цитрусови плодове,докато ГОЛЕМИТЕ другари си ги папкаха по колко им душа сака,а не се забравя и просяшкото ни излизане в чужбина, когато на човек се даваха по ... 16 / шестнадесет долара ?! /да не забравяме и забраната да се гле да чужда телевизия със саморъчна антена,чакането с години за лека кола и още...
53
3
 
19
 
! Отговори
Кръстьо преди 2 години
Добре бе жено врачанска не сте от статуквото.Млада партия сте на - 112 год.управлявахте 50 год,прекръстихте се за една нощ и станахте ангели небесни .Всички радевци сте ангели небесни и безгрешни.Само ГЕРП са човеци и са грешни