Българските патриоти обвиниха Турция, че се меси в политиката ни

Имало контролиран вот и риск ДПС да се върне във властта
Обновена: 17 юни 2021 12:15 | 17 юни 2021 12:15, Камелия Цветанова
66
Българските патриоти обвиниха Турция, че се меси в политиката ни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Това, за което предупреждавахме се случи – опасността Ердоган да се меси по недопустим начин и диктува управлението на държавата ни чрез ДПС вече е факт.  Турската държава  разкри 114 изборни секции. Очакваме те да нараснат още“. Това заяви водачът на листата на Българските патриоти  в Пловдив-област Борис Ячев пред БНТ.

Според него има контролирано масово гласуване в Турция.

Още по темата

„114 секции досега, по 1000 – 2000 души, направете сметка каква опасност за България се задава“, подчерта Борис Ячев.

„Факт е, че националното предателство, което извърши ДПС – да отиде на крака при Ердоган, за да поиска той да се намеси в изборния процес у нас, даде резултат. Турската държава впрегна цялата си административна машина за влияние върху изборния процес у нас. Резултатът от това ще е пагубното за идентичността и суверенитета на България завръщане на ДПС във властта. Тази опасност се увеличава от заявените вече индикации от страна на т.н. партии на протеста, че са готови да управляват заедно с Доган“, заявяват в декларация Български патриоти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
0
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
До 1Продажник, ти не чу ли Карадайъ какви ги плещи на Ердоган@ Кадъни-дрън дрън, не виждаш по-далеч от носа си. *** в Кърджали и се опитай да си купиш хлвбна български, ще ти кажат та им говориш турски. За системната и дългогодишна дискрининация на българите там не знаеш, нали. От кадъни и гад*али. А ка Карадайъ главата е къдрава, ти от там си свикнал. Той не само на глават има къдрици
44
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Dinosaurus, а ти продължавай,да целуваш къдравата глава на тиквата.
43
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До турчин Я не ми говори за невинност. Много обичате да се правите на жертви вие и да ревете до небесата ама иначе сте мега наглите и зли и си мислите че всичко ви принадлежи. Само геноцид, ненависнт и унищожение ви е в главата, нищо градивно. Сторили сте много зло през историята си на много народи, и се радвай че сте се разминали толкова леко.
42
8
 
4
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Целувайте ръцете и голата чутура на Сл.Тр, че от горделивост и болни амбиции натресе 114 секции (засега) в Турция. Ясно, че са 3 пъти повече от 35те, но пак ви е яд на българските патриоти, които въведоха това ограничение. Смятате, че директно трябва да ви харижем държавата, ама се разберете с БСП, и без това бяхте коалиционни партньори. Щото те са огладнели и много настъреани, няма да ви пуснат до кокъла. А ИТН и без това са пътници, само ви разчистиха пътя, благодарете им!
41
3
 
6
 
! Отговори
Призив към българите преди 2 години
Уважаеми съграждани,Ние сме коалицията на Валери Винкелов,Шкембе войвода и Морешки. Аз като В.Винкелов построих ограда на границата с Турция със срок на годност 4 години и ИЗХАРЧИХ 500 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ХАЗНАТА.ОГРАДАТА ПАДНА!СЕГА Е МОМЕНТА ДА НИ ПОДКРЕПИТЕ И ДА ИЗХАРЧИМЕ ОЩЕ 500 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ХАЗНАТА ЗА ДА РЕМОНТИРАМЕ ОГРАДАТА ЗА ОЩЕ 4 ГОДИНИ.Шкембе войвода ще ремонтира Миг 29 така,че всички да падат в морето. Хора и пари много, важното е ние да си пълним джоба.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС БРАТЯ БЪЛГАРИ
40
6
 
7
 
! Отговори
Фатих преди 2 години
До Анонимен38; Сега не ли е страшно? Опустели села,градове, съборени и изоставени жилища? Ходил ли си поселата на Северозападна,централна, България? По Рила,Пирин Тази прокълната земя няма да остане без ненаселена,но вие българите няма да бъдете нейните собственници.Ромите,китайците,гърците,турците са вероятните стопани и собственници на тези земи,вие скоро ще изчезнете като нация.Ще останете в отделни резервати за да показваме що е това крадливо,мързеливо,грабливо,лъжлив,коварно българско плем.
39
4
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
До Анонимен38;Хвалиш се с едно не човешко деяние и убиството на невинни хора? Да знаеш ***,че всичко на този свят се връща.Българите направиха добро на турците с "възродителния процес" ,тези които бяха се забравили и се правиха на велики разбраха колко струват в очите на българина."Хубаво момче но турче". Благодарни сме ви много за това ,че ни научихте как се обсаждат с танкове и артилерия мирни села, как се разтрелват невинни жени,старци и деца как за една нощ Хасан става Есен. Научихм се!!
38
5
 
6
 
! Отговори
Ot turchin преди 2 години
Кой ще ви управлява мутретата ли НЕ , много ясно че турци вишисти без нас за съседка за къде сте тръгнали те да хапят ръката им подадена ..
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно, бе!!! Единственият начин ДПС да се "върне" във Власта е чрез БСП, което е малко вероятно след ниския резултат на отминалите избори. Дори да получат над 25% на предстоящите Летни избори (което е абсолютно НЕвъзможно), с 10%-те на ДПС резултата им ще е 35%!!! Нито една друга партия няма да влезе в коалиция с ДПС.
36
6
 
12
 
! Отговори
Оливер преди 2 години
Гaнювци, заслужавате си съдбата!!!
35
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 35Ако не беше възродителния процес сега щеше да е мнооого по зле. Единственият му проблем е, че не беше направен по-рано.
34
8
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Койчо,онези които ритаха,на границата ,възрастните кадъни,но тогава,как не попаднаха,на някое 20 годишно турче,че да им разкаже играта,и какво значи патриотизъм.
33
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аха ха "патриотите" предизборно пак плюят по Турция - *** тоя номер мн стар бе, и се изтърка Бе ! и като се докопате до власта - Тишина и орталък с дпс.
32
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо, което се вика причинно следствен закон. Ако не бяха прекръствали насилствено, крали имуществото им, гоноли насила от родните им земи, и до днес щяхме да си живеем мирно с работливите българи от турско потекло. Ама каквото правиш, на себе си го правиш, та да не пискат сега пишман патреотите. А те няма защо да се оплакват след като изградиха кариери на омраза срещу другите. А един път не казаха нищо срешу решетниците и пълзящата путинизация у нас. Да си сърбат попарата сега
31
3
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
4 години дремахте нищо не свършихте защо не забранихте издаването на бългдокументи на чужди граждани какви българи има в турция нали разбрахме чевсички са с прародина турция за какво са им документи и защо се натискат дагласуват какво ги грее че дпс ще вземе повече гласове патриотарите да изчезват ида не се показват
30
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави Трифонов ,който работеше за Мултигруп до 2003 г а след това премина в ДПС заедно с всички структури на мултаците , ще бъде разследван за национално предателство ,за разкриването на безброй секции в Турция....
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия патриоти (смешници) като им свършат козовете атакуват Турция и турците. От всички гласоподаватели турците са не повече от 10%, и само около 5-6%, ако има и толкова, гласуват за ДПС.
28
2
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
До КочоНапълно подкрепям въпросът ти
27
2
 
18
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Кои бяха българските патриоти.Да не би тези които крепяха боко тиквата под шлифера първия авер на ердоган
26
1
 
3
 
! Отговори
отговор преди 2 години
до 25 : драги ми смехурко , опита ти да бъдеш оригинален не се е получил .