Атанасов: ГЕРБ се опитват да пробият изолацията, но няма да успеят

Лозан Панов имал качества да бъде президент
14 окт 2021 11:06,
133
Атанасов: ГЕРБ се опитват да пробият изолацията, но няма да успеят
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се опитват да пробият изолацията – това е тяхно право, но няма да успеят, коментира в ефира на Нова телевизия съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.

По думите му формацията няма да води разговори с партията на Борисов.

Атанасов е на мнение, че Лозан Панов има качества да бъде президент и „Демократична България ще работи за това хората да го разберат.

Още по темата
„Той е издигнат от „Правосъдие за всеки”, с които имаме много близки точки и сме си взаимодействали. Той е високообразован, самостоятелен човек, с особен и твърд характер. Много харесвам такива хора и ги подкрепям, но не бива да очаквате, че ще бъдем единодушни с него по всички теми. Подкрепихме го, защото той показа, че е абсолютно независим при взимане на решения. Държавният глава трябва да е човек, който да се опитва да работи с всички, но да взима сам решенията си, а не да бъде подвластен на една или друга среда”, коментира съпредседателят на ДБ.

По думите му в момента държавата действително е в тежка политическа криза.

„Това се отразява както на социалния живот, така и на икономиката. Трябва да работим за това да измъкнем страната от тази криза”, коментира още съпредседателят на „Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Справедливост преди 2 години
ДБ са отрепките на СДС, които го затриха като демократично движение. Гласуваш за ДБ, връщаш костовисти на власт.
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя демон на ГЕРБ бееееее. Все в сънищата му влиза
98
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Значи, трябвало да се работи за да се изведе страната от кризата, но това не означава, че не трябва да се изолират най-добрите в политиката у нас за сега - ГЕРБ...Или може би този Атанасов си представя работата в политиката като копане?! Сядаш и копаеш значи, може да окопаеш и изолирания и неговия електорат...с.меш.ки!..Поне да имаше защо да ги изолират, а то от някакви никакви завист и злоба..Срам!...Това не са политици, а интриганти! И те много "велики", значи...
97
0
 
0
 
! Отговори
тттгтгт преди 2 години
До Анонименко имаш предвид
96
1
 
1
 
! Отговори
ткткщкщктщк преди 2 години
панов е с грозна визия анастас също няма визия
95
0
 
5
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Тайната надежда на Ристю Трътката и Гнома е, ако може да се повтори сценарият с Иван Костов... комунистите да зарънат в Л'на, и да ги назначат след тях да почистват, пък каквото нагушат, все е кяр! Истината е ,че и самите Позитански комунисти презират менте-десните, и ако има как да управляват, само ГЕРБ може да ги избута. Но откъде толкова акъл! Знае ли се ,в какви зависимости ги е набутал другаря Костов.
94
0
 
9
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
И тоя комунист демократ ми прилича на оният комунист апаратчик с 19 те имота,един дол дренки
93
0
 
11
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Прокурорчето Танас "виждал", че държавата била в криза, но се вторачил пак във ГЕРБ! Откъде ги събират такива недоразумения! Поне си призна, че няма нищо против "десните"комунисти нямат нищо против да се намират с левите комунисти! А тая работа, за "независимият" Лозан, няма нужда от коментар. Откакто превратаджиите докопаха властта, олигарсите излязоха в пандиза и отидоха на почивка в чужбина.
92
0
 
7
 
! Отговори
Луцифер преди 2 години
Български рептил прилича на Принц Филип.
91
0
 
18
 
! Отговори
генерал Гном преди 2 години
Хванете с Мая Общата ине се показвайте, щото ни пснахте!
90
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
общи приказки не ми се слушат я кажете какво ще правите с ист конвенция и седнополовите бракове ами с проекта 3 морета сега няма газ и ток какво щеправим със санкциите срещу русия конкретно
89
0
 
13
 
! Отговори
истина преди 2 години
ПП обезкостява ДБ.
88
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧАГЪРТАХА, ЧАГЪРТАХА И ...СМЕ НА ДЪНОТО! ПОМНИТЕ ЛИ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ПО ТВ- "ОТ НИЩО НЕЩО"- КОНЦЕПЦИЯТА БЕШЕ ОТ МНОГО МАЛКО ПРОДУКТИ ДА ПРАВИМ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ, ЗАЩОТО НЯМАХМЕ ПАРИ ЗА МНОГО, А И ЗАЩОТО ГИ НЯМАШЕ ПРОДУКТИТЕ ПО МАГАЗИНТЕ, ПАК ЛИ ТАМ ЩЕ НИ ВЪРНАТ ГАДНИТЕ ***? КОГА ЗАПОЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО?
87
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ не могат да пробият нищо, ако не са българите, които са отчели по-доброто им управление от всички предишни правителства. И точно хора от комунистическата номенклатура и техните наследници не могат да спрат да клеветят, за да се закачат за новата власт.
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До kalin.vt ЗАЩОТО Е НА МОНИКА СТАНИШЕВА...
85
1
 
1
 
! Отговори
Ами преди 2 години
То си е за вас бе !
84
2
 
4
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
До 96 kalin. vt Обади се на учиндолската мутра,при Борисов опиянение света,че имало цензура а дрънкаше само лъжи и помия.Сега цялата му кръчма си е наложила автоцензура за управляващите,но продължават да се занимават с Борисов и ГЕРП. Бъди негодник като кръчмарите и няма да бъдеш блокиран.
83
17
 
7
 
! Отговори
К преди 2 години
Никога повече ГРОБ!
82
2
 
13
 
! Отговори
kalin.vt преди 2 години
Пиша тук защото в DIR.BG ме блокираха. Там псувни и обиди се леят , а аз единствено пращах стихове на политическа тема. Хубави, лоши , но не са псувни и обиди. Такава цензура не помня откакто има интернет.
81
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На политическите трупове като този рошав чичка трябва да им се забрани да мислят на глас. Жалко е.