Гарантирано от Нинова: БСП ще бъде стълб на сигурност в следващия парламент

Соцлидерката заяви, че целта на БСП е здрав и образован народ
Обновена: 19 окт 2021 12:40 | 19 окт 2021 12:33, Веселина Йорданова
106
Гарантирано от Нинова: БСП ще бъде стълб на сигурност в следващия парламент
Снимка: БГНЕС

Здравеопазването не трябва да е търговия. Нашата цел е здрав и образован народ. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, която се включи онлайн на откриването на предизборната кампания на социалистите.

Днес е Денят на българския лекар и Денят на Св. Иван Рилски. Днес всяко българско семейство се тревожи как ще изкара зимата. Наша отговорност е да дадем решение на проблема. Най-голямата ни задача е да дадем спокойни зимни месеци. Също така, държим в следващия парламент да се намали ДДС-то от 20 на 15%. 5 години се борим срещу стария модел на управление, посочи тя, цитирана от БГНЕС.

По думите й българското общество е изправено пред безпрецедентна криза, от която страдат всички граждани. Председателят на БСП обеща партията да бъде стълб на сигурност в следващия парламент.

Обръщам се към колегите-лидери на други партии – днес повече от всякога е време да бъдем държавници, ако милеем за добруването на народа си, а не просто партийци, залегнали в битките за един, два или повече гласове на тези избори. Изправени сме пред безпрецедентни кризи и сега ще проличи кой е отговорен, кой е диалогичен, кой е мъдър и разумен, за да преведем страната си и народа си през тежките месеци, които предстоят, заяви Нинова.

Още по темата

Драгомир Стойнев посочи, че Българската социалистическа партия е консервативна сила, която предлага разумни решения.

"Нас ни интересуват резултатите от политиките. Първите 100 дни ще предложим конкретни решения на проблемите, пред които сме изправени", каза още Стойнев.

По думите му в сектор "Енергетика" в момента има хаос. Миньорите и бизнесът са притеснени. Ние ще предложим месечно 60 лв. за всяко едно домакинство с ниски доходи. Освен това, ще разсрочим плащанията на сметките. Нашата цел е да се намали ДДС-то от 20 на 9%. Нашите деца трябва да са спокойни за своето обучение, заяви социалистът.

Стойнев допълни, че в социалната сфера БСП са силно притеснени от ковид-кризата. Той подчерта, че ваксинирането е доброволен избор, като отбеляза, че е важно личните лекари да се включат по-активно в борбата с китайския вирус.

Социалистите предлагат 6500 лв. еднократна помощ за второ и трето дете, ако единият родител е работил последните 24 месеца. Според тях това ще бъде ефективна мярка в борбата с демографската криза.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стълб на корупцията по скоро
76
2
 
7
 
! Отговори
Новият Парламент преди 2 години
Премени се Илия..... пак в тия !
75
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Бой по червените *** докато и последния от тях отиде в ада.
74
1
 
7
 
! Отговори
БРАВО КОРНИ... преди 2 години
ДОВЕДЕ БСП ДО 14%......СЕГА Е РЕД ДА ФАЛИРАШ И ТОЯ СОЦ-КЕ НЕФНАРЕЧЕН ДЪРЖАВА!....СИГУРЕН СЪМ В ТЕБЕ ....ДАВАЙ...!
73
2
 
8
 
! Отговори
Сергей преди 2 години
Каква сигурност? Е що не каза до сега ,че държиш магическата пръчка ,щяйме да те изберем още на 4 Април. Оти сега се сети?Верно,че на всяка минута се ражда по един ***,ама ти съвсем ни пращаш за зелен хайвер!!!!
72
3
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Како ***, кажи сега аз да се ваксинирам ли? Един вика едно, друг вика друго... Аз на теб ти вярвам, каквото кажеш това ще направя.
71
1
 
8
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
-Гарантирано от Нинова... Да. Можем да бъдем сигурни, колкото г-жа Нинова бе гарант за сигурността на всички ВЪНШНО-ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА НА РЕПУБЛИКА БЪГАРИЯ.
70
1
 
13
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Е, сега вече ни е спукана работата след тази гаранция.----Тази не беше ли болна от ковит, явно пост състояния.
69
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без БСП, България щеше да едно по-хубаво място.
68
0
 
3
 
! Отговори
ДА ВЕ ! преди 2 години
Има ли въобще бизнес в България , и ако има , какъФ е той ?Нали уФИЦИАЛНО , вносът на стоки в България е ''само'' 93% ,.. и ВСЧКО ВСЕ ПО 93% , --НЕДОВЕРИЕ В ДЪРЖ. ИНСТИТУЦИИ ---93% , В СЪД. СИСТЕМА , ТОЖЕ 93% !
67
1
 
11
 
! Отговори
мак преди 2 години
Нинова не прави изключение. Всеки кандидат за софра обещава едно и също и говори едни и същи клишета. След като се докопа, я камила, я камиларя.
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виденоф=Радеф=БСП и пълен банкрут за държавата!И Боко вече не може да я спаси!
65
1
 
13
 
! Отговори
Стар партиен другар преди 2 години
Нинова,не ти ли омръзна да се буташ навсякъде ?! Не ти ли омръзна на теб самата само да сипеш обещяания,които нямат никакво покритие ?! Не ти ли стана ясно,че партията на на шите бащи си отива благодарение на твоята лична политика ?! Още ли не ти е ясно колко е отливът от водената от теб партия ?! Защото на нас,старите партийни членове ни е повече от ясно ?! Много от нас въобще не ти вярваме и като така освободи кръгозора от личността си...Айдемо,све най-лепше !!!
64
1
 
20
 
! Отговори
Случаен преди 2 години
Корни да внимава с бариерата от 4% че нещо много я наближи :)
63
1
 
21
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Като чуя,че БСП имат Програма или Визия и на момента ме заболява главата. Колко пъти трябва да им сърбаме попарат,незнам. Толкава да е къса паметта на българина не ми се вярва. Огладнелите ченгета зад БСП вече са наточили здраво брадвите.Незнам колко още трябва да търпим анархията в държавата.Мислете с главите си на тези избори.Сами сме се запътили към пропаста.
62
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бсп-Стълб? А защо не дирек? Абе няма значени важното е да получат колкото може по-малко гласове! Дори 4-тото място им е много!
61
2
 
25
 
! Отговори
$ и ? преди 2 години
Нинова окраде партийната си касичка и сега е хвърлила око на държавната.
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
53 - ми те ВСИЧКИТЕ партии в България са еднолични, и ВСИЧКИТЕ са рожби на БКП?Коя не е?
59
0
 
11
 
! Отговори
Неподкрепящ никого преди 2 години
Ужаааас?!!!!
58
5
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
БСП Е ТАБОР КОЙТО ОТИВА КЪМ НЕБИТИЕТО...