Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване

Трябвало да уволни Кацаров, защото вършил престъпления срещу народа
620
Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

„За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност“, заяви Борисов.

„Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, коментира Борисов.

„Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!  Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!“, попита реторично Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


620
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
2
 
6
 
! Отговори
Монката преди 2 години
След като спа цяло лято, унесен в мокри сънища на едноличен началник на държавата, вчера президентът Радев се е събудил и се накарал на своите министри, че не се оправяли както трябва с ковид-кризата.ОСТАВКА МУТРО!!!
407
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно вярно! Лично е виновен Радев!
406
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновника обвинява другите
405
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Великият имунизатор на България имаше доблестта да изрази мнението си на генерал от пожарникарството по отношение на молекулярно клетъчния имунитет на нацията! Всички останали псевдоспециалисти газ да пик аят! Които е разбрал метафорката да дерзае имам в предвид - лайква или дислайква!
404
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата май не знае какво е подписвал в Брюксел...
403
6
 
8
 
! Отговори
Oziris преди 2 години
Само плюеш,ти ако беше , щеше да е по зле...това е във световната икономика...
402
8
 
10
 
! Отговори
БуреДълготоЧревце преди 2 години
Лично двуличник как може да обвинява? Гарантирано от ГЕРБ: когато дитенцъ израстне в две семейства, едното фашистко, другото комуниско се получава буре с пожарникарска диплома което има обяснение защо неполива с вода горящите къщи.
401
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е лъжец с влязла в сила присъда .Осъден е за лъжа.
400
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление Бойко е абсолютно прав! За 6 месеца държавата се върна 5 години назад благодарение на омразата в обществото и неадекватните политици, като Чорапа, Славуца и изключително пpocтите им избиратели...
399
20
 
9
 
! Отговори
гост преди 2 години
Боже какъв *** е бил премиер на БГ цели 12 години.
398
15
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
На всички свестни българи казвам да не гласуват за проповедника на Истанбулската конвенция и ювеналната юстиция, прокарващ извратеняци от Норвегия, прегръщащ се с истински сатанисти, голям приятел на демократите-сатанисти в Сащ и найнагло фарисейващо лицемерно показващ се за вярващ християнин - всичко това гадното кюфте бойка борисофф...
397
9
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
в 21 век...в ЕС...съм манипулиран,отнемат ми елементарни човешки пряава....налагат ми за кого да гласувам...как да мисля...как да живея...за какво да мечтая...нечовешко...в завяна ми предлагат...РСМ...ГМО на путин и китай!...а и заеми...които и правнуците ми няма да могат да платят...робство...в 21 век!...жестоко...нечовешко робство!....това ли ще оставим на децата си?...да накажем престъпниците политици!...Нов Свят...Човешки...да дадем шанс на децата ни
396
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За международното положение обвини ли го?
395
7
 
12
 
! Отговори
До ББ преди 2 години
ХАПЧЕТАТА !!!
394
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Ха-хамного добре знаеш,че не съм ***,знаете всичко за мен...мога да изляза пред всяка ТВ...с лицето и името си...внимавайте какво си пожелавате...всички германски канцлери се пенсионират като служители на...газпром...факт...ЕС финансира мафиоти и престъпници,работещи за...газпром...и "глупавите" САЩ...ги пазят...умират децата им...в това лицемерие и престъпни схеми...ЕС...е престъпна организация,приятели...политиците им предават Народите си!
393
6
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
заповядайте да се пзапознаем...елате да видите как дпс-гроб активисти си паркитар ...БМВ-тата на...двора ми без мое позволение...елате да видите как ...дпс-гроб активисти си прекарват...кабели високо над прозорците на дома ми...захранващи незаконно построените си къщета...кога ще ни попитате...как искаме да живеем бре?...до кога ще ни налагате...как да живеем?...ЕС е превърнат в зависима,мафиотска организация!...финансираща престъпления и убийства!...приятели
392
2
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
***/Б.Б., Ицко,Сат-еН-чо, Про-сТо-То/ , досега единствено Путин е извадил всичко за продан, а не Меркел! Всеки може да провери, колко са държавните акциите в Газпром и Лукойл! Така че,ако Меркел отиде в Газпром, значи са го купили германците! А ти си намери някой добър психиатър!
391
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
г-жа Меркел най-вероятно ще си отиде като служител на ...Газпром...както си отиват германските канцлери...продаващи ЕС...и Германия!Бог да пази САЩ...последният ...мохикан!
390
8
 
6
 
! Отговори
Алооууу, преди 2 години
Само болни мозъци им се привиждат "фашизъм"! Атрофирали комунисти ще се пръснат от злоба/като Фелдфебелът Радев/! В ЕС има над два милиона българи, та тая работа с "фашистите" я пробутвайте на нещастните "мужици", на които Путин им излъска мозъците като тоалетни чинии! Нещастници
389
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ЕС бе превърнат в финансиращ...мафиоти и зависими от китай и русия,ЕС...финансира олигарси в източна европа...работещи за путини и китай...ЕС е несправедлива...корумпирана...продаваща животите на милиони европейци...модерен фашизъм...г-жа меркел и франция са отговорни за убийствата и несправедливостите...