Каракачанов: Кацаров преди 4 месеца бе антиваксър, а въведе "зелен сертификат"

В цяла Европа премахнаха машинното гласуване, обяви лидерът на ВМРО
Обновена: 12 ное 2021 22:46 | 12 ное 2021 21:55, Красимир Ангелов
42

Предизборната кампания приключва в полунощ, а в неделя отново ще гласуваме по време на пандемия. Справя ли се служебното правителство със ситуацията в държавата?

"Здравният министър преди 4 месеца е антиваксър и обяснява, че ваксините са негодни, хвърля маските, а сега от днес за утре кара хората да придобиват "зелен сертификат", посочи лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на "Денят ON AIR".

Бившият вицепремиер коментира и организацията на изборите.

"Самият факт, че беше въведено подобно измислено гласуване като машинното, е предпоставка за съмнения. В цяла Европа премахнаха машинното гласуване, а ние се сетихме да го въвеждаме. Явно някой си е направил сметка, че така ще е по-удобно", подчерта лидерът на ВМРО.

Събеседникът изрази съмнения за това, че вотът може да бъде манипулиран, както и за това кой е купил машините и за какво ще бъдат използвани.

"Последните два парламента какво направиха? Вкараха държава в тотална икономическа криза. Голяма част от тези партии, които наричаха себе си "партии на промяната", партии, които ще се борят с корупцията, създадоха съмнения за корупция през служебното правителство, назначавайки случайни хора. След това създадоха съмнения за нечестни избори", смята Каракачанов.

"Неоправдано скочиха цените на тока и започнаха да се оправдават със световното положение, руските цени на газта и т.н. С изключение на БСП, има ли друга партия, която казва какво трябва да се прави?. Решенията са прости, но не са популярни", изтъкна Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му е необходимо да се наложи мораториум на износа на електроенергия, да се спре държавната помощ, която се оказва, както и да се спре изкупуването на електроенергията на американските ТЕЦ-ове.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
като тебе!
22
0
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Не е в затвора, защото Гешев е главен прокурор, а и беше министър в правителството на мутрата от Банкя. По-точно ще е, ако напиша, че се опитваше да му крепи правителствата, както и другите като него агенти на бившата ДС. Ще си останат само от бившата. България не е като през 90-те г. на миналия век. Вече сме в 2021 г. и за трети път през годината политиците се опитват да накарат хората да гласуват !
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Каракачанов:" ?!?!?.............Тоя плазмодий защо не е в ЗАТВОРА???Отглежда марихуана, продава български паспорти, среща се с Маргините...... а сега ми се пудри по медиите.ЗАТВОР !!!!..............ВЕДНАГА !!!
20
2
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Шкембето драпа да хване поне 1%.... Че да има партийна субсидия за русенско варено :)))
19
3
 
17
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Каракачанов! Срам нямаш ли бре, че още се показваш? В близките 100 г. ВМРО да забрави политическата сцена!" Патериците" на ГЕРБ ще се помнят!
18
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров е глyпак и нищо друго... Така ли трябваше да се изнудват хората да се ваксинират?
17
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ
16
1
 
6
 
! Отговори
F16 с перископ преди 2 години
На Каракачанов шапка му свалям за избора и покупката на онези уеко проходими автомобили за пустинята - Dessert Cat.Явно човека е имал ясна визия за бъдещето на България.Аз с нетърпение очаквам Ахмед Бейлик и другият там пилот с лек кавказки загар и още един ако не ме лъже паметта - емигрант от Афганистан, бивш пилот, който го обучаваме с нашите пари за да фръцка с еФчетата които ги обучават в САЩ в момента и питайте бившият МО-шеф (истински българи видно от тракийското име)
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България всичко е наобратно...
14
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шкембе чорба
13
13
 
15
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Преди четири месеца Кацаров беше министър . Шкембе войвода пак послъгва..
12
9
 
12
 
! Отговори
Радев зависим преди 2 години
Зеленият чорап е издигнат от агенти доносници на бившата престъпна ДС и е избран с гласовете на ДПС и БСП. Предложен е от *** след съгласуване с руския представител на специалните служби Решетников. Само това е достатъчно, нормален човек да се гнуси от него!
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачана по-добре да пита Пеевски за диетата му.
10
8
 
10
 
! Отговори
Радеф потъва преди 2 години
Зеленият чорап Радеф ни наложи зелен сертификат. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...
9
2
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
До 9. Бъркаш, ф-16 не сме купували от руснаците.
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО не гласува ли заедно с ДПС да купуваме три пъти по скъпи ф16 от окупаторите на България ?
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и Радев беше антиваксър, не, антивирус, не, антипандемик или антиконспиратор? Бе къв е всъщност Радев? Ху да фък из Алис?
6
6
 
5
 
! Отговори
До Асан преди 2 години
А двамата ще ти напълнят зaдния двор :)))
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров че е ***, факт. Ала Краска ако влезеш в парламента ще ни ваксаш ли на сила а? Защото всеки, който се пробва да ни ваксинира пряко или чрез изнудване (децата с тестове, нас със сертификати), чисто и просто ще яде тоягата.
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако обичате,Не го показвайте повече тоя псевдо-патриот!