Целта на ПП е антикорупционна коалиция в следващото НС

Как ще се явят на изборите зависи от анализа на данните
10 авг 2022 09:52, Елка Василева
62
Целта на ПП е антикорупционна коалиция в следващото НС
Снимка: архив, БГНЕС

Нашата цел е да имаме една антикорупционна коалиция от 121 души минимум в следващия парламент. Как и по какъв начин ще се явим на изборите, това зависи от данните, които анализираме. Това заяви пред БНТ Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната".

Още по темата
Според него силата на ПП е в това, че тя е позиционирана в центъра на политическото пространство и не взима леви или десни решения, а има свободата да взима верните решения във всяка една ситуация.

"В много случаи бяхме критикувани, че взимаме леви решения - ние повишихме пенсиите, вдигнахме минималната пенсия, за да няма пенсионери под прага на бедността, направихме данъчни облекчения за младите семейства и доста антикризисни мерки. От друга страна ние подкрепихме и вдигането на регистрацията на ДДС на 100 000 лева, което е една дясна мярка. Ние имаме свободата да взимаме правилните решения и това е нашата сила и големия ни потенциал", подчерта Терзийски.

По думите му нагласите са да се формира едно мнозинство в следващия парламент, което да може да прокара всички реформи, които са заявени пред избирателите.

"Ние сме припознали и "Демократична България", и БСП като партньори и вярвам, че в един следващ парламент ние ще направим една голяма, сериозна коалиция - антикорупция, която да може да прокара всички закони, които вече започнахме и всички заявки, които сме дали пред нашите избиратели", допълни Йордан Терзийски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Йордане, чорапе мой, писна ми на дедовия да слушам едни и същи приказки... Зелени сте като оня Зильонски.... За малко не ви откъснаха пи калото ! И пак не си научихте урола !
47
0
 
7
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ ОТ ПП /ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ/ ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" ДА СЕ ХВАНАТ ЗА ПАЛЦИТЕ И ЩЕ ХВАНАТ КРЪДЕЦА!!!
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борбата им със статуквото, като тая с мафията. Те, щото Нинова и Ристьо Иванов преди изборите слязоха от Марс и изобщо не са статукво. А за Рашков нЕма нужда да се отваря дума.
45
0
 
5
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 година
Продължаваме с Простотиите набараха блатото с от,качените,изгладнели таранки,поизтрепаха доста от тях на голата въдичка,масал БОРБА С КОРУПЦИЯТА и СТАТУКВОТО,понакрадиха няколко милиарда и наместо да бегат към Дубай,Сърбия и където им видят очите,се помислиха за велики и си рекоха, А ЗАЩО ДА НЕ ПРОДЪЛЖИМ РИБОЛОВЪТ НА Б,АЛЪЦИ?! Тази им простащина и лакомия ще им изяде главите,ако все още тук таме е останал некой читав държавник или представител на властта!Прангите и къмЦентралния и Сливен!!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Христо Христов А бе будала! Кой за какво е гласувал? Кога е имало референдум за членство в НАТО или ЕС? А хмак zагубен!
43
0
 
11
 
! Отговори
о т в р а т преди 1 година
Много простотии направиха ПП - 18.3 млрд допълнителен външен дълг за 7 месеца. 47 млрд неизвестно как похарчени, нужда от актуализация на 29 милиардния бюджет защото не стигна за никъде. Трудно ще се поправи всичката бъркотия в държавата, която създаде порнопартията ПП.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия, като лапнаха думичките "мафия" и "корупция", решиха, че са вълшебни и ще ги държат във властта. Навсякъде мафии борят и са антикорупция. Да, да, ама не, резултатът е нулев. Ни мафия борят, нито са антикорупция.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен/42"Аз винаги съм бил десен избирател." - в днешно време да демонстрираш невежеството е сила, а? Аман от европеидни про'стаци. ПП. И про'ст ще си останеш.
40
15
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 година
Кирил Петков е велик евроатлантик. До сега не сме имали друг като него! Той ни сближи с ЕС и НАТО както НИКОЙ друг досега. Всички евроатлантици ЩЕ гласуваме за него, та ОТНОВО да бъде избран и продължи евроинтеграцията ни
39
12
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Кирил Петков е истински евроатлантически политик. Факт! Не разбирам защо масово СТЕ недоволни, след като 95% САМИ гласувахте за евроинтеграция с ЕС и НАТО?! Какво е направил Кирил Петков, което да не е евроатлантическо? КАЖЕТЕ БЕ, про'стаци неграмотни?!
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е възможно корупционери да правят антикорупция? Че и 121 на брой? Това е невъзможно!
37
0
 
11
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
И за този хвалипръц-ко важи поговорката: Умре цига-ньорката, дето ни хвалеше... И се гласят отново??? За какво? Отново и отново "всемогъщото" задкулисие, с пластмасовите кутии на Мадуро, да ги инсталира на хляба на мекото??? Може ли СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИТЕ ЮНАЦИ С КАЛПАЦИ ТОЗИ ПЪТ ДА ИМ ПРЕГРАДЯТ ПЪТЯ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА? С БОЖИЯТА ВОЛЯ, МОЖЕ.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз винаги съм бил десен избирател. С тази коалиция ПП+ДБ+БСП означава, че за когото и от тях да гласувам, давам гласа си за БСП. Веднъж сбърках, слава богу беше кратко и втори път няма да ме излъжете.
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леви и десни решения не взимали. То е ясно. Взимат американски решения.
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БКП и внучета.
33
1
 
15
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ТОЗИ ЧОВЕК НАЯСНО ЛИ Е С РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ПЪПЪ БЪКЪПЪ ВЕЧНА ДРУЖБА ДОБРЕ КРАДОХТЕ УСЛАДИ ВИ СЕ ЗАКОНИ ПРАВИЛА ЗА ВАС НЕ ВАЖАТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ПРАВОВА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА ДЕЙСТВАТ ЗАКОНИТЕ НА ПО СИЛНИЯТ
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А? Това означава, че вие няма да сте в нея!
31
2
 
13
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Взимети и тьотка Нинова, да ни я забравити. Тя е много умна, е и лакома е. Маямчето и тя става и тя същата тьотка.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е вица на деня! Яко.
29
1
 
13
 
! Отговори
123 преди 1 година
Да не забравите Нинова, тя е най най с темата. Друг няма да ви пристане.