Листите с кандидати за вота трябва да се регистрират до 30 август

Това се посочва в решение на Централната избирателна комисия (ЦИК)
12 авг 2022 02:00, Красимир Ангелов
18
Листите с кандидати за вота трябва да се регистрират до 30 август
Снимка: БГНЕС

До 17:00 часа на 30 август партиите и коалициите, които ще участват в предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, трябва да подадат документи за регистриране на кандидатските листи за народни представители. Това се посочва в решение на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Регистрирането на кандидатските листи на партиите, коалициите и инициативните комитети се извършва в Районната избирателна комисия.

Регистрирането на кандидатските листи на партии и коалиции става след представяне на предложение от съответната партия или коалиция с имената, единния граждански номер и постоянния адрес на кандидатите за народни представители.

Регистрирането на независими кандидати, предложени от инициативни комитети, се извършва след представяне на предложение от инициативния комитет с имената, единния граждански номер и постоянния адрес на кандидата за народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако изборите променяха нещо, досега да са ги забранили.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберастията няма нужда да се регистрират така или иначе отпадат понеже са нагли некадърници и безподобни лъжци на които тепърва ще им излизат провалите наяве.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП няма нужда да се регистрират така или иначе отпадат понеже са нагли некадърници и безподобни лъжци на които тепърва ще им излизат провалите наяве.
3
2
 
2
 
! Отговори
Теляк3 преди 1 година
Значи,по пътя на вашата мисирска логика,думата Газ същотрябва да е "лоша".Значи първо е газа,после вече се прави са пуна! Важното е желание и матрял да има!А матрял бол.
2
2
 
2
 
! Отговори
Теляк преди 1 година
Да си земат и ***
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
обещай да научиш български или да не гласуваш никога повече