Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги

Манталитетът на Петков е като на Борисов, определи той
13 авг 2022 19:27, Анисия Иванова
107
Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги
Снимка: БГНЕС

"Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, ако работихме добре и правителството щеше да работи сега. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки партньорите ти да са като слуги“, заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Като грешка той определи това, че заедно с лидера на ИТН Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават отдавна: „Никога не сме подхождали с идеята, че хората са измамници и лъжци. Почтеността трябва да идва от ръководството на партията“.

Още по темата

По думи на Йорданов хубавото на служебното правителство в момента е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на управлението на четворната коалиция.

„Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят за МРРБ, защото щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен контрол. Излизайки от правителството, те не могат да реализират рекет върху фирмите. Не е възможно да говорят защо са подменяли на ГКПП „Капитан Андреево“ една престъпна организация с друга, затова прехвърлят откровени глупости за нас, нито едно от нещата, което казаха за нас, не беше вярно“, каза  Йорданов пред "Дарик радио".

„Човек, когато е вътре, вижда, че качеството на депутатите не е толкова лошо, от друга гледна точка, качествата на депутатите важи от водещата политическа сила. Когато бяхме първа политическа сила, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха, не приехме почти нищо, актуализацията на пенсиите започна също преди това. Затова и Минчев си отиде, защото си прави каквото си иска“, коментира още Тошко Йорданов.

По думите му „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ са започнали първи с плаващите мнозинства, като даде за пример приемането на зеления сертификат: „Плаващо приеха гласовете на ГЕРБ и ДПС и наложиха зеления сертификат в цялата страна“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
Тоше, що се мориш да обясняваш на *** като 82-ро номер. Гледай си партията, ние така или иначе ще гласуваме отново за ИТН и толкоз. Не обяснявай по телевизиите - *** не вдяват от истината, искат само да слушат на Мустафата прокситата и да обиждат на "Чалгар".
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СМЕШНО-ЖАЛЪК ТОШ ДЬО ГЛАМОШ ПАРОДИЯ НА ГОСПОДАР ИЛИ СЛУГА НА ГОСПОДАРЯ??!!! ВИЙ БРАТСКИ СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ И ЛЕКА НОЩ НАВЕКИ СИ КАЖЕТЕ...GOODBYE!!!
75
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тези, които продължат да гласуват за ПП ,или не се чувстват българи, или са м-а-зо-хисти, или са са-дисти и искат да измъчват до край бедния българин.Вечно прокл-ятие за приличащите на хора , без капка човещина.
74
1
 
2
 
! Отговори
toti преди 1 година
А сега дрън,дрън та се набоде на трън !!! бегай мани,за нищо не ставаш и ти и комиците ли кви там сценаристи !!!
73
2
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Йорданов ,никой не може да те превърне в "слуга" ,ако ти не му позволиш. Факта ,че ИТН се възприемате ,като "слуги" показва ,че нещо дълбоко Ви "терзае" ,че сте такива.Въпросът е на кого?!Хората или "суверенът" ,както ги нарича вашият диктатор ще определи това на 02.10.2022 г. Жалко е ,че продадохте душата си на дявола и това ,което наричате "статукво" и надеждите на тези ,които гласуваха за ИТН или по- точно против ГЕРБ.....!!!!
72
1
 
2
 
! Отговори
Туй преди 1 година
До АнонименБойко е къде по-хитър! Тошко не става за нищо, освен за посмешище.
71
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Как се държаха миналата година, когато бяха начело? Исках а безпрекословно подчинение, никакво право на мнение отвън, щото "Суверенът" бил тъй решил.Ако не, нови избори. Ще има ли още наивници да гласуват за чалгарите?
70
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Еххх, пинчерче, помним, когато гръмнаха Георги Илиев през 2005-та, как шефчето ти РЕВА В ЕФИРА НА бтв, в предаването си, пинчерче - ПОМНИМ!!!!
69
1
 
7
 
! Отговори
666 преди 1 година
Тоше, пиши си сценариите. А за политика не си дорасъл!
68
2
 
5
 
! Отговори
87- и чалгар преди 1 година
Прав си, чалгарино N 87! "Има Такива Наглеци", или "малкоот ДеПеСе", съкратено - ИТН, се оказаха най-коварните, най-долни и мръсни мерзавци, които мафията и мутрите, ортаци на Сакатия, изпрати в парламента, за да провалят всякаква борба с корупцията, с престъпленията на герберастите, които уж щяха да "чегъртат", но си спретнаха коалиция! И се превърнаха в палачи! Да, но тях ги изчегърта българският народ, нищожество N 87! И ги изхвърли на бунището с омраза и презрение! Поздрави от ПП!
67
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Направихте едно добро за България като изхвърлихте ПП от властта, сега внимавайте да не направите злото, като ги подкрепите след изборите. Вие се оказахте единствената читава партия от четворната коалиция и евала на Слави, че надуши още в началото що за стока са вождовете на ПП. Успех!
66
3
 
9
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Абе, много страшно гледа този Тошко Хаджията! Горкото нищожество, мисли си, че като са зад гърба му мутрите и мафиотите - ортаци на учиндолския инвалид, всичко му е позволено! Сбъркал си бе, Хаджията! НИКОЙ не те бръсне за слива, нито теб, нито Балабана Джебчията, нито дългоносата ви Митева фъфлеща "юристка" А ти гледай така страшно само в селото на дядо ти и на лозето му, където пак ще отидеш като пъдар! Силно е лъжеш, ако мислиш, че пак ще разхождаш противната си мутра в парламента!
65
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
До Анонимен 82 - Много са възпитани и гостоприемни съселяните на Тошко от село Джинот. Ходил съм на събора там,който се провежда на 21 септември. Тошко е едно...изключение,за съжаление,грандоманията му избива на...челото.
64
7
 
5
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
Сега трябва да изчегъртаме и четворната коалиция преди още да е залепнала за държавата. Всякакви там ПП-та,. ИТН-та, ДБ-та, БСП-та и други леккета.
63
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този като го видя и ме е срам, че такива хора влизат в Парламента, дори би Бойко по простащина и елементарно поведение сякаш е на селския мегдан.
62
5
 
13
 
! Отговори
Никога! преди 1 година
Никога в българския парламент не е влизало по-голямо, гнусно и долно нищожество от Хаджията Тошко на снимката с просташкия и каруцар ски език, и с непоръбеното самочувствие на ***, видял се с власт! И никога повече няма да влезе, нали, българи?! Абе, Славчу Учиндолски, ако ти е останал и грам мозък в болната кратуна, забрани му на този мерзавец и измамник да се показва по медиите бе, Славчу! Забрани му, защото ще ти избягат и останалите десетина "избиратели"!
61
4
 
7
 
! Отговори
Аут сте бе кюфте преди 1 година
Толкова поразии на България за такъв кратък период не е нанасяла никоя друга партия в нашата история. Единствено изключвам комунистите на Г. Димитров.
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, ми НЯМА да работите бе! НЯМА да сте в екипа! Аре , сбогом и т. н.!!!
59
4
 
3
 
! Отговори
До Ще гласувам за те преди 1 година
Абе, тоя браунов газ как се произвежда? Да не е по начина, дето тъпондирите като теб ядат много боб и после го изпускат тоя газ? Спамер некадърен!
58
1
 
12
 
! Отговори
Кико преди 1 година
С тази физиономия плашиш и звяр, та камо ли екип с който да работиш!