Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер

Спасението според лидера на БСП било възобновяване доставките от Газпром
Обновена: 14 авг 2022 15:20 | 13 авг 2022 14:12, Елка Василева
225
Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер
Снимка: архив, БГНЕС

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод посещението по-рано днес на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Димитровград.

Още по темата
„Борисов, чу ли какво ти казаха днес в Неохим? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от Газпром, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с Газпром и 100 процента диверсификация“, написа Нинова.

"Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш?  Никакво.  Хора, не  вярвайте на това лицемерие  За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер", призова лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Всъщност за да се върне Борисов на власт, той просто трябва да си мълчи. Глупостите, които ще наговорят опонентите му ще са изцяло в негова полза. Политиците май така и не разбраха, че повечето избиратели вече не им вярват.
164
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изходът от това политическо блато, в което българия затъва все повече е един - смяна на партийната система - от представителна демокрация към пряка демокрация. Така всички партии ще изчезнат а политиците ще се превърнат в най-обикновенни служители, които ще бъдат назначавани на ротационен принцип. Всички решения ще се вземат чрез референдуми от народа, т.е. няма да има лобиране и задкулисни игри на партийките. За съжаление беге прим-атът още не е дорасъл за тази промяна.
163
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОХХ БОЖЕЕ , КОЙ ГОВОРИ ЗА ЛЪЖА ????.....
162
1
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахахааа, Корни говори за лъжене?!? Междувременно БСП умре :)))))))))))))))))))))))))
161
2
 
16
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Корнело ти научи ли,че Нефтохим е в Бургас, а Неохим е в Димитровград. Е какъв министър си да не знаеш елементарни неща?! И се спри да дебнеш Борисов къде ходи и какво говори,стига си му се навирала в очите зорлем,той не те забелязва.Я се дръж по- достойно,че на нищо не приличаш,учи кое предприятие къде се намира ,поне това да знаеш
160
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само мачкане и изхвърляне на всичко свързано с петковците, включително и това същество на снимката.
159
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 188 - А след СДС и Герб символ на лъжата, корупцията и ограбването на българския народ стана ПП!
158
2
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Нинова, отивай спешно на психолог, психоаналитик или направо психиатър. Имаш ненормална, болезнена фиксация в Борисов. Като се избавиш от нея ще видиш, че нещата и при теб самата и в партията ти малко помалко ще потръгнат.
157
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е новина. Знае се, че Бойко винаги най-нагло лъже.
156
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е символа на лъжата, корупцията и ограбването на българския народ! Преди ГЕРБ символа беше СДС.
155
14
 
3
 
! Отговори
Политик преди 1 година
Борисов и Нинова така и не можаха да се разберат като мъже. Ами, щом си е намерил членската книжка от БКП, да я покаже на Нинова. Не знам само, тези от Герб дали имат членски партийни книжки или са си още със старите от БКП. Същото е валидно и за тези от БКП.
154
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия е символа на лъжата, корупцията и ограбването на българския народ!
153
3
 
12
 
! Отговори
Away преди 1 година
Добре де крадеца вика, дръжте крадеца... А кой е истинския Крадец, м.. ааа му? Нашата политика заприлича като на роман на Агата Кристи. Неизвестно до края е, кой е лъжеца и кой крадеца. Ама нейните романи поне свършват, а при нас такива изгледи няма... Аз лично вече не знам на кого да вярвам. Честно
152
3
 
22
 
! Отговори
Биляна преди 1 година
И Корнела още не е осъзнала,като Киро,че е пенсионерка .Корнело, ти що дебнеш непрекъснато Борисов?Не се ли усещаш,че той не ти обръща внимание?!Не разбра ли,че той харесва женствени жени, а не бойки мъжкарани ,на всичко отгоре и лъжкини
151
4
 
18
 
! Отговори
Приятел преди 1 година
Чета и много се радвам, за Нинова, за Гечев, за БСП. Все верни неща тук се пишат, лошото е че те май не го четат. Иначе Трябваше да се скрият!
150
3
 
28
 
! Отговори
Минчо преди 1 година
Oт Нинова и Румен Гечев по-големи лъжци няма, всички го видяха.
149
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Госпожа лъжа обвинява другите в лъжа- тъжно и смешно едновременно. А патрона дето го изнесе или не го изнесе за Украйна?
148
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам за Борисов колко лъже, ама по-голям лъжец от Румен Гечев няма . Първо да си види БСП.
147
2
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
И това го казва госпожа Лъжа ... не случайно електората който и депозира присъствието в Парламента се състои от червени бабички със старческа деменция, които не помнят какво са яли вчера, камо ли какво им е обещавала на Бузлуджа и затова възприемат като чиста монета всичките и обещания за "Светло бъдеще" ... !!!
146
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как не я е срам тази да се показва!?