Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо

По-рано днес Петков заяви, че за 7 месеца са се научили да управляват
17 авг 2022 20:53, Нели Христова
113
Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо
Снимка: БГНЕС

"Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много. 52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа", това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат. Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит", каза още тя пред БНТ.

"ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция. Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме", коментира Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
Ралице, за сезона на циците ли пишеш или за този на дините ?
66
1
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 1 година
Така е това за възприемането на държавата като опитно зай;е. Все пак, кой беше министър председател на България преди да си подаде оставката за трети път. Според мен, лидерът на нейната партия Бойко Борисов, подкрепян от лидери на партии, създадени от бившата ДС като агента Иван, известен като македонеца от Русе Красимир Каракачанов, отвратителния Валери Симеонов и други подобни.
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ, ДЕПС, И ДПС2(ИТН)
64
2
 
2
 
! Отговори
иван преди 1 година
друго си е опитни крадци и доказани лъжци да са начело ...
63
0
 
2
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 1 година
НАгли престъпници ограбващи милиардигодишно по отработени схеми вкл през министерства и ведомства МЕНКАТ НА ВЛАСТ НАРОЧНО СЪЗДАДЕНИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРаНИ КАТО ПАРТИИ>.ВКЛ ГЕРБ,СДС<БСП<ДПС <ПП<Имат назначени десетки хиляди опитни престъпници в министерства и ведомства и всякакви варианти за ограбване.. След ограбване на стотици милиарди от ГЕРБ през бюджета последва ограбване на милиарди чрез цените на тока и горивата..
62
2
 
1
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
И ПАК ЩЕ ДОЙДЕ СЕЗОНЪТ КРЪГОВРАТ ПРИРОДА Е
61
1
 
4
 
! Отговори
МИНА СЕЗОНА преди 1 година
ПОВЕХНАЛАТА РАЛИЦА !...
60
4
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
КИРО КОМИСИОН МИЛИОН ФАЛИРА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗЗАКОНИЕ ФАЛИТИ ПРОПАДАНЕ ПЪПЪ КИРО БЪКЪПЪДЪБЪЧАЛГАРИТЕ
59
3
 
5
 
! Отговори
ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА преди 1 година
ДА НАИСТИНА, УПРАВЛЕНИЕТО КАТО ОПИТНО ЗАЙЧЕ НА ДЪРЖАВАТА СТРУВА НА ГЕРБ-СДС МНОГО ЗАГУБЕНИ СРЕДСТВА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА ПРИЯТЕЛСКИТЕ ХИЕНИ!!! ЛЕЛЕ ННЯМА МЪНИ - АХ,ДЕСЕГЛАВА,АХ,ДЕСЕГЛАВА !!!
58
3
 
3
 
! Отговори
,,АТАНАСКЕ,, преди 1 година
СЕДНИ СИ НА ВЪЗЕЛА,ТАЯ РАБОТА НЕ Е ЗА ТЕБ
57
5
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ЗА ГЕРБ ЗА БОРИСОВ ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК ЛИДЕР ЗА БЪЛГАРИЯ
56
5
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ЗА ГЕРБ ЗА БОРИСОВ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ
55
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
таа е виждаш и получаваш позив за повръщане
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази говори сякаш пред умствено изостанали! Цялата политика на ГЕРБ се крепи на нагли лъжи и далавери. Никога Герб във властта!
53
4
 
6
 
! Отговори
??? преди 1 година
По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа",______По ваше време беше ли факт войната в Украйна, за да сравним?! За *** ли смятате електората си?
52
3
 
9
 
! Отговори
абе преди 1 година
Деса Об-щата, като чели е по уман и от Буци-лойта, да се вземат с лъчо мозъка, кравоф, поцинкованата и да палят към Пекин - Виетнам - там да дават акъл на месните
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако,Ако и накрая станахте аки,смърдите бе гробаджии
50
5
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ЗА БОРИСОВ ЛИДЕР ЗА БОРИСОВ ПОЛИТИК ЗА БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ КАКВИТО И ОТЧАЯНИ ЛЪЖИ ДА ПИШЕТЕ МРАЗЕЩИТЕ СЕБЕ СИ ШАРАНИТЕ СЕ ИЗДАВИХА В НЕВИЖДАНАТА ИНФЛАЦИЯ
49
3
 
7
 
! Отговори
Деско преди 1 година
Не се напъвайте, няма смисъл! ДС са тръгнали на острел, както през 90те! Разликата обаче е, че вместо отделни "борчета", тоя път ще ликвидират цяла партия! ПП, ДБ и БСП малко над 130 мандата през октомври, естествено с подкрепата на Дондуков 2!!!
48
9
 
7
 
! Отговори
Юлия преди 1 година
Пълна победа на ГЕРП.!Всичко останало без ДПС е брак Слагайте колкото си минуси (комплексари,сбърка Ня ци злобни и без умни)но това е истината