Атанасов вече е скептичен, че ще има коалиция между ДБ и ПП

Все още няма информация какво е решението на промяната
18 авг 2022 15:03, Нели Христова
68
Атанасов вече е скептичен, че ще има коалиция между ДБ и ПП
Снимка: БГНЕС

"Все още нямам информация дали с "Продължаваме промяната“ ще се явим заедно на изборите. Започвам да ставам скептичен за общо явяване". Това коментира в интервю за "Хоризонт" съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов:

Още по темата

"Времето напредва, регистрациите бяха направени, сега остава един кратък период от време, в който би могло регистрираните субекти да се прегрупират, но там има особености, които не знам дали биха могли да бъдат преодолени. Чисто егоистично погледнато ние от "Демократична България“ имаме интерес да се явим самостоятелно. Готови са ни листите, наясно сме с предизвикателствата, които стоят пред нас, въпросът обаче е в друго, ако мислим държавнически и искаме да се постигне промяна, би трябвало реформаторските сили да бъдат концентрирани, за да може да преодолеят това желание на реставрацията, защото виждаме невероятно желание в реставраторските сили, основно ГЕРБ, да се върнат във властта, а това би било пагубно за българската държава".


"Година и половина парламентарната република буксува. Ние ще положим всички усилия съвместно с нашите партньори от "Продължаваме промяната“ да се получи мнозинство, което да излъчи стабилно правителство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Атанасов ще се моли да влязат в парламента, ама не и тоя път
43
0
 
2
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Клета работа са тези от ДБ, участват в политиката колкото да се изхранват.
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанасов е скептичен че ДБ ще влезе в следващия парламент след левашките издънки на оня де адвоката.
41
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Я по-добре се скрий някъде. Сами сте си виновни защото доброволно се превърнахте в един придатък на ПП. Включително и с това разиграване "ще сме заедно или не" унижихте се неимоверно. Народът такива като вас ги нарича дУпедавци.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо е скептичен, нима ДБ търпя обидно пренебрежение в безпринципната коалиция на Радев/КироАсен?
39
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанасов наивен ли се прави или наистина е много посредствен! Каквото търсиха ДБ при социалистите си го намериха, изритват ги! Т.нар. ПП са някаква лява соц издънка, която даже не е регистрирана още като партия и не е обявила каква идеологическа линия ще следва! Естественият партньор на ДБ е ГЕРБ, в една европейска партия участват - ЕНП. Къде се мотаят!
38
2
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
Отчайващо ниво, нула политическа класа. Ако ДБ и ПП - индивидуално или в коалиция - хванат 1-то място на изборите, *айното ще стане торта "Гараш". Все едно да чуете Заека да казва в гората: "Ако успея тоя път да навия лисицата, като дойде лъвът да ни притеснява, наистина ЩЕ ГО СДУМКАМЕ! Егати противара!" Или като оня виц, дето Бълхата и Слонът се хванали на бас кой кого ще над-***... Голям смях, ама хайде да спра, че е много МРЪСЕН!
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП бе резултат на служебни правителства в които демострираха нов подход но не се състоя новото дори и в малко Съмнявам се че ще са първи на предстоящите избори Загубиха много от недомислеците си за руския газ
36
0
 
16
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Този кой беше???
35
2
 
13
 
! Отговори
и те така преди 1 година
тия ако не успеят да се залепят за пп имат още един вариянт , да отидат при янев , иначе се качват на лодката и направо в блатото политическо :)
34
2
 
23
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
Какво стабилно мнозинство ще направите с Порно Програмата бе, гном? Ами вие сега ще имате доста по-малко депутати от предния път. И пак ще търсите БСП ли? За да получим повече от същото.
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да не ходиш да гласуваш е добре за тях , хората не ходят и тия печелят с 20 проц общо гласували , трябва из кодекс да се промени няма ли 50 проц излезли за глас не се зачита
32
2
 
26
 
! Отговори
Деси преди 1 година
Ква коалиция, кви пет лева, ДБ не разбраха ли, че за управление не стават
31
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нито един избирател не трябва да отиде до урните светът да види, че хората не могат да ги дишат не само тях, а всичките ни политици.
30
2
 
27
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Тия са ми ясни, минават към озеленяването след изборите... По важно е да нагониме и ония арвардците... ===)))
29
2
 
20
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Борбата за листите явно е голяма и без коалиция.
28
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се ли вижда , ПП лъжат , а ДБ мажат след тях !
27
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя костовист се е усетил , иначе е АУТ от НС .
26
5
 
22
 
! Отговори
КАТЯ преди 1 година
ПРЕДЛАГА ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ НАРОДА А НЕ ШЕПА МАСКАРИ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези не разбраха ли, че общо надали ще вземат десетина процента. Имаха униколния шанс да положат началото на нова държавност, а се оляха от алчност и егоизъм. Всички видяха, че са по-жалки и крадливи и от предишните