Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция

Няма да отстъпим от приоритетите си, посочи бившият премиер
25 сеп 2022 20:15, Красимир Ангелов
121
Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция
Снимка: БГНЕС

Няма да отстъпим от приоритетите си, като един от най-важните е борбата с корупцията, обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV.

Той добави, че от бившата управляваща коалиция са поставили приоритетите върху неща, които са важни за Бълария.

Още по темата
"Социалният пакет беше един от тези приоритети. Вторият приоритет беше антикорупцията. Реално и БСП, и ние, и "Демократична България" се съгласихме, че законът за КПКОНПИ трябва да бъде променен", заяви още Петков.

Той коментира и какви коалиции са възможни и невъзможни.

"С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато го господин Борисов е лидер и по принцип в ръководството изглежда са хора, които не само че, според мен, не биха били готови да направят промяна в съдебната система, те са зависими от съществуващата съдебна система. Тези хора наистина се страхуват. Искам да кажа всеки, който ръководи ГЕРБ и го е страх от работеща съдебна система - не може да бъде наш партньор за правене на промените, които са нужни", заяви съпредседателят на ПП.

Според бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков няма никакво съмнение, че референдумите в окупирана Украйна не са честни и свободни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: ГЕРБппКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама кой ще гласува за тия *** бе? Сигурно само машинките.
89
2
 
6
 
! Отговори
значи преди 1 година
Машинките са голяма работа!Лично се убедих в това!До сега не съм срещал човек,който да е гласувал за тия!
88
2
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аморални хора нямат работа в политиката подаите си оставките докато е времецелта ви е да се докопате до траншовете от ес ама няма да стане много сте наклона и няма да има за всички
87
2
 
7
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Значи,човек ако се замисли сериозно ,тоя на снимката и приятеля му Ококорения за нищо не стават,камо ли за политика.Каквото и да работят те не могат да не лъжат и мамят хората .Просто натурите им са на измамници
86
1
 
3
 
! Отговори
БСП преди 1 година
По-убави ли са?
85
3
 
9
 
! Отговори
Харвардските преди 1 година
мошеници продължават да стягат примката около вратлетата си.Вместо да мислят как да оправят нанесените от тях щети в икономиката и политиката,те се канят още да влошават нещата.Лошото е,че тези селски тарикати измамиха много млади и достойни добри хора.Ще видим докъде ще стигнат с другите си младежи,като чистия и свят,искрен и почтен трезвеник Рашков.
84
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още си мисли, че ще управлява. Размечтал се.
83
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ще влязат с малко депутати в този парламент. В следващия ще са сащо Кирчо и Асен, след това ще изчезнат в историята.
82
2
 
12
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Киро Вън си от управлението още сега крадци Лъжци Грабители разрушихте държавата на всички нива Гешев защо спиш тези лъжат крадат нагло любовници назначиха всичко саботираха и пак нагли незнам кои хубавци гласуват за Вас сега но на следващи избори сте Вън в затвора Вън крадци
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиция от всички партии без ПП, БСП и Възраждане.
80
4
 
14
 
! Отговори
уаууу преди 1 година
ГЕРБ са умряли да правят коалиция с вас ! Егати галоша !
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самонадеян некъдърник със свръх високо его - мисли се за бог. А всъщност е едно голямо нищо. Ако има следващи избори вероятно ПП ще имат резултат от единично число...
78
2
 
19
 
! Отговори
Комуновирус преди 1 година
Вярно ли,че Киро бил подал заявление за канадско гражданство?
77
2
 
18
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 1 година
Ние от ПП заедно с БСП ще се борим с корупцията като крадем.
76
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро ще избяга в Канада,неговата лесна барабар с натрупаното в офшорни сметки,затова правосъдието да действа по експедитивно.Професионален измамник без капка морал,съдружника същия калибър и Лорерите.Варна ,да не сте посмели да давате аванта на Лорер.
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мантрата с кирупцията - голямата лъжа!Такава свръх корупция и шуробаджанащина която показахте толкова явна никой досега не си е позволявал.Киро вие сте позор,как имате очи изобщо да се явявате на избори, провалихте се,и това че вие сте провалени,не е толкова важно,но че с действията си дестабилизирахте държавата и натрупахте кредити,липси и пълна бъркотия навсякъде,спряхте строителство имате нахалството да сте пак във властта,дрънкате празни клишета ,е уникум!Вън и никога повече!
74
2
 
10
 
! Отговори
Киро Гриндъра преди 1 година
Куалирам се с Асенка и Дани - правим влакче!
73
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям праз! Никой не размита за Киро. И без друго ГЕРБ с престъпници като шуробаджанаците Асен, Лорер и Киро - не искат да се коалират.
72
0
 
28
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
абе киро , грешката която радев допусна вие да управлявате , народа този няма да позволи , бъди сигурен !
71
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То хубаво казвате ,но каква ви е алтернативата - отново комунистите от БСП във властта ?!? Да не забравяме че преди да ги свалят нацяло ,Кирчо сдаде поста защото Корнелиа така поиска . Ако ми предлагате комунизъм като алтернатива на ББ - няма нужда . За всичките си грешки през годините ББ не е допуснал БСП във властта и предпочитам този вариант пред варианта на парапета Кирчо