ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае

Нямам нищо общо, написа Диана Дамянова
Обновена: 28 сеп 2022 22:36 | 28 сеп 2022 22:30, Нели Христова
518
ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае
Снимка: БГНЕС

Никола Николов от ГЕРБ обвини Кирил Петков в лъжа и посочи, че по-рано днес Венко Сабрутев е гостувал в предаване в ефира на Nova News.

"Кирил Петков излъга за пореден път всички в национален ефир", категоричен е пиарът на ГЕРБ.

Обвиненията от ГЕРБ дойдоха след като днес Петков се яви на предизборен дебат в bTV, на който трябваше да отиде съпартиецът му Венко Сабрутев.


Появата на Кирил Петков ядоса останалите участници в дебата и дори стана причина ГЕРБ да напуснат студиото.

Петков обясни, че Венко Сабрутев не можел да се яви по лични причини и затова той ще го замести. След края на предаването се появи и пост в страницата на "Продължаваме промяната" във Facebook, който също твърди, че Сабрутиев е бил лично възпрепятстван. От своя страна партията на Петков и Василев обвини ГЕРБ в "бягане от отговорност".


"Дали в неделя Кирил Петков, няма да вземе да се самообяви за министър-председател и да нахлуе в Министерски съвет, преди ЦИК да са обявили резултатите?", попита отново в социалните мрежи пиарката на ГЕРБ Севделина Аранудова.

Бившият пиар на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова отрече да има нещо общо с хода на Кирил Петков да се появи неканен на дебата в bTV.

Ето и какво написа Дамянова във Facebook:

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ!

ПОВТАРЯМ . НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО."

Преди началото на кампанията Дамянова обяви, че няма да работи повече за ПП, няма да е отговорна за победата им и заминава на село. Добави, че е време да се даде път на младите и ще се върне на 2 октомври, за да даде гласа си за ПП, чиято победа миналата година смята за своеобразен венец в кариерата си.

 

Бившата говорителка на кабинета Лена Бориславова пък коментира създалата се ситуация в студиото на bTV без думи, публикувайки меме на страницата си във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
2
 
4
 
! Отговори
българска левица преди 1 година
Измисления проф. от БАН Боян Киров от българска левица не спря да пише срещу ПП. Боянчо, ти стана с измама професор. Цял физически факултет говори, че ти и твоите подчинени сте излъгали и със статии от докторските си сте взели другите си титли. Тези от НАЦИД кой ги подкупи. И да Боян Киров и компания от Българска левица са най-големите врагове на ПП, защото ще ги разследват. Но иначе да- Харвард е класа, а такива мошенници с каскети не обичат това. Те стават професори с лъжи.
363
4
 
2
 
! Отговори
браво на Лена преди 1 година
Не разбирам какво им пречи на герберовите ниаквици кой се е явил. Толкова ли ги е страх? Май Петков трябва д аохраняват, а не Пеевски и Борисов - по .....нямам думи. Давайте деца с вас сме!
362
2
 
4
 
! Отговори
Бог да пази България преди 1 година
Кирил Петков задмина своят идол Зеленски. Четете анализа на психиатъра д-р Цветеслава Гълъбова, която много точно го описва!Не знам какъв човек трябва да си, за да гласуваш за капацитети като Кирил Петков и Ицо Хазарта. Трябва наистина да мразиш себе си и страната си. И този път не чакам ни промяна, ни читаво правителство. А Кирето, горкият, нищо не научи от свалянето си от власт. Ленчето пък пише глупости из фейса и се прави на поетеса в стил Ицо. Да съди Бог!Училището на живота продължава.
361
10
 
1
 
! Отговори
фактите преди 1 година
Сутринта Сабрутев бил в Нова , ама дебата в Бтв беше вечерта , т.е 12часа по-късно , не може ли за 12часа да му се е случило нещо , а!? И какво като са се сменили , нали това е квота на ПП , а какво да кажем за гербаджиите дето се явиха двама , може би за да докарат теглото на шефе си . Цънцарова заедно с "левия" Каримански не спряха да бучат и да провалят дебата .
360
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На някои им хлопа дъската, на Киро цялото дюшеме.
359
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, да не забравяме, че бб е два пъти осъждан за клевета, ама все му дават първо място на изборите. Логика никаква.
358
0
 
2
 
! Отговори
Неси преди 1 година
До ще: ЩЕ ЩЕ - ДА, ДА, АМА НЕ
357
1
 
1
 
! Отговори
Неси преди 1 година
До ББ: Вземете да се прегледате, преди да пишете глупости!
356
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как така на простокирието му се харесват тия инфантилизми на Кирето?
355
30
 
7
 
! Отговори
ще преди 1 година
гласуваме за -ПП- НИКОГА ГЕРБ
354
21
 
12
 
! Отговори
българин преди 1 година
Ако българския избирател допусне разбойническата организация"али баба и 40 разбойника" да са първи,значи сме ивфатилизирано общество.И си заслужаваме тинята, в която живеем.И с право са ни ограбвали 12 г.,и ще продължават да ни ограбват.Има една поговорка,за неумния народ,и слабата държава.
353
2
 
23
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Татко Петко, следи по-изкъсо синчето си бе! Че като е така възбуден - като нищо ще налети на бой! Познаваш си го! Държа се като Наполеон или Хитлер! Аз съм най-добрият! Аз! Аз! Аз!
352
20
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и от кога цензурата в бтв е правило,наЦинална телевизия,би трябвало всеки да може да изкаже мнение...Петков го направи и бтв го използва за да го очерни,ако бе дошъл боко...мали водещата щеше да се...съблече,до там ви доведоха...,добрата новина е приятели,че САЩ осъзнаха,че без помощта им сме загубени...идват...Бог да пази САЩ!!!Свободен Свят...или мъртав!
351
13
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
бтв няма аудитория...Апаостола ни не е чакал да го "поканят"!България е превзета от руснаците и служлбите им...няма да чакаме да ни "канят" за да заьявам,че Българите искаме да живеем Свободни,че сме готови да воюваме за Свободата си,че сме лоялни за разлика от политиците даващи разнородни,от службите на р,усия и пАсолството...Бългаярия не иска да носи рубашки!!!България не иска да продължи руският грабеж...45 г комунистически...и 30 г кгб-фсб руски...баста, никога повече дпс-гроб-***!!!
350
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сега не съм чувал някой да проявява такова неуважение към аудиторията да се явява неканен.
349
5
 
5
 
! Отговори
Психодиспансера преди 1 година
До ИзбориАз се чудя за Слави или Янев да гласувам само те не са зомбирани *** жадни за пари .Жалкото е че дори не знаят какво да ги правят тези пари кътат ги перат ги ставт им роби ,ачовек е смъртен живее два магарешки живота продължителност на живот.Лъжат, мажат, крадат, кътат и като паднат илюзиите че всико е пари и врътват буркана,абе -***.
348
19
 
6
 
! Отговори
KRISTIAN преди 1 година
Днес БГ явно са долни Гербаджийчета даржат още тая нелепа статия..Браво на Кирил..Ония дебелия Бойко кухата лейка винаги е бил долен страхливец и лъжец..Държи родителите ни в долна мизерия вече колкото комунистите..
347
1
 
8
 
! Отговори
Борим инфлацията преди 1 година
Миналата седмица разрешиха просенето и проституцията,нема да има вече гладни
346
4
 
13
 
! Отговори
резидент Гумен Гадев преди 1 година
Избягаха ми две служителки от розовия контингент - Кирилка и Асенка! Ако някой ги забележи, веднага да уведоми съответните органи за да бъдат върнати по работните си места (легла) в бардака на ул. Козяк!
345
1
 
2
 
! Отговори
Бамби преди 1 година
Динозавъра е дзвер ,още от стълбите почва да налита истински Тиранозавър рекс.