Нешка Робева: Хората дълго време очакваха промяна

Народът си искал ГЕРБ и след тях са ДПС
Обновена: 3 окт 2022 00:03 | 2 окт 2022 23:51, Камелия Цветанова
26
Нешка Робева: Хората дълго време очакваха промяна
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Хората дълго време очакваха промяна. И когато се появиха тези млади хора, изведнъж хората се събудиха. Повярваха в чистотата на лудостта. За съжаление, промяната не се случи както всички я очакваха. Най-страшното и това, което предизвика апатията и отказа от гласуване, е Народното събрание. Простотията, която лъха, тази агресия. Аз отказах да слушам партиите", коментира легендата в художествената гимнастика Нешка Робева в изборното студио на Bulgaria ON AIR "Големият залог".

"Вече трети избори народът си иска ГЕРБ. Щом народът си иска ГЕРБ и след тях са ДПС, а "Демократична България" е готова за всеки да се залепи, те правят едно правителство", изтъкна Робева.

Тя алармира, че я няма мисълта за България, а вместо това има наглост.

"Какво значи да направиш коалиция? Всички се радвахме. Направиха програми, очертаха червени линии. След това тези червени линии излизат виртуални. Знаем, че поне половината милиарди от ЕС ще бъдат откраднати. Но не знаем какво ще стане утре. Противопоставят се два свята и ние сме въвлечени. Ние сме просто едни пионки, едни въшчици", подчерта Робева.

"Българинът е особняк и търпи много, но ако се сбъдне всичко, което ни предсказват "достойните", и когато се наложи човек да купи един кубик дърва за 200 лева и не може да си гледа децата... Ще се поохлади ентусиазмът, когато видим народът как се надига. Аз също вече не вярвам, но се задължих да гласувам. На кого да вярваш?", каза още легендарната треньорка.

Тя посочи, че президентът на Азербайджан фигурира в списъка "Магнитски", но в същото време ние не се отказваме от азерския газ. И настоя, че демокрацията изисква изключителна самодисциплина и почтеност. По думите ѝ демокрацията е зачитане на другото.

"Политиците да излязат от черупката на комфорта и да пожалят този безкрайно унижен, болен и обезверен български народ. Само те могат да накарат хората да им повярват с личния пример", завърши Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвам се че има хора който виждат през призмата това е да разбираш какво не трябва да правиш и Нешка добре го показвам оже да я наричате комонист но защо това трябва да е обидно имам приятели комонист и съм благодарен на земята че ме е срещнала със точно тези определени хора тешко ще е но най якото във това че ще видим една ботплка дерби кола тръскана 20 години всеки момент чака да се пръсне не е важно за това кой мисли за това да не е гладен народа или второто което е по грозно гладен и беден!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оффчият мат'рял забеляза ли,какви бяха първите думи на "победителя на народа" - "ние сме с ЕС и НАТО"!Абре стадо,не каза нищо за така наречения "народ",а първите му думи бяха да изрази верноподаничеството си към окупаторите ни!Браво стадо!Заслужаваш си новия/стар овчар и огромната си къса памет!Бе-е-е.......................
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да кажеш истината на пр.......ст народ е безсмислено няма да разбере нищо !
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешка е една печална (комунистическа) грешка!
15
2
 
4
 
! Отговори
До нешке намерихте л преди 1 година
"нешке намерихте ли си акъла с татовата щерка людмила в царичината дупка?"==>>Какво общо има Людмила с Царичина дупка. Людмила я ликвидираха 1981г, а кога копаха Царичина? При "демокрацията" я копаха, кога военен министър беше Димитър Луджев - Митьо Дамаджаната. Людмила е искала да копая в Странджа, да търси гробницата на Бастет, но нещо не се получило. Къдее Царичина, къде е Странджа, ама карай, лаф да става.
14
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарката много иска да прави реклама на Просия и руския "мир", но сега няма как, и затова прави следващото най добро за кремълската хунта нещо - да обяснява как страната ни е зле. Така се унижава народа и му се насажда робско мислене.
13
6
 
4
 
! Отговори
Петров преди 1 година
тази другарска първо беше за живков, после за горбачов, после за желев, после за костов, после за станищев, после за царя, сега пак се прави че уж има позиция, а си търси келепир, както винаги.
12
7
 
10
 
! Отговори
След като публично преди 1 година
и срещу заплащане агитираше за Бареков, г-жа Нешка Робева изгуби моралното право да се произнася по обществени въпроси. Просто мнението и вече е компрометирано. Да е жива и здрава и да си гледа старините.
11
21
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 година
Тая дърта коза пак разнася воня по телевизиите
10
7
 
22
 
! Отговори
абе преди 1 година
тая сега от кои е ?! щото като пчеличка кацаше на различни партии .
9
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам се ; Защо й е на тая червена розичка увехнала да вземе в устата си Азербайджанския президент. Злобарка. Кой е треньора по художествена гимнастика в Азербейджан. А тя злобее.
8
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тя комунистическа огризка защо още й се дава трибуна? Не стига ли, че лиже ботуши на Радев в абсолютно унизително демонстрация на принадлежност към злокобния руски свят?
7
2
 
22
 
! Отговори
Омбре преди 1 година
Много хора г-жо Робева станаха роби на политическата система от 1989г. до днес. Днес ние 50-60г. Работещи бедни жертви на феодализма отново наказахме подлежащите на лустрация полит.личности и техните протежета. Демографския срив и ислямизация върви с пълна сила. И отново сме от "пусто в празно". Незабавен закон за лустрация и арести на политици и длъжностни лица. Това искат тези , които гласуваха.А още повече тези , които въздържаха гласа си.
6
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешка след Бюрека е най-добре да си мълчи
5
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората дълго време очакваха промяна. И когато се появиха тези млади хора, изведнъж хората се събудиха. Повярваха в чистотата на лудостта. За съжаление, промяната не се случи както всички я очакваха__________Това е тооолкова т.ъ.п.о казано!! Как са очаквали хората промяната, за колко време са я очаквали - за 3 месеца?? Какво са очаквали да се промени - само заплатите? Ами политическите структури, които я разяждат отвътре?зависимостта от Русия?
4
12
 
29
 
! Отговори
Киро Промяната преди 1 година
Червена бабичка!
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 89-та досега все е промвна. Надолу
2
14
 
24
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Тази маша на чужди агентури е една от причините за днешното състоание на България.
1
5
 
25
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Промяна няма - ами да мислим кой накаде ще заминава прес терминала