Задържаха двама в Плевенско за търговия с гласове

Жандармерията влезе в къща в плевенското село Буковлък
2 окт 2022 13:53, Йоана Цонева
10
Задържаха двама в Плевенско за търговия с гласове
Снимка: БГНЕС

Жандармерията влезе в къща в плевенското село Буковлък и задържа двама души след сигнал за покупко-продажба на гласове.

По-рано кметът Георги Божинов съобщи, че е бил привикан да бъде предупреден, че има сигнал за купуване на гласове срещу него в замяна на един кубик дърва, но той отрече, съобщават от Нова телевизия.

ЦИК поиска втора машина за две от секциите, тъй като в едната са над 1100 имащите право на глас, а се предполага, че ще има голям интерес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Ром от преди 1 година
Буковлък заплашва от екрана на НОВА тв и предупреди, че ромите ще се размножават още повече: " Ние ще правим още повече деца, запомнете го от нас. Тази депресия, дето ни наречохте така " като динозаври". Ние, "динозаврите", ще се размножим още повече. Да знаете".
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали ви казах още преди няколко дни,че в това село масово гласуват за ГЕРБ.Така беше на предишните избори,така е и сега.И после пак казвайте,че не се купуват ромски гласове.
2
0
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
И за коя партия за купували гласове. Защо са задържани крайните търговци-никой няма да извади лични пари, а парите очевидно са предоставени от неизвестната партия, защо не е задържан лидерът на съответната партия?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като ги видях как изглеждат и как им изглежда къщата,може и НАП да влязат,а не само да ми броят разписки от куриерите, някой дали си продава вехториите.