Даниел Лорер: Кабинетът "Радев" изпълнява политика различна от нашата

Преговори с ГЕРБ само без Бойко Борисов
3 окт 2022 19:43, Нели Христова
61
Даниел Лорер: Кабинетът "Радев" изпълнява политика различна от нашата
Снимка: БГНЕС

"Аз бих разширил темата към ГЕРБ и ДПС. Работата ни с тях се възпрепятства по една причина - те двете са асоциация на затъването на България в последните години. Докато няма промяна в ръководството им, те са извън възможностите ни за коалиция. ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори", това заяви по БНТ Даниел Лорер от "Продължаваме промяната" по повод преговорите, които очакват партиите след изборите на 2 октомври.

Според финалното преброяване на протоколите "Промяната" завършва на второ място с 20,20% от гласовете.

Лорер заяви, че ГЕРБ трябва да поемат политическа отговорност и да положат всички усилия да направят стабилно управление.

"Най-доброто решение беше да откажем коалиция с ДБ, според информацията, която имахме тогава. Гледането назад никога не е продуктивно".

"Основният негатив, който ние понасяме като управляващи, е че управлявахме в една тройна криза. Инфлация, война и пандемия. Нашата кампания трябваше да се фокусира върху един от основните страхове на хората - инфлацията", така Лорер коментира управлението на "Продължаваме промяната".

"Кабинетът "Радев" изпълнява политика различна от нашата. Когато президентът Радев застана с българския народ и подкрепи протестите, той беше подкрепен и от нас. За съжаление, той промени посоката си", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Лорер: Преговори с ГЕРБ само без Бойко. А защо ГЕРБ да не преговаря с ПП без парашутисти Кирчо, Василев и Лорер.
52
2
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ 25.3% преди 1 година
Радев ви обеща Промяна - ЕТО Я !!
51
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уоу,"гласовете на българите",над 70 % не гласуваха защото знаят,че изборите са манипулирани през руските тв-та,през сайтовете на раша,гроб "спечелиха"да понесат отговорността,останалото са манипулации...следя цената на бензина добрев!ренсията на майка ми,цената на хляба,заплатите,армията която да пази домовете ни,връщането на децата ни от робство...копейкин лесен...цяла русия бачка за него през служби през еничари,ПП никакви коалиции с крадци и чуждопоклонници...чуждопокланник го въведе...Избори
50
2
 
7
 
! Отговори
Ники преди 1 година
На последните избори в България освободена от Комунизма радваща се на свобода и Демокрация Република България резултатите са следните На първо място с 25% партията на Американските тайни служби ЦРУ (ГЕРБ)На второ място с 18% партията на Израелските тайни служби Моссад , евреите Кирчо , Лорер и КокорчоНа трето място партията на Турските тайни служби МИТ , Българи , ай честиту , Честита Ви свобода и Демокрация
49
1
 
9
 
! Отговори
BG преди 1 година
Вашата политика я видяхме, а сега народа я изпитва ! Некадърници !
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се как още не са поискали освен ББ да изчезне, Герб да се присламчи към тяхното ПП като Руди Гела и другите, дето го направиха. И тогава вече ще благоволят да говорят с Герб. Абе тия много за сериозен фактор се взеха!
47
1
 
3
 
! Отговори
пери преди 1 година
Не ви подкрепихме за това. Звучи като предателство.
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***, теди УПРАВЛЯВАТ В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПОСЛЕ В РЕДОВНОТО! ТЕЗИ СА НЕКАДЪРНИЦИ! НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК! РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! 91
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от тия и техните условия! Ей, изпратени сте там за да РАБОТИТЕ, не да избирате с кого ще го правите. Както вие, така и останалите сте попаднали там с гласовете на българите, за да решавате проблемите на страната. Не да се правите на ощипани госпожици. И кой ви дава право на такива капризи? Аз искам да си смените и вашето политическо ръководство, дали ще го направите? Освен, ако сами не решите да им заемете местата и пак ще имате оправдания. Захващайте се за работа с всичките други! !!
44
2
 
16
 
! Отговори
Глас народен преди 1 година
Злобен алчен надут циркаджия!!! Всички политици живеят на друга планета ние за тях сме рая и изобщо не ги интересува нашето мнение!!! Тези всички циркаджий тежки измамници трябва да им се забрани да си играят на политика!!! Нови лица иначе България изчезва!!!
43
2
 
22
 
! Отговори
Нели преди 1 година
Я се разкарай бе лъжец.Потъвала България?!Потънахме при вас лъжецо.България ако потъваше при Борисов умните,красивите,с езиците нямаше да се върнат в България и веднага да драпат от улицата да управляват Изчезвайте бе нагли лъжци,с огромно самочувствие без покритие Какво направихте за 7 месеца бе, Нищо!Хаос,перчене,махленщина Противни типиве
42
0
 
11
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Да не почистят тях и да подкрепят ГЕРБ,както те почистиха партията на Слави?
41
0
 
25
 
! Отговори
МЕТ преди 1 година
Семейно-олигархичния кръг Петков-Василев-Лорер е отговорен за ежемесечното олекване на хазната с по 100 млн лв комисонни платени на назначените от тях посредници за доставка на газ.
40
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много точно казано . Нека наистина Герб да поемат управлението, за да се уверят скоро всички за пореден път какъв лъжец е Бойко, когато се перчи: "Аз на тяхно място това щях да направя , онова нямаше да направя така, с този щях да говоря.." Хайде сега направи го и докажи лоялността си към Европа и Щатите, ама без България да понесе последствия от санкциите и свали инфлацията, както обеща. Или замълчи завинаги и си остани при Путин!
39
0
 
14
 
! Отговори
Бай Танас преди 1 година
Бойко ви каза, че без Кирчо и Асенчо може да говори с вас, ако го помолите
38
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ГЕРБ трябва да поемат политическата отговорност за вашите безобразия, Лореале! За назначенията ви с жена ти в МС по кумова линия, за да точите от държавата, въпреки че сте богати!
37
12
 
6
 
! Отговори
Долу Радев ДПС герб преди 1 година
Никога повече Радев ДПС герб. Народа ще излезе със камъни и сопи по тази Доган кръдлиеа. В затвора всички олигарси Крали България
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много правителства ще се изредят да управляват България, но всички те само ще крадат.
35
8
 
3
 
! Отговори
ДПС ГЕРБ преди 1 година
Никога повече герб ДПС най корумпирани в Европа САЩ трябва да се намеси и всички тези *** да влезат в затвора
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами не, Вие изпълнявате политика различно от тази на кабинета Радев.