Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция

"Отказваме да преговаряме с ГЕРБ, без коалиция с ДПС"
Обновена: 3 окт 2022 09:04 | 3 окт 2022 09:00, Елка Василева
79
Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция
Снимка: БГНЕС

"Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС, ние сме последователни. Първата политическа сила носи голяма отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ. ГЕРБ имат голям избор, ДПС е логичен коалиционен партньор, например и "златен пръст" от "Възраждане", заяви пред БНТ лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Още по темата
По думите му ролята на конструктивна опозиция е важна с цел бдителност.

Той поясни, че няма идея какво точно представлява партията на Стефан Янев "Български възход". Няма ясна визия кой и как стои отзад и каква е крайната политика на партията, уточни Петко

"Ще бъдем гласна опозиция. През последните 7-8 месеца инфлацията заля цяла Европа и животът стана много скъп, много хора се разочароваха, те са в малките населени места и решиха да не отидат да гласуват", добави лидерът на "Продължаваме промяната".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: ДПСГЕРБппКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 1 година
Виждам, че част от текста липсва. Става въпрос за видната приватизаторка *** Импексова, участвала в приватизацията на Техноимпекс+2 ет.от луксозна служебна сграда в Хараре/Зимбабве. Слушам Лорерчо от харвардската мафия. ,Защо в Б-Я не се прие Закон за Лустрация, което е важен фактор. Хиляди бг граждани се питат, как дойде това харвардско племе? Добре постъпиха в Румъния със с-во Чеушеско, скъсаха с комунизма, промениха вижданията си, развиват икономиката си, сдобиха се с газ и ходи ги гони.
62
1
 
2
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 1 година
Къде бяха Кирчо и Кокорчо, когато *** Импексова участваше какво в личен план, така и за БТК, Булгартабак, Пловдивския панаир, ЦУМ и др.? Говорят за ЕС, но ръка за ръка със "соц."комунистите, разграбили и фалирали държавата. Живееше си в Канада, но далаверите в България, което най-нагло прави и сега, както и баща му, избягал от България по линия на ДС, със 180 млн.от бг народ. Повярвал си, че от него започва света? Трябваше да се постъпи както в Румъния и да изтривам комунистите от земята.
61
2
 
2
 
! Отговори
дедо от село преди 1 година
не ви ли стана ясно кои са тия ПП "Харвардски конкуренти"? Това са измислените от ДС комунистически издънки на стари разведки,докарани с цел да угищожат ГЕРБ и поставени с мантрата за "новите млади умни и красиви" лица, но те де факто изместиха БСП от политиката и я пратиха в 16-та глуха...Оказа се,че старата партия ГЕРБ,създадена по матрицата на БСП, но доказана в Европа, че може, пак ще ни управлява.
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко си лицемерен ти, конструктивния!!! Ще ти е полезно в опозиция, да се кротнеш малко! И се научи на български,че снощи много заекваше
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 54. Хе-хе, какъв кон, какъв боб? Ти видя ли добре резултатите?
58
1
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
А ве, некадърен глу.пак, точно ти и кокорчо може да бъдете само деструктивна опозиция и затова ще бъдете изтикани настрани, за да не пречите. Избирателите за пореден път ви показаха какво управление искат.
57
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прекалено много облажени има от корупция, чекмеджета и далавери. Същите гладни *** ще гласуват за друг, само ако и той им подхвърля далавери и европейски пари. Няма да подкрепят, човек, който иска да спре корупцията и незаконните им доходи.
56
6
 
1
 
! Отговори
zzzzz преди 1 година
До ами,Нееее , нененененене. Сега баце бочи да хване горещия картоф и да налапа на доган папалюгата до топките.
55
0
 
11
 
! Отговори
Царя е гол преди 1 година
С тоя си проклет коментар, Петков за пореден път показа какъв страхливец е! Тоест иска министерска заплата, но да не носи отговорност. Нали дойде да ни оправяш? Това ли ти е борбения дух? По скоро това е пораженчески дух! Страхливец! Не щеш грам власт да видиш, щото нищо не можеш и нищо не знаеш! Между другото, нивото на английския му е хипер ниско, страннно за човек женен за канадка и живял там.
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа пъ Янев кой беше че не си спомням Изобщо На'ща Махала
53
6
 
24
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Нема да продължава промяната май :)))
52
4
 
1
 
! Отговори
Арменчето преди 1 година
лори нищо не си видял от света,нито аз де,ама на 11г.цял месец живях в Париж 1990г.ти къде беше ве ганка?Народа си обикаля света,това че си ходил то Улан Батор не те прави човек!
51
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е сега гербавите ще видят кон боб яде ли.
50
1
 
3
 
! Отговори
ma#kak преди 1 година
***!
49
5
 
16
 
! Отговори
Праведен преди 1 година
Ти се подготви за затвора !
48
7
 
15
 
! Отговори
абе преди 1 година
кирчо , Лена дали е гласувала ?
47
10
 
12
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Тотален слуга на Фащ изчезвай канадо-украинецо.
46
8
 
12
 
! Отговори
ами, преди 1 година
Кирчо,като няма да се коалирате за редовно правителство от което държавата има необходимост разпускайте седянката ПП и изчезвайте. Народът не е опитно зайче да си експериментирате с избори. Не гласува за кефа ви, нито за черните ви очи, а за да управлявате нормално държавата в полза на народа. Като не можете,или не искате махайте се.
45
7
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Кирьоооо, сега ще гледаш как се прави. До дни на Копейката ще му изкупят депутатите на живо тегло. ГЕРБ, ДПС, Янев, Възраждане :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
44
9
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Да сравняваш управлението на Борисов, с това на Мошениците от Харвард , е Перверзия! Това го правят само от партия Изхождане! Борисов построи Метро, построи околовръстно, ...нямаше град който да не усети Еврофондовете! Беше посрещан от всички световни лидери! Построи газовата инфраструктура ! Влязохме чакалнята на ЕЗ с най-ниски дълг и инфлация,и ни даваха заеми почти с нула лихва! Поразиите на Мошениците няма да изреждам!