"Български възход" отива на вота като партия, а не като коалиция

Не се очаква съвместна работа с АБВ, посочи бившият служебен премиер
36
"Български възход" отива на вота като партия, а не като коалиция
Снимка: БГНЕС

На предстоящите на 2 април предсрочни парламентарни избори "Български възход" ще се яви не като коалиция, а като политическа партия, обяви в Хасково лидерът на партията Стефан Янев.

Бившият служебен премиер посочи, че не предвижда съвместна работа с АБВ, но не изключва възможност в рамките на партийното представяне на "Български възход" да си партнират с хора от други формации през гражданска квота или споразумение.

Попитан защо човек, който мисли диалогично и коалиционно, в един момент решава да се яви сам на изборите, Янев отговори: "На предните избори не ни достигна време за регистрация на партията. На практика тогава ние направихме коалиция от три партии мандатоносители. В момента е време за утвърждаване на партията, на нейните структура, да се види какво всъщност представлява партията и как по най-добрия начин може да бъдем в интерес на гражданите и да предлагаме решения, това е целта", посочи Янев, цитиран от БТА.

Той изрази оптимизъм, че „Български възход“ ще премине 4-процентната бариера.

По думите му привличането на избиратели не е чисто механичен процес, а процес в който посланията трябва да стигнат до сърцата и до умовете на хората. За това от партията започват интензивна работа и срещи с хората в тази посока във всички избирателни райони на страната.

"За да обясним защо сме на политическото поле и какво се опитваме да правим. Опитваме се да правим смислени неща, малки стъпки, малки решения, но да вървим напред да се развива България", каза още Стефан Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Мънго джери преди 1 година
Черния Стефан няма да види повече парламента.
31
0
 
3
 
! Отговори
да се знае преди 1 година
този където каза "Нато е България и България е нато"не трябва да се доближава до парламента.
30
0
 
2
 
! Отговори
Дон Кихот преди 1 година
До Мътни водиСанчо те бяха ги взели отпреди мините в съдружие с Бг фирми сега прехвърлиха само дяловете на канадците.Там няма кво да се прави по документи всичко е ОК .
29
0
 
3
 
! Отговори
Стамболов преди 1 година
Политиците ни са толкова зле ,че дори немогат да говорят.ПП въртят едни и същи клищета като развален бот направо немом ги траем .Няма дебати по телевизията има само някакви речи и караници.Всички са слуги на корпорации.Янев има само някакво личе и чест другите в парламента са сложени от картелите да ни разиграват...
28
0
 
3
 
! Отговори
Мътни води преди 1 година
Абе къде отива златото на България .Оня ден дадоха полвин Родопа планина за 4,5 милиона на Канадци.Толкова струва една кола - Бугати Вейрон.
27
4
 
1
 
! Отговори
Разборки преди 1 година
Янев е най-добрия от всички политици в момента ,но си няма олигарх или обрачи от фирми да му наемат най-добрите ПР в Света и да дадеш милиони на нова тв и др. през министара на спорта за реклама спорта (оня с ръце анални вибратори ) както направиха ПП . Ама то дори като не знаеш какво пише на сградата на народното събрание ако ще Опра да ти е ПР все тая.Оня ден Кирчо се изцепи с фалшива усмивка и заяви "Обединяваме се със ДБ защото дори и на сградата на парламента пише Обидинението прави силата"
26
1
 
4
 
! Отговори
Няма смисъл :) преди 1 година
СтиВън Янки,омекналия златен пръст е аут!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
" Политиците" много добре знаеха,че повечето от 70%,ако Не и Повече,от българите,Са Против България да изпраща,каквото и да е Оръжие за Украйна! БП взе Еднолично решение,да изпрати такова на Укрия! Ще има наказателен вот при всички случаи на тези избори ,заради Тази Тяхна НАГЛОСТ и Незачитане на Българските граждани! -:) Нищо не е забравено!
24
1
 
7
 
! Отговори
хаха преди 1 година
сами щото никой не иска да се коалира с тях :)
23
1
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Опозицията И в следващият парламент,Няма Да допусне повече ГЕРБ до властта! Колкото и гласове да " спечелят" стига да са под 51% ! -:) А те ще са още по малко!-:)) Така че За Реставраторите ГЕРБ на техният " модел",Пак няма да им стигнат силите!-:)) Ще има изненади И на тези избори! Лично мисля,че Възраждане ще повиши резултатите си и ще обърка сметките на всички!-:)
22
0
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Български възход,влезе в миналото вече НС,с идеята да се прикрепи към всеки,който може да създаде правителство! Пробва и гласува заедно с ГЕРБ! През изминалите избори,българина гласувайки За Опозицията,подсказа и Каза,че Не му трябва " просто правителство" на всяка цена! За Възхода нямаше значение този факт! Е сгреши тук! Янев беше готов И да е Министър председател пак,без значение кой,стига да го " изберат" за такъв! БВъзход заслужено пътува при ИТН на следващите избори! Силата е в Опозицията!
21
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Кой?
20
0
 
3
 
! Отговори
до Анонимен преди 1 година
Колега, повтарям отново, не защото е "светец", а защото няма за кого!!!!! Няма да гласувам, ако въобще реша да гласувам, за новите и стари мутри, мафиоти, предатели и продажници на Бг. Що се касае до Оръжието за укропия, най-малко съм го очаквал че ще бъде предадено с Мълчаливото Съгласие на "Болшивишките" Капиталисти на "Мадам Н."! ПС Силно се съмнявам, че Янев ще прескочи 4%, но това ще е моят избор.
19
0
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Янев миналия път излъга някой комунисти, ама ся е ЧАО :))))))))))))))
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ако реша да гласувам, шъ е за Янев" - галсувай, ама не забравяй че Янев до един подкрепиха оръжие за Украйна :) И пак ще го направят.
17
0
 
7
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Той изрази оптимизъм, че Български възход ще премине 4-процентната бариераЕ, te тоя оптимизъм ще ти изиграе, ама мн лоша шега :D
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя път тия нема да прескочат бариерата. Новите социалисти ще раздробят още повече комунстическия вот и БСП съвсем ще пропаднат.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, мерси! Прекрасно видяхме какво представляват! В името на властта готови на всичко с всеки! А и да не забравяме за това, че излъгаха избирателите си!
14
1
 
9
 
! Отговори
Тоест преди 1 година
Като патерица.
13
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
покажете си хората кои какъв бизнес има от къде идва така анонимно не ставакапиталистите вън от листите