Демерджиев: Лавинообразен е ръстът на сигналите за купуване на гласове

Те са със 17% повече
18 мар 2023 12:21, Нели Христова
47
Демерджиев: Лавинообразен е ръстът на сигналите за купуване на гласове
Снимка: БГНЕС

Лавинообразен е ръстът на сигналите за купуване на гласове. Образуваните досъдебни производства - двойно повече, обяви пред bTV вътрешният министър Иван Демерджиев.

По думите на вътрешния министър сигналите за купуване на гласове са със 17% повече до този момент при тези избори в сравнение с предишните.

Демерджиев коментира пред bTV и изнесената информация в четвъртък за списъци с висши магистрати и началници на полицията. По думите му няма сигнали до МВР за готвени покушения.

“Сигналите растат постоянно, ако преди няколко дни бяха девет, сега са 48. Нашите оперативни сигнали, по които работим, са над 190, така че нарастват лавинообразно. Този път, при тези избори са с около 17% повече. Постъпилите сигнали и над пъти повече са образуваните досъдебни производства, така ще има ръст по всички параметри”, каза вътрешният министър.

Вътрешният министър коментира и последното посегателство над български клуб в Северна Македония.

Демерджиев обясни, че според югозападната ни съседка посегателството е икономическо престъпление и от мястото е откраднат един монитор от компютър и няма общо с отношенията между двете страни или омраза към българите там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Защо не видиш Киро с кодовете нали ги предлагаше на Нинова защо това не разследваш или Купуването на депутати от Киро защо се мълчи по тези въпроси
38
0
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ДЕРМЕНДЖИЕВ ЛАВИНООБРАЗНО Е ПРЕМИНАВАНЕТО НА МИГРАНТИ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ОТ НИКОГО ДЕРМЕНДЖИЕВ ТО БИВА ВНУШЕНИЯ АМА ЧАК ТОЛКОВА СПРЕТЕ СЕ НАЗНАЧЕНИ СЛУЖЕБНИ УЖ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ
37
0
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
РАДОСЛАВ СПРИ ДА ПИШЕШ ЛЪЖИ ИЗМИСЛИЦИ И КАКВОТО ТИ ПАДНЕ В ЕВРОПА ГЛАСУВАТ С БЮЛЕТИНА И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ЖЕЛАЯ НЯКАКВИ ДА МИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ГЛАСУВАМ С БЮЛЕТИНА А ТИ РАДОСЛАВ ВЪРВИ ДА ЖИВЕЕШ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ТУК Е БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯ СВЪРШИ ТАЗИ ЗАБРАНА ОЩЕ СЕ ТРЪШКАЙ ТОВА БЕШЕ БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯ
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РадославАбе, виждам, че доста ви боли, че няма вече да мамите с машините.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз бях точен с парите търси проблем, където няма. Основните купувачи на гкасове са ПП и ДБ. те се готвят да използват отново флашките.Нека не позвилим на Кирил Петков отново да заграби с измама властта!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди имаше. Писах и за минути се изнесе младото и се скри в гаража. Имат си хора в мвр, явно, които им докладваха. Дори и да има даване на пари, явно скрито ще е. А преди години се нареждаха без значение етноси и срещу подпис в тетрадката им даваха по 20 лева. А какво ли ме еня България. Всички са роднини, познати с големи връзки и ок, но лично на мен ми липсва средата на нашите отгледани с голяма любов и чакани 15 г да се появят на бял свят, но отлитнаха завинаги, от завист, от бедните на бою
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лавинообразен какво значи? Сега във всеки град, във всяко село се купуват гласове, така ли?
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде честито на хартиените измамници, гласувайте пак за тях !
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ не дават повече от 50 на тези избори при нас.. Магазинера се мръщи като чуе за повече..
30
7
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Че нали затова Асфалт паша, Курналина, Копейката и Карауглу цивриха толкова за тоалетна хартия! Те си знаят, че без купеният вот зорлем събират % колкото селски кмет! На последните избори депутат имаше по малко гласове отколкото се събират на средно голяма селска сватба! Тези избори са пародия, порнография и трагикомедия с главни актриси хартиените коалиционни партньори! И на пък на всичкия купен вот, пак няма да съберат гласове за да е легитимно НС или правителството!
29
3
 
2
 
! Отговори
БЕБЕТО - СМЕШНИК преди 1 година
ОПГ- ТАТАРИ-РУСОФИЛИ....
28
2
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
ТИ ДА ВИДИШ сериозно ли Въ? И кой ги подава Рашков ли , не му се връзвай след първата чашка не знае какво говори.
27
0
 
1
 
! Отговори
Ами преди 1 година
хванете тия партии и ръководствата им! ***!
26
2
 
5
 
! Отговори
И АКО МОЖЕ ПО ЧЕСТО преди 1 година
С ТИЯ МАДУРОВСКИ МАШИНИ НАРОДА УМРЯ ОТ ГЛАД БЕ! 5 ПЪТИ НА ИЗБОРИ БЕЗ ПАРИ? ПО 100 ЛВ. СИ Е ЦЯЛА ПЕНСИЯ - ТРИНАЙСТА! ДОБРЕ ЧЕ КАКА КОРНИ МИСЛИ ЗА НАРОДА.
25
2
 
9
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
Тоя минастър го превърнаха в ***...бостанско плашило за гаргите...жалка пародия на минастър!!!!Адвокатеее...адвокатеее...да ТЕшиба кой те хване ...!
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че кой се натиска предварително толкова пари да раздава за да печели гласове на избори,който ще бъдат признати за недействителни при преброяване в сраврение с изборната документация записвана старателно по номера на личните документи на явилите се участващи гласоподаватели с час на явяване и личен подпис,че наистина се е явил на избори,а не само минал около изборния пункт за гласуване СИК за да могат служителите в изборния ден да си защитят часовете на работа защо са ги извикали в извънреден ден
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кво.....
22
2
 
8
 
! Отговори
2000 НА ЖУРНАЛИСТ? преди 1 година
ЕДИН МИЛИОН ГЛАСА ПО 100 ЛВ. СА СТО МИЛИОНА ГЛАСА ЗА КИРЕТО. КАКВО СА СЕ СТИСНАЛИ ЧЕРЕПА И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ? ПОСЛЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ТЯХНО 4 ГОДИНИ. САМО СИ ХАБЯТ ПАРИТЕ С ЦЕТАНКА РИЗОВА, ВИКТОР, ЛОРА, ДИКОВ, КАННА, И ДРУГИ ХАЛТУРАДЖИИ.
21
2
 
10
 
! Отговори
ей писна ми от тоя: преди 1 година
Адвокат...не се нарева...все някой му пречи ...и все някой друг му е виновен!!!! НА крива ракета и Космоса и пречи!!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
затова не трябва да гласуваме за да останат неграмотните и купените гласоведа видим с какъв авторитет ще се опитват да правят правителство избори до дупкадокато изчистим тази с-г-а-н