Нинова: Мъчат се да ни ударят, защото сме неподчинената партия

БСП пази мира, доходите, семейството и децата, каза тя
18 мар 2023 17:42, Анисия Иванова
80
Нинова: Мъчат се да ни ударят, защото сме неподчинената партия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

БСП няма да допусне да се вдигнат данъците и да се намалят доходите. Това заяви лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Ще направя всичко по силите си да обединим и другите парламентарни групи такъв бюджет да не се приема, защото това означава и удар по икономиката, и удар по семействата. Навсякъде намаляват данъците и дават помощи на семействата. Това, което са замислили от служебното правителство, е абсурд и няма да стане. Ние искаме точно обратното", коментира Нинова на среща с избиратели и симпатизанти на партията във Видин.

Нинова заяви, че първото, за което ще настоява БСП в парламента, е таван на цените на основните хранителни стоки и посочи, че проверките от страна на  служебното правителство са неефективни.

"Да проверяваш етикета дали отговаря, или му е изтекъл срока на годност, не е борба с инфлацията и с високите цени. Половин Европа проумя това, в половин Европа има таван на цени на хранителни стоки. Франция договори с големите търговски вериги 200 стоки да се продават под 2 евро и тази цена да остане замразена през следващите три месеца. Е, по-глупави ли са французите от нас?", попита тя и посочи, че таван на цените е приложен още в Гърция, Унгария, Испания.

Тя коментира още, че основната битка сега е между ПП-ДБ и ГЕРБ, но няма никакво значение кой от тях е първи и кой втори – защото те са едно и също. Нинова припомни, че това са партиите, които подкрепиха закупуването на нова ескадрила F-16, военна помощ за Украйна, джендър идеологията, премахването на паметниците, дефицит под 3%. „Те по големите политики са абсолютно едно и също. Единственото, за което спорят е кой е по-голям крадец и кой е по-корумпиран. Ние сме точно обратното – против войната, против джендър идеологията, за държавна подкрепа и помощ за икономиката и хората и защита на паметниците",  каза лидерът на БСП.

"По всякакъв начин се мъчат да ни ударят, защото сме неподчинената партия. Президентът създаде ПП и каза това са новите леви. След това „Български възход.Сега „новото ляво”, колко да са нови лицата в тази партия  - наши стари другари, за които всички сте изтрили по три чифта обувки да ги правите президенти, омбудсмани, депутати. Колко да са леви?", каза още Нинова. 

Лидерът на БСП коментира и референдума против джендър идеологията, който БСП организира, като посочи, че партията е подложена на изключителен натиск да приеме Истанблуската конвенция: "100 пъти съм писала на всички европейски лидери - българската Конституция не признава друго, освен мъж и жена, и тези 30-40 пола, различни от тези два – в България няма да стане. И отговорът е „променете си законодателството”, едва ли не сменете си Конституцията, за да може да учим децата ви, че може да са нещо друго освен момиче и момче. Битката не е за БСП, битката е за децата на България и за българското семейство. Ще продължа тази битка, защото съм майка, българка и съпруга. Призовавам българския народ  да съхраняваме семейството и децата си от тази изключително вредна джендър идеология”, апелира Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
0
 
! Отговори
Диванчапраз преди 1 година
Ще се изненадаш ли , ако ти кажа , че много хора мислят обратно на това , което ти мислиш и говориш за Нинова. Абе човеко, спри с плювните. От киломметри си личи , че говори обидата в теб , а не разумът. Айде стига . Ако си мъж , бъди мъж , благороден и широко скроен. А ако си жена , примири се , че не си ти в нейния стол. Нинова е силна жена ,плювните не я събарят , макар да не и е лесно. Харесваме програмата и ще я подкрепим
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бсп е антибългарска партия, която беше в коалиция с предателите и крадците от пп и дб. Сега се обяснява все едно никой нищо не е забелязал.
59
1
 
1
 
! Отговори
Услужливко преди 1 година
Другарко Нинова , на следващия митинг използвайте фрази като-да върнем светлинките в очичките на дечицата-да върнем топлинката в душите на хората-за силна икономика-за чисто и достойно бъдещеИ някакви едни такива абстрактни мъгляви финтифлюшки
58
0
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Другарко Нинова, хайде накарай първо сина си да се върне от Ню Йорк! Ама не можеш! По приятно му е да стои там при джeндъpиtе! Истината е, че ти и твоите поддръжници взехте вече да се страхувате за местата си! Твърдият ви електорат намалява по естествени причини! Още едни избори - и ще паднете под четирите процента!
57
3
 
2
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Тази смотана миризлива мисирка няма понятие от Истанбулската Конвенция и продължава да плещи простотии, макар че никой не я слуша. На по-следващите избори, като измрат още няколкостотин мухлясали бабички, които гласуват за тях, тъпите социалисти вече няма да имат място в парламента.
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, Вие сте против войната. Аз също. Нинова, не се съмнявам, че сте и против агресията във всички нейни форми. Аз също. Но агресията се случи. Нинова, готова ли сте да преговаряте с агресори за мир? Аз този път не съм. Имам право на неизбежна самоотбрана, както в личен, така и в национален мащаб. Нинова, нали не е необходимо да отвлекат детето Ви някъде в лагер за насилствена русификация, за да разберете абсурдността на пропагандата си? С агресор, който заличава страната Ви, как се говори?
55
3
 
5
 
! Отговори
Дядо от село преди 1 година
Тази трябва да получи нобелова награда за икономика.Не мога да проумея, как може човек да и се върже на небивалиците, които ръси.
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, те, които и да са тези те, не само се мъчат да ви ударят. Те ви удрят и то ви млатят все по-ефективно в последно време. Погледнете си прогнозните резултати и резултатите от последните няколко избори. Ще забележите Нинова, че сте партия със затихващи функции. И накрая ще бъдете изхвърлени и от парламента. Дай, Боже, да се затриете и като абревиатура БСП. Вашето място, Нинова, е на бунището на историята.
53
2
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Такива изказвания са допустими, ако си спечелил мнозинство в парламента.Прогнозата за БСП е 6-7% или ок.20 депутата.Друг ще определя правилата на играта.Др.Нинова ще наблюдава отстрани.
52
4
 
11
 
! Отговори
Златка преди 1 година
Тази тьотка не е добре! Дано комунистическата ѝ партия да остане извън парламента!
51
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, не заблуждавай по-плиткоумно- скроената част от народа ! ПП и ГЕРБ не са едно и също! По-скоро Герб и БСП си приличат, и е ясно в какво!;
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодарение на управлението на Нинова като икономически министър стигнахме до този хал. А приказките й като сегашните ги прилагаше и Гечев 1996 и видяхме как загроби държавата.
49
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП неподчинена партия ? Пълни глупости. Това е ВИЦа на годината.
48
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То вие сте си ударени от началото! Комунист нормален НЯМА! И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.
47
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредните вицове на Нинова, ама хората ги усетиха че лъжат и за това са на 5-то място на границата.
46
6
 
14
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
БЯХА ПАРТИЯ/ПО СКОРО-МАФИЯ/,СЕГА СА СЕКТА НА ИЗЧЕЗВАНЕ
45
7
 
14
 
! Отговори
баце преди 1 година
Лъже като дърта ромка. БСП найстина не заслужава да влезе в порламента - дано види докъде докара БСП тази *** и алчна гъска, ама надали ще го съобрази. Нямам нищо против БСП да иде в забвение - една идея по-малко дечица, внучета и калинки на номенклатурни ***.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП - """""""""""""""""""ЛЕВИТЕ"""""""""""""""""""
43
5
 
11
 
! Отговори
SS преди 1 година
Мъчите се пак да влезете в парламента ,ама тоя път е голяма вероятността да не минете 4 процентовата бариера !
42
6
 
12
 
! Отговори
Диванчапраз преди 1 година
Ще влезете в парламента само в деня на отворените врати . В някоя неделя .