Стефан Янев: Пътят на диалога и на разума ще ни доведе до правителство

Хората са изморени от избори и недоумяват защо политиците не се разбират
Обновена: 31 мар 2023 21:25 | 30 мар 2023 14:56, Александър Попов
36
Стефан Янев: Пътят на диалога и на разума ще ни доведе до правителство
Снимка: БГНЕС

Хората са изморени от избори и недоумяват защо политиците не се разбират. Разочарованието от политическите партии е голямо. Загубихме нашето усещане за общество, целта и посоката. Важно е да се огледаме около себе си и да решим как ние искаме да изглежда това общество след 5 или 10 години. Ние, от Български възход смятаме, че само пътят на диалога и разума ще ни доведе до правителство и стабилност. Това каза Стефан Янев на среща с привърженици на партията, и продължи: „Възможно е да има кабинет. Подготвили сме, нека го наречем „Проект на разбирателство“, който ще представим на всички политически партии след изборите, като основа за работа на една конструкция, която да е в състояние да излъчи правителство.“

Янев представи най-важните задачи, които партията ще отстоява в следващия парламент: „Държавата ни е слаба от гледна точка на организацията. Приоритетите ни са да се стабилизира държавата и да се овладее инфлацията. Инфлацията е голяма и това го усещат всички. Единственият начин доходите да бъдат вдигани, е с развитие на производството. Трябва да се произвежда, а не да се разчита на помощи. Приоритети са и здравеопазването, и образованието, и защита на работните места, така че да привлечем сънародниците ни зад граница да се върнат в България. Ще водим диалог с всички партии, но не бихме се коалирали с всички на всяка цена. Ще се водим от интереса на българите“.

„Трябва да се засили работата на държавните регулаторни органи, да се вземат конкретни мерки по отношение на малкия и средния бизнес, в частност на земеделието. Дълго време земеделието беше неглижирано. В момента всички говорят за земеделие, за родно производство, явно осъзнавайки колко важен е този сектор от гледна точка на продоволствената сигурност. Ще работим за осигуряване на продоволствена сигурност, чрез стимулиране и защита на българското земеделското производство и превенция на спекулата“, добави още лидерът на партия „Български възход“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Разбирателството преди 1 година
Това е проекта за вкарван не България във войната.
24
1
 
4
 
! Отговори
А ПОСЛЕ! преди 1 година
Такива като Янев, след края на войната, не само няма да кандидатстват за парламента, но ще се укриват от ударите на Закона...
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти да видиш ... ама ние не вярваме. Ще има: ний не се коалираме с никого. Ний връщаме мандата.
22
1
 
4
 
! Отговори
Грездей12 преди 1 година
Идва 02.04 малко ви остана сервилнополови грешки на природата.
21
1
 
3
 
! Отговори
Алгоритъм преди 1 година
Трудно ти е и с написън алгоритъм да работиш.. *** бездарни..
20
0
 
3
 
! Отговори
Киро парцала преди 1 година
Здрасти МъдеРаторе.. Не унивай да делийтваш.. Баклук ненужен..
19
0
 
2
 
! Отговори
Киро парцала преди 1 година
Здрасти МъдеРаторе.. 51218
18
1
 
3
 
! Отговори
МъдееРатор преди 1 година
Всеки вестник имаабонирани Козяци, дрсйат без значение дали е оК или не. Всеки с клавиатура Фактчекер.. Ни фактите са други и скоро ще обърнете палачинката и ще за свири грамофона старата песен. Жалка човекоподобна гаврааа на природата/виж Джо..
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътят на разума, Янев, гласи съвсем друго. Реферерендум за сваляне на имунитета и разследване на всички досегашни политици и подопечните им чиновници.
16
0
 
7
 
! Отговори
Поправка : преди 1 година
Хората са отвратени,а не уморени,мистър СтиВън Янки,парашутист нед0клатен! Мястото ти е на магистралата и там да се коалираш с всеки желаещ!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Козяшките мюрета дават акъл...
14
1
 
7
 
! Отговори
иван преди 1 година
Ако може ,не ни занимавайте с мнението и позициите на хора,от които абсолютно нищо не зависи!Безпредметно е.Брътвежите им са ни болка известни-от тях нищо не следва.Един военен си имаме вече от години и видяхме какво сътвори и продължава да твори.Първия- летец без да е виждал военни действия на живо,другия генерал,ама без армия.Пълни глупости.И ако някой чака от такива хора да свършат нещо полезно ,значи не е с всичкия си!
13
1
 
10
 
! Отговори
Фурнаджийскалопата преди 1 година
Това недоразумение няма шанс да влезна в ПАРЛАМАента.. Даде надежда за справедлива политика, но беше поредната фалшивка.
12
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
как ще правите правителство с герб или с парапета ами с дпс нали няма да останенищо от траншовете от ес избори до дупка докато изчистим старите му-цу-ни затованяма да гласувам да останат само платените гласове
11
1
 
9
 
! Отговори
Това е преди 1 година
Индивидът въвел фашистките зелени сертификати. Чака го трибунал.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев, как се нарича жена, която се спи с всички мъже? Ние не искаме от теб да си приятел с всички. Искаме да имаш ясна платформа и да се противопоставяш на тези, които са в разрез с нея. А цялата ти платформа е да се 'разбираш с всички' - понятие което включва корумпирани, продажни политици с всякакви крайни цели. И ти ще се разбираш с тях?
9
3
 
6
 
! Отговори
Валя преди 1 година
Значи без ПП- то и ДБ- то,ами чудесно,че при тях разума е пълен дефицит.На тях им дай само лъжи и схеми
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СБОГОМ ФТМАК!
7
5
 
11
 
! Отговори
Този е преди 1 година
Патерицата на Тиквата и Доган.
6
0
 
17
 
! Отговори
Public enemies преди 1 година
Много станаха , той , Ива, Левицата, Слави и още 2-3 с някакви шансове за 4 % процента, но това което правят е че взаимно си крадат гласове един от друг и накрая никой няма да влезе в парламента от тях.