МВР моли: Пред урните без обемист багаж

Ще проверява дискретно пред изборните секции
19
МВР моли: Пред урните без обемист багаж
Снимка: БГНЕС

МВР ще проверява гласоподавателите с обемисти багажи на входовете на сградите, в които са разположени изборните секции, каза пред БНТ заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

"Нашият контрол ще бъде върху багажите на хора, дошли да упражнят правото си на глас. Разбира се, ще проверяваме дискретно, извън сградите за гласуване, на входа. Ще се проверяват нетипични, обемисти багажи, които представляват интерес. При съмнителен багаж, ще бъдат използвани технически средства. Нашата молба към българските граждани е да отиват към секциите с нормален багаж, а не с нещо, което да прави впечатление и да е извънредно голямо", посочи той.

Всички изборни секции ще бъдат поставени под полицейска охрана след разполагането на изборните книжа и машините за гласуване днес.

Над 15 000 служители на МВР ще следят за реда в изборния ден. Изпратени са актуализирани указания за действие в случай на отправена заплаха.

"Ако се случи заплаха - в никакъв случай няма да допуснем прекъсване на изборния процес и паника. Ще бъдат извършени физически проверки и при установяване на съмнителен пакет или на нещо, на което не му е там мястото, ще бъдат предприети други действия, които да установят съдържанието му. Само при много голяма, реално установена заплаха, може да се прекъсне изборният ден в СИК", обясни главен комисар Станев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: избориМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Утре съм на работа.12 часа. Мислех преди да ми започне смяната да мина да гласувам, но се налага да си нося дрехи, храна... Обемист багаж. Кола нямам. Ходя с градски транспорт. Та, понеже не може с багаж пред урните, май ще се откажа от гласуването.
16
0
 
1
 
! Отговори
освен ако преди 1 година
не е торба с презервативи
15
0
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Фуражките да молят . Никъде по света , а камо ли в Република България фуражка не моли . Фуражките само командват и бият .
14
0
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Моля за извинение,но ще си позволя да изразя свията болка от вчерашната кончина на Достойната Българолюбка и Антифашистка,Незаменимата изследователка на Българщината Историческа Нейно Келтско Историпеско Величество Мерсия Мак'дермот! Поклон Тракийке мила Келтска! Поклон! Поклон! Поклон!
13
0
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Уважаеми Сънародници,Чисти Етнипески и Генетически Българи,умолявам Ви да не гладувате на тези поредни османски мутренски избори! СНИМАЙТЕ С КАКВОТО МОЖЕТЕ ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВЕННИ АНТИБЪЛГАРИ,КОИТО ВЛИЗАТ ДА ГЛАСУВАТ! ВСЯКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ОРЕДСТОЯЩИЯТ НАРОДЕН СЪД Е ВАЖНО! ДА ЖИВЕЕ РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ! ДОЛУ ЕС ЕС! ДОЛУ САЩ! НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта е да гласуват само инструктираните,на които им е обещан нов петнадесет годишен период на усвояване (крадене).
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали уж хванахте бомбаджията, защо продължава параноята? Докога ще ни будалкате заради "доброто" име на империята на злото.
10
3
 
1
 
! Отговори
я...пак преди 1 година
Един празен буркан хвърлен на сгодно място ще накара байганьовците да получат срес и ужаДС !
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С един луд и една пиратка е достатъчна за да настъпи паника.
8
0
 
6
 
! Отговори
Шопь преди 1 година
Я па че идем с две гуеми дисаги дето лани с тех бехме на екскурзия на Бали. Мдааам
7
1
 
10
 
! Отговори
ДеСе преди 1 година
Еееееее, ама не така с лошо бе, ще откажете теленцата да гласуват! После как ДеСе ще управлява легитимно? Ще трябва да се отмени фалшивата демокрация, а още е рано ... :)))))))))
6
0
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ГРАЖДАНКИТЕ С ГОЛЕМИ БЮСТОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕТЪРСВАТ ТОЕСТ ОПИПВАТ ЩОТО ТОВА МОЖЕ ДА СА БОМБИ :D
5
1
 
6
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Представям си да ида със се верски телевизор под ръка, примерно Электрон 714Д :)
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще проверяват ми това им е работата,ако искам и със сто кила дисаги ще се появя. То свикнало лежане,далавери,тревица,стълбичка,ескортче и хоп пенсията на младини дошла, и една торба със заплати за награда.
3
2
 
8
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Няма въобще да се ходи да урните.
2
0
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Обемистия багаж в гащите брои ли се да обемист багаж
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то колко е една бомба? Спокойно може да се побере в дамска чанта.