Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат

По думите му Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна
29 май 2023 18:45, Йоана Цонева
281
Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат
Снимка: БГНЕС

"Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат", това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във "Фейсбук".

Според него Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев.

"Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат", пише още Трифонов.

Лидерът на ИТН смята, че Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност:

"Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост."

"Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта", пише още той.

Слави Трифонов смята за най-добре Николай Денков да върне мандата празен. Лидерът на ИТН заяви, че "трябва да се върви към трети мандат или нови избори".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Червените кенефиПростотии...
214
0
 
2
 
! Отговори
ЮДА ИСКАРИОТ преди 10 месеца
причинил не една парламентарни кризи и излъгал милиони българи
213
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !
212
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мафията и мъглата са големи. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.
211
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 250Това, което сте написали е меко казано невежо. Пример: Аз живея в едни вход с още 20 семейства, ползвам общите части заедно с тях. Плащам си входна такса и такса фонд ремонт. Това да не би да означава, че трябва да съгласувам семейния си бюджет с тях и решеният, които вземаме в семейството? Проста аналогия за прости хора. И само да попитам, Германия, Франция или някоя от останалите Е дръжави съгласуват ли назначенията в техните служби с нас? Или ние сме по-долни от тях?
210
2
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 10 месеца
Пък Слави Трифонов,означава Ахмед Доган и Делян Пеевски.
209
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Слави, не манипулирай най- невежата част от електората, от тях си купихте гласове за да влезете !защо ПП да не съгласуват службите с чуждите (американското, британското и други западноевропейски) консулства, след като БГ е член на ЕС и като такава, НЕ Е ИЗЦЯЛО независима и част от суверенитета й принадлежи на ЕС. Така е с всички държави. Едно пидобно рутинно изказване като това на А.Василев, не би предизвикало дори трепване на окото в една Полша!. Цял живот с Русия ли ще се съгласуваме?!
208
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изчегъртвача Слафчу чегърта, чегърта, умора няма.
207
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Божинката е казал: Слафчо е като Руди Гела Юдата, само че без коса.
206
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ех, ако кандидат политиците прекарваха едно денонощие в Чистилището, преди да влязат за пръв път в Парламента... мнозина от тях щяха да си спестят... Пъкъла...
205
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Слави е в дълбок траур за Къро в момента и е психически нестабилен като Гешев. Понесе големи удари със загубата на Капъкуле и Къро. Шоуто не върви, балерините гладни, хората бягат. Парите за пране са по-малко, затова държавната субсидия не я връща вече наперено. Криза е, продал се е на руснаците за пари, за да финансира Шоуто без Слави. Овергаз и Сашо Дончев са негови спонсори, а зад тях е Газпром. Всичко е ясно.
204
4
 
3
 
! Отговори
икономист преди 10 месеца
Между другото, сетих се за един репортаж, свъран с търговията с гласове преди последните избори(мисля, че беше на "нова"). Журналист се представи за купувач на гласове и се срещна с един от ромските тартори, отговорни за тази незаконна практика. Дамата спомена, че в махалата има една партия, която много активно купува вот, но не може да каже коя е тя. Спомнете си на кой не стигна съвсем малко на предпоследните избори? Никоя друга пария не би имала съществена полза от покупката на вот...
203
14
 
1
 
! Отговори
Червените кенефи преди 10 месеца
Васил Иванов Кунчев-Левски е ТУРЧИН,......Христо Ботев е ТУРЧИН............ Васил ЛЕВСКИ и Христо БОТЕВ са патентовани като Джамията Света СОФИЯ в Турция...................Нямате права върху Православното Християнство,Христо Ботев,Васил Левски които вече са собственост на Турция но пък си имате откраднатата червена армия на СССР:ЦСКА та две
202
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И Славчо е като Руди Гела.
201
2
 
19
 
! Отговори
Абе преди 10 месеца
Тъй е, Славчо, но и ти не си по-стока, щото пък си един от главните виновници за опростачаването на нацията !
200
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щастието е градинка. Ако всеки ден се трудиш, ще има цветя. За мързеливите егоисти, които не ценят труда, своя и на другите, избуяват плевелите на завистта, злобата и алчността. С кражби се заграбва богатство, НО НЕ И ЩАСТИЕ ! Виждали сме мнозина богати и нещастни. ЩАСТИЕТО ИДВА СЪС САМОУВАЖЕНИЕТО, ЧЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО ЦЕННО НА СВЕТА И СВЕТЪТ НИ СЕ ОТПЛАЩА !
199
2
 
13
 
! Отговори
икономист преди 10 месеца
До 238 Напротив, точно Трифонов е човекът, който най-малко има представа за значението на думата "достойнство".Той е основен виновник за кризата, в която се намираме днес, а хората с основание оттеглиха подкрепата си за него и партията му. Достойно ли е да се криеш до последния момент преди избори, и чак след като ги спечелиш, да представиш политическите си възгледи пред обществото? И както стана ясно, тези възгледи не намериха последваща подкрепа от първоначално гласувалите за него.
198
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз не вярвах, че има политици по-зле от боко тиквата. .ама тези двамцата от ПП ме опровегаха.
197
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трифонов се представя като достоен политик. От десет до петнадесет години за предателя петков, който подписа вреден договор за България с ес докато беше премиер. След него парламентът взе решение за предоговаряне. Кога ще му бъде потърсена отговорност за деянието ?
196
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ИТН изобщо нямаше да са в Парламента , защото бяха твърдо под чертата на изборите , но в последния момент някой направи АЛА БАЛА - и те влезнаха! КАК СТАНА?? Ти не си и не можеш да си в позиция на морален стожер на ПП, Трифонов, ти си г-н Никой!