Депутат от ВМРО: Правилно е да отидем сами на избори

Кои ще са лицата в листите на партията?
13

На предстоящите парламентарни избори на 4 април ВМРО реши, че няма да се яви като част от коалиция.

"Решението да отидем сами е правилно. Голяма част от структурите ни го искаха. Справихме се на европейските и местните избори - ще се справим и сега. Нашата цел е много по-добър резултат от 4%", заяви в ефира на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов.

Той заяви, че всички патриотични българи би трябвало да подкрепят партията. Ангелов коментира и новите лица в листите за изборите.

"В няколко листи има дори повече от 50%, които не са партийци, не се обвързани с ВМРО, но са хора, които искат да подкрепят българщината", каза депутатът пред Bulgaria ON AIR. Той потвърди и името на Боян Чуков сред кандидатите.

"Утре ще представим всички имена. Продължаваме да работим с гражданската листа от евроизборите и резултатът е много добър. Това са наистина хора, които са работили за държавата", каза още Ангелов.

Депутатът даде и мнението си по отношение на коментарите на опозицията, че ресторантите се отварят, за да се увеличат заразените и съответно да има повече страх и ниска избирателна активност.

"За всяко едно решение на правителството опозицията винаги има какво да каже напреки. Няма логика в твърденията им. От ВМРО винаги сме смятали, че трябва да се намери формулата да работят някак заведенията. Просто трябва да има контрол и да се спазват всички изисквания и мерки", добави Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 3 години
Сами на избори ще гледате парламента през крив макарон,това решение е най-голямата глупост!!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Юлиане, не "правилно", а принудително трите партии от ОП се пръснахте в края на мандата. Вие не можехте да се понасяте и изгонихте Сидеров, а татаринът от НФСБ се разпояси, реално честичко командваше кабинета чрез М.Николова и въртеше НС на пръста като зам.председател. Още сега ритнахте кросното и се пръснахте като пилци. Атака и НФСБ няма да видят НС, а и вие с изцепките на Джамбаза трудно ще стигнете до НС. А Боце вече залага на учиндолеца и агите. Нови избори - нов късмет, войводи...
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е правилно - трябваше да се обедините.Както правят всички.Ама нещо много си повярвахте.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще видим колко е правилно съвсем скоро
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тия партии.Това са търтейте на България.Да се набутат във властта за да могат да се накрадат.Да се забранят всички партии.Властта да е народна.Стига вече МАФИЯ.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв наивник съм бил като си помисля, че гласувах за тия защото са по-малкото зло, никога повече.
2
3
 
9
 
! Отговори
ПКП преди 3 години
Тези Обединени Патерици ще гледат следващия Парламент..... по телевизията в соловата на ПАНДЕЛАТА!!! Съсипаха България тези ПАТЕРИЧОЦИ!!!
1
10
 
4
 
! Отговори
Професор преди 3 години
Хубаво нещо е демокрацията. Колкото повече партии токова по добре. Патриотичните партии допринесоха много за мощния подем на страната подкрепяйки Герб. Без тях щеше да бъде трудно. Дано преминат бариерата и ВМРО, НФСБ и Атака за да продължат да работят за народа както правеха през последните години.

Спонсорирани публикации