От БСП: Отиваме на избори, за да ги спечелим

Социалистите подкрепят президента в жалбата му до КС
44

Президентът Румен Радев дава на Конституционния съд "втория" главен прокурор.

Не се съмнявам, че конституционните съдии ще уважат жалбата на президента Румен Радев. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от БСП Иван Иванов.

По думите му е нелепо да има фигура над главния прокурор.

"Разберете колко е нелепо един човек да се занимава само с главния прокурор. Очакваме КС да се произнесе в тази посока и противоконституционността на подобен текст е повече от очевидна", коментира събеседникът за Bulgaria ON AIR.

Според него БСП отива на избори с нагласата да ги спечели и да промени статуквото, което 11 години вече задушавало обществото.

"Социологическите проучвания показват неяснота, а БСП е единствената партия, която може да свали ГЕРБ от власт. Няма ясни знаци в коя ситуация как да се работи. БСП има отговорната задача да убеди хората, че ще премахне корупцията", допълни Иван Иванов.

Той е на мнение, че в тази ситуация каквото и решение да се вземе за отварянето на заведенията, то било грешно - действало се на парче. Идвали избори и премиерът искал да се хареса на тези хора.

"Трябваше да им се каже на тези хора как и кога ще бъдат затворени. Ние настоявахме да влезе този план за действие на държавата в епидемична обстановка. Има некомпетентност и заради липса на ясно разписан протокол загиват бизнеси", обясни още депутатът от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Ще спечелите второто място!
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез мечти го разправяйте на позитанските ***- платени са- длъжни са да ви слушат:)))))))))))))
35
0
 
14
 
! Отговори
да не е 1 април? преди 3 години
Бсп се борила с корупцията.Хаха голям смях.
34
0
 
12
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Няма да спечелите!
33
0
 
16
 
! Отговори
К. Ш. преди 3 години
Този убавец и баща му, голям Шошо, навремето ръководеха мафиотската структура на СИК в Шумен. Направиха големи порази, а сега иска власт. Той ще ни оправи
32
13
 
2
 
! Отговори
до к.32 преди 3 години
Думите, които си написал за Русия, се отнасят за БГ, където един полуграмотен бивш милиционер и сикаджия с благословията на Вебер се разпорежда 12 г. заедно с такива като него,окраде каквото можа(видяхме тестетата с банкноти по 500 евро и Au кюлчета),въведе заедно с Гешев диктатура в БГ, а овчият народ блее.Голяма част от младите, към 2 млн.души, е в чужбина, и скоро няма да се върне.Дано останалите млади се вдигнат на някои избори и ви свалят.А ЕС го отпиши - там са такива като бандата на Боце.
31
2
 
11
 
! Отговори
от село преди 3 години
Преживял управлението на БСП усетил и видял какво може ГЕРБ ,а не мерси по добре патриоти депесарчета ,но никога повече червени пеликанчета .
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божее, ама вие от ръководството на БСП смятате ли, че наистина ще спечелите изборите? Всеки път преди ПИ вие се пъчите, че ще ги спечелите и ГЕРБ си събере крадците и кариеристите, купи от "братовчедите" 200-300 хил., мобилизира към 400 хил. държавна и общинска администрация и ви смаже. Тази година след яростната чистка, закъсняла поне с 6 месеци, БСП е в насипно състояние, но селянката от Крушовица и баджанакът се заканиха и на президента.Той ще спечели от това, а вие яко ще загубите.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ- НИКОГА ДО ВЛАСТТА- ТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПРЕДНО СЪЩО И НЕ ВЛИЗАТ- АМА МОЛЯ ВИ НЕ ГИ ИЗБИРАЙТЕ- ТЕ ИСКАТ ДА СА СРЕД НАРОДА- НЕКА ОСТАНАТ СРЕД НАРОДА НЕ В НС- А ВСИЧКИ СЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ДОБРЕ, МАНДРИТЕ СЪЩО, БАНКИТЕ ДА ПОДПИРАТ ПОРТИТЕ- ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ОБИЧАТ НАЙ ВЕЧЕ ЧУЖДИТЕ ПАРИ- СПРАВКА ДАЛЕЧНО И БЛИЗКО МИНАЛО.
28
1
 
14
 
! Отговори
БСП е пътник преди 3 години
Младите и умните не подсмърчат по руската носталгия! Те знаят, че Русия е една мафиотска страна, управлявана от олигарси, които съсипват овчия си народ! БСП имаха симпатизанти, когато не бяхме в Европейския съюз и плашеха простолюдието, че като влезем в Европа и тук ще настане апокалипсис! Сега, след като от Европа валят Еврофондове и далаверата е на макс, а от Русия не идва абсолютно нищо освен страх - вече БСП е някакво посмешище, гледащо към Европарата. Капиталисти, обслужващи олигархията, с измиращ електорат! Няма бъдеще за такава партия...
27
1
 
12
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
26
0
 
12
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Доста години вече отивате на избори да ги "спечелите."Но реалността е различна от желанията ви.Гледайте поне да сте втори,че ако изпаднете от второто място,резила ще е голям.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бати наглите парчета
24
1
 
15
 
! Отговори
Бобоков преди 3 години
Какви избори ще печелите бре ние ви чакаме да идвате нагости по-затворите да търкате дългосрочно наровете.
23
1
 
14
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
Поредния ***. че и грозен, както всички в това БСП(БКП). Нека на изборите всички католици гласуват против БСП, най-малкото заради рАДЕФ, дето иска да им отнеме празника!
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бесни Страшни Пенсии няма как да свалят от власт ГЕРБ. За момента няма кой да ги свали от власт. Само кардинално нова фигура може да свали ГЕРБ, но скоро няма да се появи. За момента всичко, което се коалира срещу ГЕРБ е продукт на системата. Няма как да излъжат народа. Тези партийки са ло.ш продукт на системата, те не са алтернатива. Народа от двете злини ще избере по- малката. Ще видите много скоро реално резултатите. Хората помнят БСП фалираха България 3 пъти.Партията им е обременена от 100г.
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да го вземаме тоя на сериозно ,не го показвайте ! Канете го в радиото !
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахахахааааа.....Абе то ,че прости хора в България има ама толкова прости,че да гласуват за вас едва ли ще се съберат 10 на 12 %
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото добро, което можете да направите на българския народ е да се разформироватКоето трябваше да го направите още 90та година.Ама решихте да минете с лъжа както винаги сте правили и се мреименувахте.А иначе - погледнал се Илия пак в тия.
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да е изненада когато БеСеПе останат четвърти. Развръзката наближава. Малко остава.