Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си

Тя сама избрала последните места в две листи
26 фев 2021 10:51,
85
Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си
Снимка: БГНЕС

Ако вляза в парламента, ще дарявам всяка заплата. Това заяви пред Нова тв актрисата Ернестина Шинова, която ще е кандидат за депутат от ВМРО.

"Знам какво ще кажат сега: "Не й ли стига, че мъжът й е евродепутат, а сега тя иска да е депутат. Мога да кажа, че този, който гледа на мен само като функция на мъжа ми, е доста по-консервативен от мен. Затова искам да обявя, че ако стана депутат, ще дарявам всяка своя заплата. Мисля, че за 25 г., откакто съм публична личност, съм си извоювала правото да мисля по определен начин и да подкрепя платформа, в която вярвам", каза Шинова и обясни, че темите, към които има интерес са култура, авторско право и екология.

Относно това, че ще е на последните места в две листи, Шинова обясни, че тя ги е избрала сама.

В студиото бе и друг кандидат за депутат от гражданската квота в листите на ВМРО - икономистът Кузман Илиев.

На въпрос дали присъствието му в листите на ВМРО е подарък от ГЕРБ, тъй като се говореше, че той ще е в техните листи, Илиев отговори: "Не мисля, че ГЕРБ са толкова щедри".

Относно двете срещи на ГЕРБ, на които е присъствал, Илиев уточни, че е бил поканен като част от няколко изследователски института.

"Ако върнете записите, ще видите, че аз съм градивно критичен в изказванията си на тези срещи. Не е имало подход нито от ГЕРБ, нито от моя страна към тях, да бъда в техните листи", уточни Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
шмatka преди 3 години
Ха ха ! Колкото това направи мъжа ти със заплата си от европарламента ! След като замина и ни се чу ,ни се видя ,а уж отиде да громи неправдите дето идат оттам?Дърта чанта!
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добе да не влизаш. Няма да има кой да ти разхожда кучето на баира в Бояна.
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия двамата парцалани с мъжът и за какви се мислят? Тотално деградирали индивиди без каквото и да е гражданско съзнание,имат предтенции да бъдат политици.Мижът и орева орталъка докато не стана ЕС депутат.И двамата са мързеливи.Имат се за аристократи защото кръстниците им и кумовете им били все генерали от свитата на Бай Тошо.Тези хора историята ги е изплюла и нямат повече място в политиката на България.
63
0
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Президентша ,но само на филм.
62
0
 
10
 
! Отговори
Павлов преди 3 години
Мъжа и пуши като парен локомотив, за 5 пари работа не върши в европарламента.Тя иска да смени Нона Йотова в парламента , която за нищо не става и за 4 години смени стотици тоалети и нищо друго.
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой се кани да се пенсионира като "дупедат"ами той и оня брадясалият си осигури старините сега и тая!
60
0
 
8
 
! Отговори
Христов преди 3 години
Я си стой в "Откраднат живот"! Моля, дайте на жената роля в киното за депутат, да не ходи да се излага по медиите!
59
0
 
6
 
! Отговори
Тя преди 3 години
НС се превръща в театър. Артисти, музиканти...., кой с диплома кой без, няма значение. Имам чувството, че локдауна се отрази много зле на някои хора. Жената каза в интервюто, че красотата отминава и затова е решила да става политик. Толкова забавно отдавна не ми е било. Толкова се смях.
58
0
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Тази е четвърт еврейка, ако не знаете.
57
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Спомням си как съпругът г-н Слабаков, обикаляше по тв студия пушейки демонстративно цигари и говореше срещу управляващите и срещу селяните, които цапат София. Но сега доста се е цивилизовал в Европа, сдържан и според него вече управляващите добре си вършат работата. Но сега и съпругата от сцената в политиката, вече е прекалено хаха.Според мен, няма нужда някой да си дарява заплатата, просто да заживеем като европейци най-накрая!!!!
56
1
 
9
 
! Отговори
Ива преди 3 години
И тази и съпругът й за нищо не стават. Нито тя актриса нито той режисьор. Той е "поет" на клозетни стихове. Та и двамата са решили да се пренасочат в политиката, като онова актьорче Веселин Плачков. Хем ще се занимават с нещо, хем пари ще вадят!
55
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
;-))))...kakva velika cel i programa... ;-)))) ....za bg matriala ;-))))
54
1
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 години
Да играе в комиците, ама и за там не става, та реши да става д.татка. Хем нищо не правят, хем заплатите им космически. Така и тя драпа за пари и власт.
53
0
 
4
 
! Отговори
шопендар преди 3 години
евтин пиар,народа ги избира за да вършат някаква работа,те свеждат нещата до селската кръчма,фани единия-удари другия.защо не каза каква работа ще свърши,за да заслужи изобщо заплата,пък след това да дарява
52
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, боже, от братовчедката на Каракачанов вони първо на физическа нечистоплътност , второ на морална нечистоплътност. Как така мъжлето и толкова плюеше ГЕРБ и като лапна кокало от 35 000 евро на месец от ЕП обърна напълно *** си бездарна душичка.
51
1
 
6
 
! Отговори
Пролет 2021 преди 3 години
Не само тя, но всичките кандидат за и бъдещи депутати трябва да си даряват заплатите. Не заради друго, а за да изплащат заемите на правителствата на Мутрата от Банкя. А те са за над 30 милиарда лева. Пресметнати в евра са дори за повече и от 15 милиарда. Честито на управляващите финансисти и политици. Между впрочем, както стана с порфейлите на Борисов Горанов и Ананиев. Намери ли си ги вече ?
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сещам се за още един, който щеше да си поръча Лада Нива, а сега раздава пари от джипката!
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Депутат трябва да се става не за да си даряваш заплатата , а да вършиш смислена работа за благото на народа .Ако само ще си даряваме заплатите и ще гласуваме под диктовка..sorry такива депутати без мисъл и достойнство не са ни нужни!
48
0
 
22
 
! Отговори
1 преди 3 години
ернестина,мене ако ме изберат,ще ти даря заплатата на теб и на "големия"евродупетат слабаков,белким се наядете,аз съм бай хасан,включен в листата на мвро -Смолян
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А децата им, общински съветници трябва да станат, ако следваме геометричната прогресия.

Спонсорирани публикации