Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора

Шоуменът представи кандидат-депутатите на "Има такъв народ"
Обновена: 26 фев 2021 19:57 | 26 фев 2021 19:47, Анисия Иванова
205
Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на неговата партия "Има такъв народ" на парламентарните избори. Представянето беше на живо във Facebook страницата му и в ефира на телевизия 7/8.

Шоуменът ще е водач на листите във Варна и Стара Загора.

Изборът на партията в ресор "Здравеопазване" са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология към БАН проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург д-р Ивайло Христов и бившият шеф на Александровска болница доц. д-р Силви Кирилов.

В икономиката и финансите кандидат-депутати ще са бившият експерт от КТ "Подкрепа" Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият експерт Пламен Данаилов.

За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов.

Земеделието в листите на "Има такъв народ" ще представляват ветеринарният лекар и експерт по храните Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право и бивш представител на МЗ в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско Данаил Найденов.

В областта на енергетика са поканени експертът Благой Голубаев, бившият шеф на НЕК и на "АЕЦ Козлодуй" Иван Хиновски и икономистът от БАН Теодора Пенева.

Световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни тим Станислав Кънчев са спортните имена в листите на шоумена.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, на проф. Николай Радулов и на експерта по сигурност Николай Бойчев.

"Изборите са на 4 април. Ние сме готови. Аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще", завърши представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
2
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Към любителите на Славчо и Мика. Влезте в профила и и вижте баба Мика колко е неграмотна а и тя вдигнала крак !
181
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно ,че е избрал Варна. Такта на чалгата се тресе най много край морето.
180
1
 
8
 
! Отговори
69 преди 3 години
уж млади хора щеше да са екипът му, а накрая само стари парцалюги, всичко е менте при тоя
179
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До191. Не ни интересува , колко е отмъстителен и злобен. Той не е за водач на партия. Да не се бута където не му е местото.
178
1
 
7
 
! Отговори
Помните ли преди 3 години
Защо Славуца се скара с Борисов, а ?Защото Борисов НЕ позволи на Славуца да наруши законите и НЕ разреши строеж на имот в забранена за строежи зона центъра на София.От тогава Дългия намрази Борисов.Слави е отвратително отмъстителен и злобен
177
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7/8 ще води във Варна , 9/8 ще води в Северозапада и 3/4 София
176
2
 
1
 
! Отговори
NwA преди 3 години
До 28:Нещо грешиш:Румен Радев 228 000 ,Бойко 297 000,а Вечерното шоу на Слави 365 000..Отново си противоречите в червеният кабинет :)
175
1
 
6
 
! Отговори
Зуека преди 3 години
Какъв е тоя куц кон де са го турили за водач на листа?
174
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре да го пробваме и да видим колко го бива,отколкото да гласуваме за едни и същи които доказано не ги бива. Пък ако е толкова зле колкото го изкарват повечето тук ще го сменим след 4 г. Повече от Бсп и Герб няма накъде да се краде.
173
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
троелйбусите на Корнела и Баце, здраво са се активизиряли, тролетее тролеете, пилците че ги броиме на 4-ти :)))
172
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука явно в последните коментари една групичка около Славчо си слага плюсове,500000 абонати в мокрите ви сънища,как пък един не познавам или са все по селата и то загубените??
171
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя па лудак,Слафчо с 30% муахахаха и баба Мика раздава милиарди...Мале не е истина колко проС народ има в тая страна
170
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и да рипате и да не рипате, Дългия ще хване над 30% и на 4-ти април вечерта пак ще гледаме обясненията на социолозите, как нещо в последния момент е променило работата
169
2
 
8
 
! Отговори
Ангелов преди 3 години
И какво сега? Трябва да сме щастливи със Слави?! Ще направи Стара Загора от град на липите, град на кестените, или ще трябва всички да заобичаме чалгата? Политиката и тв шоу са две различни неща, освен ако не е решил да покаже що е то политическа чалга.
168
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ауууу Мика Зайкова хахахахахаха,искам да видя ако нещо зависи от нея какви точно ще ги къдри защото иначе по тв студията е мнгоо силна.
167
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте *** на Слави - ужас !Предатели, ДС агенти, изгонени, политически хамелеони...!Няма толкова заблуден народ като нашия!
166
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе варненци пратиха на балотаж руснака Копейкин, а вие не искате Славуца :)))Забравихте гладните години и пак търсите лъжливи месии.
165
0
 
6
 
! Отговори
Натопорий Варненски преди 3 години
Де ша водят листите балерините от Мегаданс?За един прЕател питам
164
1
 
10
 
! Отговори
Ganjo преди 3 години
Какво общо има тоз цър вул с Варна. Нито сме го канили,нито све го викали. Провинциалната си простотия да е пробутва в северо -запада. Не смята ли,че така обижда варненци. Не стига,че той ни се набутва,ами и онази сви ня от ВМРО. Нещо бъркат локацията...
163
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка се премести във Варна!

Спонсорирани публикации