Лидерът на СДС: Ще бъдем първа политическа сила

Гоним 95 мандата, заяви Румен Христов
Обновена: 2 мар 2021 22:05 | 2 мар 2021 22:05, Красимир Ангелов
56

ГЕРБ и СДС ще се явят под №28 на предстоящите избори на 4 април. Това стана ясно, след като в ЦИК бяха изтеглени номерата на бюлетините.

"Номерът няма никакво значение, важно е как ще се представим. Сигурен съм, че ще бъдем първа политическа сила. Въпросът е каква ще бъде разликата между нас и втория. Трябва да гоним 95 мандата. Ще работим по-усърдно, за да постигнем много добър резултат и да бъдем безапелационни победители", категоричен бе лидерът на СДС Румен Христов в "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му за пръв път в страната има консолидация на дясното в лицето на ГЕРБ и СДС и е налице разединена левица.

Христов посочи и с кои партии биха водили преговори за коалиция.

"Възможни са преговори с "Демократична България", въпрос на пасване на програми. При всички положения БСП е изключена, тя е основният опонент. Субектите, с които бихме могли да преговаряме, са тези, които са проевропейски, пронатовски настроени и "за" еврозоната", заяви Христов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че преговори могат да бъдат водени и с ВМРО и "Патриотична коалиция - Воля и НФСБ", а може би и с "Има такъв народ" на Слави Трифонов, но е въпрос на ориентация спрямо Европа и икономическата програма. Христов обаче изключи варианта за управление съвместно с ДПС.

Според него вариантът за експертно правителство на този етап също е изключен.

"Реализацията на кадрите, които имат политическите формации, в случая СДС, не се изчерпва само с депутатите, които биха влезли в парламента", изтъкна още Христов.

Той призова гражданите за висока избирателна активност на предстоящите избори.

"България няма алтернатива. Няма друга политическа формация, която да е алтернатива на ГЕРБ/СДС. В този смисъл е добре да получим по-голям вот. Другото ще бъде нещо кратко, несигурно", убеден е лидерът на СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този е спал на мокри вестници
40
0
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
сдс изтече в канала сега сте една патерица на които ви вземе
39
0
 
8
 
! Отговори
komitata преди 3 години
СДС толкова с е обезличи ,като партия че е страх да се яви самостоятелно на избори щото като си преброи елктората ще е трагично- присламчването към Герб е да им дадат някое място в листите да я видят че има такова чудо.
38
1
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Мобилизация на доказано комунистическите партии - ГЕРБ и СДС. И на двете партии членовете са отявлени крадци и измамници.
37
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-сетне старите седесари имат за кого да гласуват СДС и ГЕРБ е най-доброто за нормалните хора Всички други партии са превзети от комунистите и дърпат страната към Азия
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички са храненици на Партията.Но докато едните не са си отмествали погледа от Изток,другите гледат към Запада.И ето ти двуполюсен модел на политически електорат.Същото ще е и ако теченията се разделят на мъже и жени.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четете коментарите на *** и стягайте багажа за терминала. Тая държава е пред закриване с 80тте %та на Иво Христов за избиратели. Абсолютна посредственост накъдето и да погледнеш коментарите в онлайн медиите - от фейсбук до днес.бг.
34
2
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Казах им на тия дето не си пият лекарствата ***, всякакви хапчета с изветрели тикви седесари и гербаджий ,че никакви депутати няма да вземат и роднините им няма да гласуват за тях затвора ги чака разберете нещастници и роднините ви не ви искат и няма да гласуват за вас
33
1
 
5
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
До 24 психопата хапчетата ги взимаш само т,и гербаджия или седасар психопат връщай се в лудницата и без това си някъв 70 80 годишен пенсионер с изветряла тиква и в друг коментар ти го казах влизате в затвора и там в затвора ще усетите, какво са ви приготвили крадци мръсни
32
1
 
10
 
! Отговори
Казуар преди 3 години
До Избирател 40 Борисов е десен колкото магарето е кон. Забрави се снимката на която Борисов стои на почетна стража пред паметника на Тодор Живков в Правец заедно с Първанов и други ***.
31
1
 
14
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
За какво говориш бе, ***?Че вашата любима мутра е най големия комунист.Обграден с комунисти и ченгета на ДС. Всички комунистически и ченгеджийски и генералски кръгове го подкрепят.За каква борба с комунистите ни говориш?
30
2
 
10
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Ти, наистина ли си вярваш?От кое се е отърсило СДС?Вие гербаджиите верно сте тотални изплискали легена.Да си мислиш, че си антикомунист...и сляпо да подкрепяш един истински комунист и мутра...това е болестно състояние.
29
3
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Ахам..значи мутрата е много хубав, защото никога не е криел, че е комунист?Хайде бе!Нали се прави на големия антикомунист.Дядо му бил убит...но баща му от ДС.Да не говорим, че никога не говори за това си минало.Само прах в очите на заблудените...които само като чуят едно Долу БСП и вече...спират да мислят.
28
15
 
4
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Време е вече, СДС след като се отръска от ДС доносниците, да бие червените Импексови БСПдирасти, както преди...
27
15
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Депутатите на ГЕРБ-СДС ще са 102 в следващия парламент ! НФСБ + Воля + Земеделски съюз ще имат 35 депутата ! Така че , Чалгаря и *** нека се прегърнат и да съставят "стройна" опозиция ! А , с тях ще си хортуват и *** . Изобюо , няма нужда изобщо да влизат в заседанията на парламента ! От комунисти и червеноподобни БЪлгария само губи !!!
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продажници.Продадохте се на един комунист.А, уж, бяхте против комунистите.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Няма вече мандри за "спасяване"!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Връщаме се в изходна позиция от ноеври-декември месец,питам защо всички който стриктно спазваме мерките през тези месеци ,трябва на ново да влизаме в логдаун----Защо не сие беж П. мамина?И освен това наново се пише слято
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП Ще спаси България помнете хора
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе тоя чува ли се изобщо какво говори!?

Спонсорирани публикации