За Симидчиев политиката е мръсна работа

Интересите му съвпадали с програмата на "Да, България"
13
За Симидчиев политиката е мръсна работа
Снимка: БГНЕС

Пулмологът д-р Александър Симидчиев призна, че много хора са го попитали защо влиза в политиката като кандидат за депутат от партия „Да, България“, която, по думите му е мръсна работа.

Още по темата

„Осъзнавам, че това е така и същевременно виждам, че ако няма хора, от които да искаме разнородно мнение и да може да дискутираме по теми, ще останат понятия, които са дебалансирани от моя гледна точка”, заяви пулмологът пред Нова телевизия.

Поканата да стане кандидат-депутат Симидчиев посочи, че му е била отправена от председателя на „Да, България”.

„Влязох в коалицията, защото, ако следите моето развитие няколко години, ще видите, че това, което ме интересува е чистият въздух, климатичните промени, дигитализацията в здравеопазването. Това са все неща, които са същностни в програмата на коалицията”, уточни още той.

Експертът определи като притеснителен броя на новите случаи на коронавирус за деня - 2 588. Д-р Симидчиев посочи, че е очаквал такъв след около десетина дни.

„Последните четири седмици кривата върви нагоре. Засега нямаме данни, че върви надолу. Четирите седмици са тенденция - нагоре”, обясни пулмологът.

Балансираните мерки, които са довели до намаляването на скоростта на развитието на пандемията, той определи като правилна стъпка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Раумен човек, макар убежденията му да не съвпадат с моите. Няма да гласувам за него, но все пак е по-добре да спориш с такъв, отколкото с обичайните оуигофрени.
10
3
 
3
 
! Отговори
не нас тия приказки преди 3 години
тука много *** на демократите а те за нищо не стават , викат ние сме различни , карат се с герб уж па после правят коалиция
9
1
 
1
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Не политиката е *** работа,а работата с толкова много партии и сдружения. За това безпартийна система...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И тогава защо драпаш да влезеш в политисата? Или няма такова нещо, просто сам си говориш"Нали ви трябват нови хора!Стига стари муцуни и шоумени!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 6Така е, ама знаеш ли колко пари взимат от ВиК-то?На мене само за да ми сменят подовия сифон в банята ми взеха 200 лева!
6
5
 
7
 
! Отговори
някой преди 3 години
Браво! Това е моят човек! Ще гласувам твърдо за Демократична България!Той е един от малкото истински лекари, които не се продадоха на ГЕРБ и изказваха мнения издържани от професионална гледна точка, а не нагодени към политическите интереси на мафията!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политиката е като ВиК-то. *** работа, но трябва някой да я върши
4
2
 
4
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
Всички така започват. След което предишните са виновни и затова ще продължава да ни убива ток по улиците, да няма пътища, здравеопазването въобще не коментирам и т.н и т.н. Ние не искаме много, да живеем като европейци.Но явно ако искаме достоен живот, еднопосочен билет.....
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Много точен и разумен човек !Аз не съм от тази политическа сила, но явно навсякъде в политическото поле има има и професионализти които заслужават да влязат в Парламента.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е - в управлението трябва да влязат компетентни хора ! Стига батко,братко и баджото стюардеси,то тъпанджии, то пекински патици,то шофьори,сега па миски и дърти певачки .Всичко настанено на позиции единствено с цел Кражба !
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тогава защо драпаш да влезеш в политисата? Или няма такова нещо, просто сам си говориш

Спонсорирани публикации