Ъндърграунд изкуството излиза наяве

Нова платформа ще се грижи за популяризирането му
3 авг 2015 12:50, Петя Славова
0
Ъндърграунд изкуството излиза наяве
Снимка: ДаДа

Изложба за Съвременно Изкуство може да видим между 14 до16 Август, в Културен бар ДаДа. Откриването в навечерието на 14-ти Август ще представи трудовете на повече от 10 различни проекта на нашумяващи артисти. Организатори са екип, стоящ зад платформата Sofia Under Initiative, чиято цел е да дава шанс на млади ъндърграунд артисти.

Неназованите основатели вярват, че ъндърграунд изкуството, трябва да намери своето почетно място в каталога, на всеки интересуващ се от култура човек.

Музика, танци или художетвени творби – платформата има за цел да представи креативните хора от всички общности в отбраната среда от ценители на изкуството с техните творения.

Всички събития брандирани под новата инициатива са планирани с идеята да популяризират неоткритите софийски таланти, като бъдат представени сред възможно най-много от зантересованите жители на столицата и страната. За това присъствие на бранда, спомага и техният посветен фотограф Fat Guy Productions, който произвежда материали, на които да се радвам всички посетили събитието.

Всяко едно събитие на каузата има и благотворителна цел. S.U.I работи винаги със своите приятели от Свободният Център за Свободни Хора, събирайки дарения за техните образователни дейности насочени към широката градска публика и към домовете за деца в Надежда и Долна Баня. Свободният Център е организация на млади свободни хора, решени да докажат, че йерархичните структори и финансовите отношения далеч не са най-важното в един екип от хора, които посвещават живота си на това да помагат на другите.

Вече имат и първо събитие -  Project Grindhouse, което се състоя на 3ти Юли в Скейтклуба Грайндхаус. Там се представиха младите хип-хоп артисти CMA Crew, 5 O’clock, Potreblenie и Alchoholic Venom. Освен тях после за изява получи и Анди Мюлер, художник от швейцария, който завладя една от стените на клуба за своя черно-бяла композиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Sofia Under Initiative
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари