Шая Лебьоф: Три дни гледа и е гледан

Актьорът се включи в нов художествен проект
Обновена: 12 ное 2015 14:27 | 12 ное 2015 13:22, Петя Славова
0
Шая Лебьоф: Три дни гледа и е гледан
Снимка: архив, Reuters

Американският актьор Шая Лебьоф е герой в нов художествен проект: в продължение на три дни всички желаещи могат да наблюдават как той непрекъснато гледа ретроспектива със свои филми, съобщи "Ню мюзикъл експрес".

Сайтът New Hive излъчва на живо от нюйоркското кино Angelika Film Center. Освен това всеки фен на звездата може да отиде в киносалона и да следи в непосредствена близост поведението на актьора.

В ретроспективата са включени всички ленти от филмографията на Шиа Лабьоф в обратен хронологичен ред, като се започне с "Кръв за кръв" от 2015 година и се стигне до анимацията на Хаяо Миядзаки от 1984 г. "Наусика от Долината на вятъра", в която той през 2005 г. озвучава Азбел, припомня БТА.

Акцията се нарича #ALLMYMOVIES ("Всички мои филми"). Тя започна на 10 ноември и ще завърши късно вечерта на 12 ноември. Съавтори на проекта са художниците Люк Търнър и Настя Саде Ронко, които вече си сътрудничиха с Лабьоф през 2014 г. в рамките на акцията #IAMSORRY ("Много съжалявам").

Тогава холивудският актьор прекара шест дни в галерия в Лос Анджелис, седнал облечен със смокинг и с хартиен плик на главата, на който бе написано "Вече не съм прочут". Авторите нарекоха пърформанса "размишления за популярността и ранимостта"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Шиа Лабьоф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари