Русия иска кръвопролитие, за да прати армията си в Украйна

Киев: Това става ясно от прехванати разговори
16 апр 2014 17:12, Елка Василева
111
Русия иска кръвопролитие, за да прати армията си в Украйна
Снимка: Reuters

Разговори, засечени от украинското контраразузнаване, показват намерението на Руската федерация да допусне кръвопролития в Украйна, след което да изпрати тежка бойна техника на територията на страната. Това заяви Виталий Найда, един от ръководителите на Службата за сигурност на Украйна (СБУ), цитиран от "Интерфакс Украйна".

"Прехванатите разговори показват, че страната, която се обявяваше за братска държава, днес поставя пред своите специални части задача да се пролее кръв на улиците на нашите градове“, каза той.

„Документирани са разговори, които показват, че трябва да бъдат убити 100-200 души, а около час и половина след това на територията на Украйна да се появят танкове и бронетранспортьори на руската армия", заяви Найда днес в Киев.

В Източна Украйна действат същите руски агенти, които са били в Крим преди присъединяването на украинския полуостров към Русия, заяви Найда. "Това са същите агенти, които завзеха местния парламент в Крим. Разбрахме това от техните комуникации", добави той.

"Около 40 членове на руските служби и техни сътрудници" са били арестувани от началото на сепаратистките бунтове в източната част на Украйна, съобщи още Найда.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
САШТ преди 9 години
До Българин Чист, син, ***, тези казарми са построени с техните пари и затова сега ги предпазват от събуждащият се фашизъм. А САЩ предизвикаха това, за да са по-близо до руските граници. Унищожението на Русия и завземането на природните й ресурси е вечната мечта на САЩ ! Но те пропуснаха момента-1980-85г. Сега вече е късно и ще става все по-невъзможно.
82
0
 
1
 
! Отговори
Александър преди 9 години
До Анонимен 72С какво удоволствие бих те накарал да си събираш з#б*те! И защо да избиват руснаци? Аз не искам някой да избива руснаци, немци, пуерториканци, малайзийци или когото и да било! Руснаците освободиха нашето Отечество, ***! Костите на десетки хиляди от тях са част от нашата земя! Руският дух е непобедим! "Православието ще го има, докато я има Москва" - най-великият грък на ХХ век Казандзакис. Не си го чел, ти и "Винету" не си чел. Русия няма да вкара войски в разпадаща се Украйна!
81
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 9 години
ИСТИНАТА Е,ЧЕ БОЛШЕВИКИТЕ ПРАВЯТ ПРОВОКАЦИИ С ЦЕЛ НАМЕСА НА НАШИСТКИТЕ АРМЕЙСКИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ,СТРУПАНИ НА ГРАНИЦАТА!В КОЯ ДЪРЖАВА ПО СВЕТА Е НОРМАЛНО ВЪОРЪЖЕНИ МАСКИРАНИ БАНДИТИ ПОСРЕД НОЩ ДА НАХЛУВАТ ВЪВ ВОЕННИ ПОДЕЛЕНИЯ,КАЖЕТЕ БЕ ЧЕРВЕНИ *** МРЪСНИ?ВЗЕХТЕ КРИМ,НО АПЕТИТЪТ ВИ ЗА ЗЕМЯ И КРЪВ НЕ СПРЯ!ДА СЕ ЗАДАВИТЕ ДАНО!
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
USA искаше влияние в Черно Море и КримЕС иска да заграби индустриалния изток.До момента и двете неща за илюзорни, а няма ли индустрия Украйна вече не е необходима на ЕС
79
2
 
7
 
! Отговори
младен преди 9 години
*** статия. А дори и да е верно украинското правителство + УСА + ЕУ са в шах и мат. Ако няма кръвопролития областите ще им се изплъзнат, ако има, Русия влиза. Браво на Путин добре играе. И всъщтност не толкова играе колкото е решителен. УСА и ЕУ сами се преебаха от лачност и наглеене, а Путин просто не си полюва и не е дупедавец като нашите парцали
78
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джудиста от КГБ успя да разпали войната. И защо? Защото хората не искаха продажен президент. Няма друга такава гад.
77
1
 
6
 
! Отговори
ттт преди 9 години
Няма такава простотия като тази статия, и вие ли паднахте до нивото на украинските медии? Защо не пишете истината, или ви се казва какво да пишете? Защо не пишете как не допускат руски журналисти в Украйна или колко наемници извикаха от Америка за да стрелят по своите? Украйна ще се разпадне заради запада, но това никога няма да го признаете
76
1
 
4
 
! Отговори
тупан преди 9 години
Не Русия а юеомасонските кръгове/разбирай Еврейското лоби контролиращо правителството на Америка/ и нейните сателити от Брюксел са виновни за ситуацията в Украйна.
75
1
 
6
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Чета такива мнения:Ако Украйна имаше оная армия,отпреди.... Кой ви попречи да я запазите?Защо не си поддържахте техниката?Единственото свястно,което се произведе беше поръчка за Русия.Съжалявам,заслужихте си съдбата.
74
2
 
8
 
! Отговори
hjk преди 9 години
Поляците също ще лапнат едно парче от пицата Украйна.Засега го играят умряла лисица.След десетина години от тази изкуствена държава няма да остане и половината.
73
0
 
6
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До vot42Нет, и слава Богу! Ховнюкам оставить такое - угроза всему миру! А те милите, побързаха да дадат на янките образци от всичко най-инсересно от въоръженията. Мога да дам и по-подробна справка, но тя е лесно намираема и надали достоверна. Ховнюки - это не украинцы, лишь руководство ихнее!
72
2
 
6
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Погледнах тази *** от интерес, кай й е автора. Познах, не е трудно - Йолка Васильева, разбира се! Казано и е, че става за обикновено слугинче, защато журналистите - слугини не са на почит. Не увира! Нека опита за корицата на "Плейбой" или като рекламно лице на Elseve, l'Oreal или някое от списанията за вкуснотийки в чинийки!
71
10
 
6
 
! Отговори
vot42 преди 9 години
Русия е била една от страните-гаранти за запазване на териториалната цялост на Украйна,при разоръжаването на нейната армия.Количество мотострелковых и танковых войск сократилось до 19 бригад, количество танков до 773, БМП до 1200. Число кораблей снизилось до 80 по состоянию на начало года, а сейчас их количество составляет 10. Ако Украйна имаше онази армия,Русия нямаше да се пери така.Русия с присъединяването на Крим,наруши договор,р който е сложила своя подпис.Затова не и вярват!!!
70
3
 
1
 
! Отговори
vot42 преди 9 години
После получения независимости численность личного состава составляла 780 тыс. человек, также было 6,5 тыс. танков, около 7 тыс. БМП, 1,5 тыс. самолетов, более 350 кораблей. В том числе 176-ю межконтинентальными баллистическими ракетами, 46-ю тяжелыми бомбардировщиками и 222-я носителями стратегического ядерного оружия. Сейчас, численность солдат и офицеров в украинской армии составляет 130 тыс. человек. Нет межконтинентальных баллистических ракет, ядерных боеголовок, тяжелых стратегических
69
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на хунтата в киев не им остава много живот и тия фашисти които са на власт сега много добре го знаят
68
9
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
Украйна значи окрайнина, никога не е била държава и няма история. За какво да се бият военните й. ,те самите не знаят какви са. Но и с фашистите не искат да са в една държава. А тези, които пишат срещу Русия са нещастници, неграмотни
67
5
 
12
 
! Отговори
petko76 преди 9 години
*** Василева ти колко пари взе за тая публикация да пишеш такива глупости
66
4
 
19
 
! Отговори
Смях преди 9 години
Тези са тотално изперкали :))))) Смятат че всички взимат властта по сценария писан от ЦРУ и ползван на "Майдана".....Господа Бандеровци и Ционисти управляващи във Киев, Русия за разлика от вас, не е способна да избива собствения си народ!!! И тук искам да попитам защо отрязахте ЧЕТИРИТЕ дървета на булевард Грушевский със следи от стрелбата....Защо не проведохте разследване кой бяха снайперистите във хотела, банката и най вече във ОПЕРАТА !!!!! Истината е една, вие избивахте СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД
65
2
 
15
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 9 години
До 64:Явно си зле. Българите за 5 века вдигат около 50 въстания срещу османците. Всичките ли са финансирани от Русия? Тя също страда от моголи и други азиатски орди и не и е до нас. Всички балкански страни се освобождават от османците след руско-турски войни. Не наведнъж. Отначало автономия, а след това част по част до пълна независимост. Всички го признават. Само в България хора като теб пишат глупости. Тогава са против обединението, защото са искали да стане по-късно заедно с Македония.
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един *** зарива всички форуми с глупости, простотия, невежество и проценти, които сам си измисля.Александър Цанков е министър-председателят от оня "септемврийски метеж", по-известен като кръволок. Добрите фашисти са заравяли труповете на разстреляните, които мислели по друг начин, без съд и присъда, по тъмно по бреговете на реките."Никой не е забравен, нищо не е забравено", беше написано с големи букви по протежение на един булевард в Киев, когато бях там за първи път.

Спонсорирани публикации